User1029824 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα σας και καλό Αύγουστο !!! Αναζητώ τράπεζα για ένταξη ιστοσελίδας ιατρικών αναλώσιμων ειδών στο ηλεκτρονικό εμπόριο και είμαι ανάμεσα σε Πειραιώς, Eurobank και Viva. Όσοι και όσες έχετε εμπειρία με κάποια από αυτές ή άλλες τράπεζες, τι θα μου προτείνατε;
vagos789 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δυσκολο να πει κανεις με σιγουρια,παιζει ρολο το καταστημα και οι υπαλληλοι που θα υπαγεσαι. Η viva εχει αρκετες ευκολιες ψηφιακα (αλλα ειναι ζημιογονος και οι επενδυτες τρωγονται μεταξυ τους). Θα ελεγα μαλλον Εθνικη που δεν την εχεις καν στη λιστα!Σιγουρα οχι την Αλφα.
User1029824 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Εθνική πήγα εξ΄αρχής, απλά περιμένω εδώ και αρκετό καιρό έγκριση και με καθυστερούν. Με την Άλφα όντως, δεν θέλω να έχω σχέσεις 😅
1comment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, User1029824 είπε Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Εθνική πήγα εξ΄αρχής, απλά περιμένω εδώ και αρκετό καιρό έγκριση και με καθυστερούν. Με την Άλφα όντως, δεν θέλω να έχω σχέσεις 😅 Με τη βιβα είναι το πιο εύκολο για eshop αλλά έχει ανεβάσει τις χρεώσεις, συν ότι θα πληρώνεις για μεταφορά χρημάτων σε τραπ. λογ/σμο. Μια λύση είναι και η cardlink που έχει μια εφάπαξ χρέωση για ecommerce. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα