Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, speedman_26 said:

Ξέρετε πως φτιάχνεται; 

σως που εφτιαχνα για σαλατες ηταν κανα 80 85 % μαγιονεζα και το υπολοιπο ketchup. προσθετεις νερο οπως την χτυπας μεχρι να γινει παχυρευστη. ειναι η πιο απλη μορφη της σως

Δημοσ.

Εξαρτάται και το μαγαζί.

Εμένα μου αρέσει να γλυκιζει οπότε μαγιονέζα μουστάρδα μέλι.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε μία σπιτική και άσε τα χημικά, τι νομίζεις πετυχαίνουν την τέλεια υφή / γεύση γιατί έχουν καλό μίξερ;

Δημοσ.
51 minutes ago, MikeJ said:

Εξαρτάται και το μαγαζί.

Εμένα μου αρέσει να γλυκιζει οπότε μαγιονέζα μουστάρδα μέλι.

Τι αναλογία 

Δημοσ.
7 minutes ago, speedman_26 said:

Τι αναλογία 

Ε δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Με το μάτι και δοκιμάζοντας. Περίπου θα έλεγα 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, ένα κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα και μισό κουταλάκι μέλι και έπειτα βλέπεις ανάλογα με τις προτιμήσεις και προσαρμόζεις.

Δημοσ.

Θέλω συνταγη επαγγελματική αν ξέρετε είναι για μαγαζί θέλω να την βάζω στα σουβλάκια κοτόπουλο μερίδα που κάνω. 

Δημοσ.

Γιαούρτι, μαγιονέζα, μουστάρδα, και λίγο ξίδι. Το γιαούρτι και η μαγιονέζα 1-1, μουστάρδα 20-40% από ότι βγάλεις από γιαούρτι και μαγιονέζα, ξίδι βάζεις και δοκιμάζεις σιγά σιγά, είναι αρκετά έντονο. Προσαρμόζεις ανάλογα τα γούστα σου. Μπορείς να βάλεις και ένα κλικ λεμόνι, εμενα προσωπικά δεν με τρελαίνει.

Δημοσ.
4 minutes ago, vgeovai said:

Γιαούρτι, μαγιονέζα, μουστάρδα, και λίγο ξίδι. Το γιαούρτι και η μαγιονέζα 1-1, μουστάρδα 20-40% από ότι βγάλεις από γιαούρτι και μαγιονέζα, ξίδι βάζεις και δοκιμάζεις σιγά σιγά, είναι αρκετά έντονο. Προσαρμόζεις ανάλογα τα γούστα σου. Μπορείς να βάλεις και ένα κλικ λεμόνι, εμενα προσωπικά δεν με τρελαίνει.

Το λεμόνι ή σως; 

Δημοσ.

Μαν, οσες συνταγες και αν σου πουν και οσα βιντεο και αν δεις, αν δεν κατσεις να φτιαξεις 2-3 σως δεν θα γινει ποτέ τιποτα.

Σε αλλα νεα, μαθε οτι "επαγγελματικες" συνταγες συνηθως πληρωνονται ή ειναι το "μυστικο" του καταστηματος και εσυ απαιτεις απο αγνωστους σε φορουμ να σου πουν συνταγη. Εισαι ενα βημα πριν απο το να μας ζητησεις να τις φτιαξουμε εμεις και να σου στειλουμε ενα κουβα με το δειγμα.

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...