Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρες όσους περισσότερους προμηθευτές horeca ζήτησε τους δείγματα και διάλεξε τι ταιριάζει περισσότερο.

Για να φτιάξεις τη δικιά σου δεν είναι δύσκολο ούτε έχει κόστος αλλά θα πρέπει να καταναλώνεται αυθημερόν άντε το πολύ την επόμενη. Το "δύσκολο" στη δικιά σου είναι ότι κάθε φορά θα πρέπει να βγαίνει ίδια ούτε λίγο πιο γλυκιά ούτε λιγότερο όξινη αλμυρή κτλ ενώ με τον κουβά δεν θα έχεις τέτοια θέματα.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Θέλω συνταγη επαγγελματική αν ξέρετε είναι για μαγαζί θέλω να την βάζω στα σουβλάκια κοτόπουλο μερίδα που κάνω. 

Θες και για τα σουβλάκια συνταγή? 

3 ώρες πριν, speedman_26 είπε

 

 

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Haha 14
Δημοσ.
4 hours ago, dbrillis said:

Μαν, οσες συνταγες και αν σου πουν και οσα βιντεο και αν δεις, αν δεν κατσεις να φτιαξεις 2-3 σως δεν θα γινει ποτέ τιποτα.

Σε αλλα νεα, μαθε οτι "επαγγελματικες" συνταγες συνηθως πληρωνονται ή ειναι το "μυστικο" του καταστηματος και εσυ απαιτεις απο αγνωστους σε φορουμ να σου πουν συνταγη. Εισαι ενα βημα πριν απο το να μας ζητησεις να τις φτιαξουμε εμεις και να σου στειλουμε ενα κουβα με το δειγμα.

Δεν έχεις άδικο. 

2 hours ago, Morosana said:

Βρες όσους περισσότερους προμηθευτές horeca ζήτησε τους δείγματα και διάλεξε τι ταιριάζει περισσότερο.

Για να φτιάξεις τη δικιά σου δεν είναι δύσκολο ούτε έχει κόστος αλλά θα πρέπει να καταναλώνεται αυθημερόν άντε το πολύ την επόμενη. Το "δύσκολο" στη δικιά σου είναι ότι κάθε φορά θα πρέπει να βγαίνει ίδια ούτε λίγο πιο γλυκιά ούτε λιγότερο όξινη αλμυρή κτλ ενώ με τον κουβά δεν θα έχεις τέτοια θέματα.

Δεν έχω δει να, υπάρχει κουβάς μαγιονέζα σως αλλά μουστάρδα σως 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Θέλω να την βάζω δίπλα στο σουβλάκι κοτόπουλο μερίδα 

Σως μουσταρδα θες.
Μαγιονεζα και μουσταρδα,αναλογα τα γουστα βαζεις και λιγο γιαουρτι στη βαση και στα  εξτρα  μελι η λεμονι η παπρικα.

5 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Θέλω συνταγη επαγγελματική αν ξέρετε είναι για μαγαζί θέλω να την βάζω στα σουβλάκια κοτόπουλο μερίδα που κάνω. 

 

49 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Δεν έχεις άδικο. 

Δεν έχω δει να, υπάρχει κουβάς μαγιονέζα σως αλλά μουστάρδα σως 

Νομιζω οτι εχεις μπερδευτει λιγο.

Μηπως να μαθεις τα βασικα,πριν επιχειρησεις να ανοιξεις μαγαζι;

Εχεις καμια εμπειρια πανω στον κλαδο;

Δημοσ.
9 hours ago, StamTheMan said:

Σως μουσταρδα θες.
Μαγιονεζα και μουσταρδα,αναλογα τα γουστα βαζεις και λιγο γιαουρτι στη βαση και στα  εξτρα  μελι η λεμονι η παπρικα.

 

Νομιζω οτι εχεις μπερδευτει λιγο.

Μηπως να μαθεις τα βασικα,πριν επιχειρησεις να ανοιξεις μαγαζι;

Εχεις καμια εμπειρια πανω στον κλαδο;

Δεν έχω ασχοληθεί με σως και δεν ξέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαποιοι είναι πονηροί εδώ μέσα και λένε επαγγελματικές συμβουλές,  άκου εκεί πρέπει να είναι πάντα η ίδια η γεύση!

Ο πελάτης πρέπει   να μην πλήττει ποτέ  να του έχεις εκπλήξεις!

Και αφού έγραψα την εξυπνάδα μου θα σας δώσω σε όλους δυο απο τα πιο κρυφά επαγγελματικά μυστικά για τέτοιες σως αν θέλετε να κάνετε πραγματικά την διαφορά.

Εκτός των συστατικών που έχουν προαναφερθεί.

1. Κύβοι με ζωμό κρέατος ή κότας ανάλογα τι σως θέλουμε να κάνουμε.   χρειάζεται να διαλυθούν καλά.

2.  Το υγρό που έχουν για συντήρηση οι πιπεριές πίκλες.  όχι σε μεγάλη ποσότητα.

Και ναι πάντα οι γεύσεις πρέπει να είναι ίδιες ακριβώς σε ένα μαγαζί.  Είναι το πρώτο μάθημα στους επαγγελματίες.  Χάλια είναι;  Πάντα χάλια.  Υπέροχο; πάντα υπέροχο.

Επεξ/σία από odys03
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχουν έτοιμες σως μαγιονέζας; γιατί όσες βρήκα εδώ σε ένα μαγαζί που πουλάει επάγγελματικα προϊόντα έχει σκέτες μαγιονέζα 4 κιλά. Πήρα μια Έλβις άκουσα ότι είναι καλή αλλά είμαι σκέτη μαγιονέζα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, speedman_26 είπε

Υπάρχουν έτοιμες σως μαγιονέζας; γιατί όσες βρήκα εδώ σε ένα μαγαζί που πουλάει επάγγελματικα προϊόντα έχει σκέτες μαγιονέζα 4 κιλά. Πήρα μια Έλβις άκουσα ότι είναι καλή αλλά είμαι σκέτη μαγιονέζα 

Υπαρχουν κανονικα ολες οι σως σε λιτρα-διλιτρα-τετραλιτρα.

Εγω θα σου πω παλι οτι πρεπει να εχεις εμπειρια απο το αντικειμενο ΓΕΝΙΚΑ.
Με μια καλη συνταγη για γυρο κοτοπουλο ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Πρεπει να εχεις δουλεψει αρκετα σε αναλογο χωρο.
Αυτος ειναι και ο νουμερα 1 λογος που κλεινουν οι μισες επιχειρησεις τετοιου ειδους.
 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, speedman_26 said:

Εχω πάρει μια της develey καλή είναι την έβαζα στο σουβλάκι παλιότερα του κιλού ήταν 

Αυτή εδώ ή αυτή; είναι κοντά σε γεύση; 

Επεξ/σία από Dante80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...