geoluc Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Hello. Σκέφτομαι να ξεκινήσω gaming τώρα στα 40 μου. Έπαιζα κυρίως όταν ήμουν κάτω από 18 αλλά μετά μόνο κατά μικρά διαστήματα (PS4 κτλ) κάνα μήνα όχι παραπάνω. Πχ dota, πριν λίγους μήνες δοκίμασα στο dota 2, έχω ακόμα λίγο skill (όχι κάτι τρελό). Έπαιζα και fps όπως unreal quake και πριν κάνα χρόνο λίγο cod, overwatch, γενικά τα rpg , strategy , fps μαρεσουν. (Τώρα ψήνω το καινούργιο Warhammer όταν βγει) Το ερώτημα και το πρόβλημα, είναι που βρίσκεις παρέα, γιατί μόνος δεν έπαιζα ποτέ, βαριέμαι. Έχω πχ φιλαράκι που παίζει αλλά κυρίως ποδοσφαιρακι και ράλλυ που δε με ενδιαφέρουν. Δηλαδή υπάρχουν κάποια forum communities κτλ που συντονίζεστε για να παίζετε μαζί (είτε pc είτε console). Εννοώ ελληνικά. Με μια προϋπόθεση όμως, να μην είναι φουλ 15χρονα το networking. Δηλαδή υπάρχει κάτι που να απευθύνεται σε έστω 30+ ηλικία? (Θα διάλεγα να παίξω σε pc ή console, πραγματικά με βάση την ηλικία του community, δε μπορώ να παίξω με πολύ μικρούς που είναι σε άλλη φάση, ζωή να έχουν , κι εγώ ήμουν μικρός, αλλά δεν αντέχω τώρα είμαι σε άλλη φάση). Thank you!!
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Ξεκίνα τα φιλοπατριωτικά και θα γεμίσεις στο μπαμ το community σου! Πράφιτ! 3
GjokerR Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Στις 9/8/2024 στις 12:07 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Ξεκίνα τα φιλοπατριωτικά και θα γεμίσεις στο μπαμ το community σου! Πράφιτ! χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το διάβασα λάθος. Δεν φτιάχνει community, ψάχνει community 2
geoluc Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου On 11/08/2024 at 08:24, GjokerR said: χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το διάβασα λάθος. Δεν φτιάχνει community, ψάχνει community Ακριβώς. Αλλά αν δεν υπάρχει, ίσως πρέπει να σκεφτούμε να φτιάξουμε ένα όσοι ενδιαφερόμαστε , το discord είναι το πιο καλό για δημιουργία κάτι τέτοιου? Gaming forum δηλαδή για 30+ ώστε να κάνουμε ομαδουλες για διάφορα παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα