Merceir Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Καλησπέρα, σκέφτομαι για δάνειο express εθνικής για να αγοράσω αυτοκίνητο, ξέρετε τι δικαιολογητικά κριτήρια χρειάζεται για να το δικαιούμαι; 5-6 χιλιάρικα θέλω να είναι το δάνειο. Ευχαριστώ!
Merceir Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου Χαίρετε, ναι αλλά πρέπει να φαίνεται πόσα χρήματα βγάζω εγώ μηνιαία; Πρέπει να βγάζω ένα συγκεκριμένο ποσό;
Rmacobra Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, Merceir είπε Καλησπέρα, σκέφτομαι για δάνειο express εθνικής για να αγοράσω αυτοκίνητο, ξέρετε τι δικαιολογητικά κριτήρια χρειάζεται για να το δικαιούμαι; 5-6 χιλιάρικα θέλω να είναι το δάνειο. Ευχαριστώ! Βάζεις απόδειξη τελευταίου μήνα πόσο πληρώθηκες και εκκαθαριστικό έχω πάρει 5 δάνεια και τα 5 τα πήρα έγκριση σε 1 μέρα.
Merceir Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, Rmacobra είπε Βάζεις απόδειξη τελευταίου μήνα πόσο πληρώθηκες και εκκαθαριστικό έχω πάρει 5 δάνεια και τα 5 τα πήρα έγκριση σε 1 μέρα. Περίπου 600 κάτι μηνιαία το δικαιούμαι;
panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Merceir είπε Περίπου 600 κάτι μηνιαία το δικαιούμαι; Μονο η τραπεζα θα το απαντησει με σιγουριά... Αφου ειναι online και εισαι αποφασισμενος, κανε αιτηση και βλεπεις
Silverage Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 58 λεπτά πριν, Merceir είπε Χαίρετε, ναι αλλά πρέπει να φαίνεται πόσα χρήματα βγάζω εγώ μηνιαία; Πρέπει να βγάζω ένα συγκεκριμένο ποσό; Όταν ανέβασα το εκκαθαριστικό εκεί που κάνεις την αίτηση συμπλήρωσε το ετήσιο εισόδημα μόνο του. Στα επόμενα βήματα ήθελε να συμπληρώσω ποσό δανείου, μήνες αποπληρωμής, εργοδότη, οικογενειακή κατάσταση και διεύθυνση κατοικίας. Το μηνιαίο εισόδημα είναι ανάλογα με το πώς το έχουν προγραμματίσει στην τράπεζα, κανείς δεν ξέρει. Για 6000€ που είναι το μέγιστο με 600€ το μήνα το κόβω δύσκολο πάντως.
konpat Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουν είναι, αν η μηνιαία δόση με βάση το ποσό και την διάρκεια αποπληρωμής, είναι κάτω από το 30% των καθαρών μηνιαίων αποδοχών σου Αν δεν καλύπτεις αυτό το κριτήριο , μην μπεις καν στον κόπο.
asdfnikos Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Δεν καταχωρείτε κάπου αρνητικά π.χ. στον Τειρεσία η μη έγκριση του δανείου.
amartolos79 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Καλησπέρα μου ήρθε συστημένη αλληλογραφία για διευθέτηση οφειλών από 2 καταναλωτικά δάνεια από την εθνική ποσού 110 ευρώ. Πληρώνω κανονικά τις δόσεις των δανείων απλά έχω μείνει πίσω 2 δόσεις. Αναφέρει μέσα στο έντυπο πως κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ως μη συνεργάσιμος δανειολήπτης. ( δεν σηκώνω πλέον ποτέ κλήση από εισπρακτικές μάλλον για αυτό…) η ερώτηση που θελω να κάνω αν γνωρίζει κάποιος: στην πράξη τι συνέπειες μπορώ να έχω για οφειλή 110 ευρώ; Περιουσία πέρα από το αυτοκίνητο μου δεν έχω… ευχαριστω!
gorge18 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 1 ώρα πριν, amartolos79 είπε Καλησπέρα μου ήρθε συστημένη αλληλογραφία για διευθέτηση οφειλών από 2 καταναλωτικά δάνεια από την εθνική ποσού 110 ευρώ. Πληρώνω κανονικά τις δόσεις των δανείων απλά έχω μείνει πίσω 2 δόσεις. Αναφέρει μέσα στο έντυπο πως κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ως μη συνεργάσιμος δανειολήπτης. ( δεν σηκώνω πλέον ποτέ κλήση από εισπρακτικές μάλλον για αυτό…) η ερώτηση που θελω να κάνω αν γνωρίζει κάποιος: στην πράξη τι συνέπειες μπορώ να έχω για οφειλή 110 ευρώ; Περιουσία πέρα από το αυτοκίνητο μου δεν έχω… ευχαριστω! Εισαι αμαρτωλος τελικα! Στο θεμα. Λογικα κυνδινευει το αυτοκίνητο. οτι δλδ εχεις... + το οτι απο εκει που ειναι 110 τωρα μπορει να πανε 1100 χωρις να το καταλαβεις.
george1807 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 2 ώρες πριν, amartolos79 είπε Καλησπέρα μου ήρθε συστημένη αλληλογραφία για διευθέτηση οφειλών από 2 καταναλωτικά δάνεια από την εθνική ποσού 110 ευρώ. Πληρώνω κανονικά τις δόσεις των δανείων απλά έχω μείνει πίσω 2 δόσεις. The irony. Για 110 λογικά δεν θα πάθεις κάτι, αν και μπορούν, αρκεί να είσαι συνεργάσιμος και να τους δώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής των 110 ευρώ. Όχι απλά να πληρώνεις μόνο το μηνιαία δόση και τα 110 ευρώ γράφτα.
JakeKaufman Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 14 minutes ago, george1807 said: The irony. Για 110 λογικά δεν θα πάθεις κάτι, αν και μπορούν, αρκεί να είσαι συνεργάσιμος και να τους δώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής των 110 ευρώ. Όχι απλά να πληρώνεις μόνο το μηνιαία δόση και τα 110 ευρώ γράφτα. "πληρώνω κανονικά αλλά δεν πληρώνω εδώ και 2 μήνες" σαν να λέμε ολίγον εγκυος 1
amartolos79 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε "πληρώνω κανονικά αλλά δεν πληρώνω εδώ και 2 μήνες" σαν να λέμε ολίγον εγκυος Φίλε μου μάλλον δεν έγινα κατανοητός… συγκεκριμένα ξεπληρώνω δόσεις των δυο δανείων ένα χρόνο τώρα και δεν πλήρωσα την δόση του περασμένου Μαΐου των στο δανείων. Τις υπόλοιπες μετά κανονικά πληρώνονται.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, amartolos79 είπε Φίλε μου μάλλον δεν έγινα κατανοητός… συγκεκριμένα ξεπληρώνω δόσεις των δυο δανείων ένα χρόνο τώρα και δεν πλήρωσα την δόση του περασμένου Μαΐου των στο δανείων. Τις υπόλοιπες μετά κανονικά πληρώνονται. Kάτσε,εχεις αφήσει απλήρωτες 2 δόσεις πριν ένα χρόνο και πληρώνεις τις δόσεις απο εκεί και μετά ;Δηλαδή απλήρωτος ο Μάιος απο τότε και πλήρωσες τον Ιούνιο;Γιατί δεν πλήρωσες τον Μάιο πρώτα και μετά τον Ιούνη κοκ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα