NobodyRankXV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Καλημέρα σας, Χθες είχα 100κατι ευρώ στον λογαριασμό μου, μπαίνω το βράδυ και βλέπω μόνο 3ε. Προσπαθώ να μιλήσω με το support αλλά από χθες που το αντιλήφθηκα μου βγάζει "Αυξημένος χρόνος αναμονής στην υποστήριξη". Μήπως είναι κάτι γενικό ; Λείπουν σε κανέναν άλλον χρήματα ;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 59 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Καλημέρα σας, Χθες είχα 100κατι ευρώ στον λογαριασμό μου, μπαίνω το βράδυ και βλέπω μόνο 3ε. Προσπαθώ να μιλήσω με το support αλλά από χθες που το αντιλήφθηκα μου βγάζει "Αυξημένος χρόνος αναμονής στην υποστήριξη". Μήπως είναι κάτι γενικό ; Λείπουν σε κανέναν άλλον χρήματα ; Στις κινήσεις βλέπεις κάτι ;Εβγαλες statement να δεις; 1
NobodyRankXV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Εβαλα να δείξει για όλο τον Αύγουστο . Αυτή την στιγμή το υπόλοιπο μου είναι 30κατι ευρώ γιατί έλαβα 30 ευρώ το πρωί από μια δουλειά Δεν θα έπρεπε να έχω 118 που λέει ; Μίλησα με έναν φίλο που χρησιμοποιεί και εκείνος και τελικά του λείπουν επίσης
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Εγώ δεν την χρησιμοποιώ συχνά αλλά και δεν κρατάω χρήματα στην R .Τα 5,45€ μου ειναι απείραχτα.
sdikr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μήπως τα έχεις σε άλλο νόμισμα και έχεις επιλέξει να σου δείχνει άλλο; Δοκίμασε να επιλέξεις το all accounts
gorge18 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Καλημέρα σας, Χθες είχα 100κατι ευρώ στον λογαριασμό μου, μπαίνω το βράδυ και βλέπω μόνο 3ε. Προσπαθώ να μιλήσω με το support αλλά από χθες που το αντιλήφθηκα μου βγάζει "Αυξημένος χρόνος αναμονής στην υποστήριξη". Μήπως είναι κάτι γενικό ; Λείπουν σε κανέναν άλλον χρήματα ; κοιταξε τις κινήσεις.. Αυτο που ανεβασες ειναι γενικο. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2024 από gorge18
NobodyRankXV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δεν βγαίνουν τα κουκιά από τις κινήσεις είναι σαν να χάθηκαν απλά
L-Griever Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Με τόσα που ακούγονται για το Revolut, πώς μπορεί κάποιος να το εμπιστευτεί και να κάνει λογαριασμό εκεί; Όσες φορές έχω ακούσει από άλλους ότι αξίζει να ανοίξει κάποιος, απλά δεν.... Ελπίζω να βρεις άκρη με αυτό. 1
Fan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δεν λείπει τίποτα, μία χαρά είναι τα ποσά στον λογαριασμό. Όπως και σε άλλους που ρώτησα. Κοίταξε μήπως τα μετακίνησες κάπου αλλού στον λογαριασμό σου κατά λάθος. 1 ώρα πριν, L-Griever είπε Με τόσα που ακούγονται για το Revolut, πώς μπορεί κάποιος να το εμπιστευτεί και να κάνει λογαριασμό εκεί; Όσες φορές έχω ακούσει από άλλους ότι αξίζει να ανοίξει κάποιος, απλά δεν.... Ελπίζω να βρεις άκρη με αυτό. Τόσα εκατομμύρια χρησιμοποιούν Revolut, εάν υπήρχε θέμα θα ήταν γνωστό. Τι ακούγεται δηλαδή; Περισσότερα μπορεί να ακούγονται για τις παραδοσιακές τράπεζες.
L-Griever Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, Fan είπε Δεν λείπει τίποτα, μία χαρά είναι τα ποσά στον λογαριασμό. Όπως και σε άλλους που ρώτησα. Κοίταξε μήπως τα μετακίνησες κάπου αλλού στον λογαριασμό σου κατά λάθος. Τόσα εκατομμύρια χρησιμοποιούν Revolut, εάν υπήρχε θέμα θα ήταν γνωστό. Τι ακούγεται δηλαδή; Περισσότερα μπορεί να ακούγονται για τις παραδοσιακές τράπεζες. Δεν γνωρίζω και λέω αυτά που λένε άλλοι. Δεν θέλω και ούτε θα το ρισκάρω να ανοίξω λογαριασμό από τη στιγμή που δεν είναι 100% ασφαλές και να υπάρχει κίνδυνος να στο κλειδώσουν ή να γίνει κάτι τέλος πάντων και να χάσεις την πρόσβαση. Από κει και πέρα ότι έχεις να πεις, μην τα λες σε μένα αλλά στους άλλους που τα είπανε.
sdikr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 1 hour ago, L-Griever said: Δεν γνωρίζω και λέω αυτά που λένε άλλοι. Δεν θέλω και ούτε θα το ρισκάρω να ανοίξω λογαριασμό από τη στιγμή που δεν είναι 100% ασφαλές και να υπάρχει κίνδυνος να στο κλειδώσουν ή να γίνει κάτι τέλος πάντων και να χάσεις την πρόσβαση. Από κει και πέρα ότι έχεις να πεις, μην τα λες σε μένα αλλά στους άλλους που τα είπανε. Τότε να τους πεις και στους άλλους που τα είπανε να τα πούνε εδώ πριν τους ακούσεις, να ακούσεις και τις δυο πλευρές. Αν δεν ήταν 100% +1 ασφαλές και έχανε ο κόσμος την πρόσβαση, μάλλον τόσο καιρό θα είχε κλείσει και η rev, μάλλον οι άλλοι είναι οι εξαιρέσεις και όχι ο κάνονας και μάλλον αυτοί κάνανε κάτι λάθος, όπως πχ να μην δώσουν ΑΦΜ όταν το ζήτησε, σωστά στοιχεία, ταυτότητες κλπ. Εχω ακούσει όντως μια φορά για κλείδωμα μετά απο ας πούμε "γκρίζες" συναλλαγές, όμως και πάλι τα χρήματα σου είναι διαθέσιμα να τα πάρεις και να τα πας αλλού, Αντίθετα εδώ αν σου κλειδώσουν λογαριασμό τα πράγματα είναι πιο δύσκολα
SabotazNic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 11 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Δεν βγαίνουν τα κουκιά από τις κινήσεις είναι σαν να χάθηκαν απλά Δες και στην αρχικη οθονη, σκρολλαρε και πηγαινε στο "total wealth"
piccolino Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 22 ώρες πριν, sdikr είπε Τότε να τους πεις και στους άλλους που τα είπανε να τα πούνε εδώ πριν τους ακούσεις, να ακούσεις και τις δυο πλευρές. Αν δεν ήταν 100% +1 ασφαλές και έχανε ο κόσμος την πρόσβαση, μάλλον τόσο καιρό θα είχε κλείσει και η rev, μάλλον οι άλλοι είναι οι εξαιρέσεις και όχι ο κάνονας και μάλλον αυτοί κάνανε κάτι λάθος, όπως πχ να μην δώσουν ΑΦΜ όταν το ζήτησε, σωστά στοιχεία, ταυτότητες κλπ. Εχω ακούσει όντως μια φορά για κλείδωμα μετά απο ας πούμε "γκρίζες" συναλλαγές, όμως και πάλι τα χρήματα σου είναι διαθέσιμα να τα πάρεις και να τα πας αλλού, Αντίθετα εδώ αν σου κλειδώσουν λογαριασμό τα πράγματα είναι πιο δύσκολα Είχα ανοίξει λογαριασμό στη Revolut, είχα πάρει και κάρτα, είχε γίνει ταυτοποίηση με την ταυτότητα μου όλα καλά. Είχα ένα ποσό γύρω στα 50 ευρώ, έκανα μια δυο αγορές σε φυσικό κατάστημα με την κάρτα, τίποτα περίεργο νομίζω ήταν σε κατάστημα οπτικών. Μια μέρα πήγα να συνδεθώ και δε μπορούσα (είναι 2-3 χρόνια δε θυμάμαι τι μήνυμα έβγαζε). Βρήκα κάποιο e-mail εξυπηρέτησης πελατών, τους έστειλα πως δε μπορώ να συνδεθώ, τα στοιχεία μου και screenshot από το κινητό το μήνυμα που έβγαζε. Δεν έβγαλα άκρη ποτέ. Μου απαντούσαν να δοκιμάσω να συνδεθώ από αλλού (είχα ήδη δοκιμάσει), τους εξηγούσα πως δεν μπορούσα από πουθενά, με κανένα τρόπο, ανέφερα το υπόλοιπο και τι κινήσεις είχα κάνει, μήπως κάτι έφταιγε, να το ελέγχανε. Κάθε φορά έπαιρνα την ίδια απάντηση. Για να βρεθεί τι πρόβλημα υπάρχει έπρεπε να συνδεθώ να γίνει ταυτοποίηση, αλλιώς δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Δε ξανασχολήθηκα, έχασα περίπου 1 ευρώ που είχε μείνει υπόλοιπο (προσπαθούσα να συνδεθώ να προσθέσω χρήματα). Δεν πιστεύω η περίπτωση μου είναι ο κανόνας, αλλά με δυσαρέστησε η έλλειψη εξυπηρέτησης. Αν έφταιγα σε κάτι, θα ήθελα να ξέρω πως έκανα το Χ πράγμα που προκάλεσε να κλειδώσει ο λογαριασμός μου.
PedroG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 εχει απομαγνηστιστει η καρτα μου δεν μπορω να κανω αναληψη , Πως και με ποιο συντομο τροπο μπορω να βοηθηθω? Σε ΑΤΜ τραπεζης δεν γινοταν καμια συναλαγη σε POS κανονικα περναει τα παντα! HELP!!!
haris_216 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Αυτή η "ιστορία" με τους "πολλούς που λένε διάφορα για τη revolut" θυμίζει το αντίστοιχο κλασσικό θάψιμο που γίνεται σε εταιρίες/προϊόντα που όταν κάποιος δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να πει ρίχνει την ατάκα "δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά" και όπου πιάσει. Εννοείται ότι θα υπάρξει προσπάθεια "θαψίματος" όταν κάποια τράπεζα θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά των 4άρων "συστημικών". Όταν η Πειραιώς μου χρεώνει στα βαλκάνια (εκτός ΕU) για κάθε συναλλαγή/μετατροπή συναλλάγματος 1€ (και μάλιστα ακόμα και στο Μαυροβούνιο που έχει σαν νόμισμα το ευρώ, μου χρεώνει μετατροπή ευρώ σε...ευρώ) άσχετα αν η συναλλαγή αφορούσε...τσίχλα των 0,50€ εννοείται πως revolut δαγκωτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα