MANOS5544 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Καλημέρα σας. Για κάποιο λόγο η google μου ζητάει κάθε μέρα να αξιολογήσω το ιατρείο μου (αφού πηγαίνω εκεί κάθε μέρα εννοείται). Υπάρχει τρόπος να το σταματήσω αυτό? Ελπίζω να μην πρέπει να προχωρήσω σε αξιολόγηση του εαυτού μου για να σταματήσει (το θεωρώ εντελώς άκυρο να βλέπουν οι χρήστες ότι έδωσα review στον εαυτό μου). Μπορώ να κάνω κάτι? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkaragki Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ναι, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτό. Μέσα από την εφαρμογή του Google Maps κάνεις κατά σειρά: Tap πάνω δεξιά στο avatar / όνομα σου Settings Notifications Your reviews Suggestion to write reviews -> Off Επεξ/σία 9 Αυγούστου από kkaragki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου και πως το βλεπεις το ιατρειο; ειναι καλο; 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MANOS5544 Δημοσ. 10 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Καλούτσικο θα έλεγα Καλημέρα . 20 ώρες πριν, kkaragki είπε Ναι, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτό. Μέσα από την εφαρμογή του Google Maps κάνεις κατά σειρά: Tap πάνω δεξιά στο avatar / όνομα σου Settings Notifications Your reviews Suggestion to write reviews -> Off Εννοούσα αν γίνονταν να απενεργοποιηθεί μόνο για το δικό μου χώρο και όχι γενικά. Με αυτή τη ρύθμιση δεν διακόπτεται όλο? Όπως και να έχει θα το κάνω. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Αν το βάλεις ότι είναι η δικια σου επιχείρηση δεν θα σταματήσει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MANOS5544 Δημοσ. 11 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Πως γίνεται αυτό? Ουσιαστικά αυτή είναι η απάντηση που ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη και αν θα δουλεψει. Άνοιξε το google maps στο κινητό και πάτα κάτω δεξιά που λέει contribute. Εκεί θα σου δείχνει τα μέρη που έχεις επισκεφτεί/ψάξει πληροφορίες. Δες αν εμφανίζεται το ιατρείο και κάνε skip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 3 ώρες πριν, MANOS5544 είπε Πως γίνεται αυτό? Ουσιαστικά αυτή είναι η απάντηση που ψάχνω. Στους χάρτες (εγω το έκανα στον chrome) πας στην πινέζα του ιατρείου σου και πατάς επάνω ,θα σου βγάλει πληροφορίες και θα έχει και ένα κατοχύρωση επιχείρησης. Το δοκίμασα ,αλλα δεν το προχώρησα, με το lidl Tρίπολης https://www.google.com/maps/place/Υπεραγορά+Lidl/@37.512201,22.3835048,18.28z/data=!4m14!1m7!3m6!1s0x1360170245ad20f1:0x722676a952c92823!2sLidl!8m2!3d37.5174853!4d22.3820678!16s%2Fg%2F12606m78w!3m5!1s0x1360170009cbe7f1:0x59d3bf130d47f517!8m2!3d37.5121601!4d22.3841903!16s%2Fg%2F11vrsc6_t4?authuser=0&entry=ttu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MANOS5544 είπε Πως γίνεται αυτό? Ουσιαστικά αυτή είναι η απάντηση που ψάχνω. Καπου εχει κουμπι για να κανεις "claim your business" (οταν βλεπεις την επιχειρηση που σε ενδιαφερει να το κανεις). Στην ουσια θα ερθει ενας φακελος με ενα Pin επιβεβαιωσης, στην διευθυνση στα δικα σου στοιχεια. Περιπου 2 εβδομαδες θελει Επεξ/σία 12 Αυγούστου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα