SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου μαγιονεζα + κετσαπ + μουσταρδα + λιγο χυμο λεμονι δοκιμασε τις δοσολογιες μονος σου στα γουστα σου 1
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 2 hours ago, speedman_26 said: Ξέρετε πως φτιάχνεται; σως που εφτιαχνα για σαλατες ηταν κανα 80 85 % μαγιονεζα και το υπολοιπο ketchup. προσθετεις νερο οπως την χτυπας μεχρι να γινει παχυρευστη. ειναι η πιο απλη μορφη της σως
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου Θέλω να την βάζω δίπλα στο σουβλάκι κοτόπουλο μερίδα
MikeJ Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Εξαρτάται και το μαγαζί. Εμένα μου αρέσει να γλυκιζει οπότε μαγιονέζα μουστάρδα μέλι. 1
The_Judas Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου αν ειναι για κοτοπουμο καλυτερος συνδυασμος ειναι με μουσταρδα, μελι, λεμονι 1
Klausx Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Κάνε μία σπιτική και άσε τα χημικά, τι νομίζεις πετυχαίνουν την τέλεια υφή / γεύση γιατί έχουν καλό μίξερ;
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 51 minutes ago, MikeJ said: Εξαρτάται και το μαγαζί. Εμένα μου αρέσει να γλυκιζει οπότε μαγιονέζα μουστάρδα μέλι. Τι αναλογία
MikeJ Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 7 minutes ago, speedman_26 said: Τι αναλογία Ε δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Με το μάτι και δοκιμάζοντας. Περίπου θα έλεγα 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, ένα κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα και μισό κουταλάκι μέλι και έπειτα βλέπεις ανάλογα με τις προτιμήσεις και προσαρμόζεις.
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου Θέλω συνταγη επαγγελματική αν ξέρετε είναι για μαγαζί θέλω να την βάζω στα σουβλάκια κοτόπουλο μερίδα που κάνω.
vgeovai Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Γιαούρτι, μαγιονέζα, μουστάρδα, και λίγο ξίδι. Το γιαούρτι και η μαγιονέζα 1-1, μουστάρδα 20-40% από ότι βγάλεις από γιαούρτι και μαγιονέζα, ξίδι βάζεις και δοκιμάζεις σιγά σιγά, είναι αρκετά έντονο. Προσαρμόζεις ανάλογα τα γούστα σου. Μπορείς να βάλεις και ένα κλικ λεμόνι, εμενα προσωπικά δεν με τρελαίνει.
speedman_26 Δημοσ. 9 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 4 minutes ago, vgeovai said: Γιαούρτι, μαγιονέζα, μουστάρδα, και λίγο ξίδι. Το γιαούρτι και η μαγιονέζα 1-1, μουστάρδα 20-40% από ότι βγάλεις από γιαούρτι και μαγιονέζα, ξίδι βάζεις και δοκιμάζεις σιγά σιγά, είναι αρκετά έντονο. Προσαρμόζεις ανάλογα τα γούστα σου. Μπορείς να βάλεις και ένα κλικ λεμόνι, εμενα προσωπικά δεν με τρελαίνει. Το λεμόνι ή σως;
dbrillis Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Μαν, οσες συνταγες και αν σου πουν και οσα βιντεο και αν δεις, αν δεν κατσεις να φτιαξεις 2-3 σως δεν θα γινει ποτέ τιποτα. Σε αλλα νεα, μαθε οτι "επαγγελματικες" συνταγες συνηθως πληρωνονται ή ειναι το "μυστικο" του καταστηματος και εσυ απαιτεις απο αγνωστους σε φορουμ να σου πουν συνταγη. Εισαι ενα βημα πριν απο το να μας ζητησεις να τις φτιαξουμε εμεις και να σου στειλουμε ενα κουβα με το δειγμα. 11
vgeovai Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 1 ώρα πριν, speedman_26 είπε Το λεμόνι ή σως; Η σως με το λεμόνι. Η σως μου αρέσει, αυτή φτιάχνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα