sonikk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά! Έχω μια απορία σχετικα με τον youtube. Ενώ είμαι εγγεγραμμένος σε πολλά κανάλια με σήμανση να δέχομαι και ειδοποιήσεις και όταν μπαίνω να παρακολουθήσω κατά διαστήματα σε κάποια από αυτά βλέπω ότι δεν φαίνομαι εγγεγραμμένος ενώ ήμουν.Σε αλλά πάλι ενώ πάλι είμαι εγγεγραμμένος με ειδοποιήσεις και παλι διατηρείται η εγγραφή μου. Πώς γίνεται αυτό;Έχουν βάλει οι youtuber κάποιο σύστημα όπου όταν κάποιος εγγεγραμμένος έχει καιρό να παρακολουθήσει ένα βίντεο να γίνεται απεγγραφη του αυτόματα; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2024 από sonikk
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι έχει συζητηθεί αρκετά το θέμα (αν googlάρεις, ειδικά στα αγγλικά, θα το δεις), καθώς υπάρχουν αρκετά παρόμοια παράπονα. Η μία σκέψη είναι ότι αφορά κανάλια με θέματα που δεν "αρέσουν" (πχ κατά του εμβολίου, επικριτών κυβερνήσεων και πολιτικών, κλπ). Προσωπικά όμως το έχω δεν να συμβαίνει και σε "ανώδυνα" κανάλια, όπως πχ κάποιο που ανεβάζει τακτικά βίντεο με θέματα ανακαίνισης ή άλλα παρόμοια. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2024 από haris_216 1
sonikk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Νομίζω ότι έχει συζητηθεί αρκετά το θέμα (αν googlάρεις, ειδικά στα αγγλικά, θα το δεις), καθώς υπάρχουν αρκετά παρόμοια παράπονα. Η μία σκέψη είναι ότι αφορά κανάλια με θέματα που δεν "αρέσουν" (πχ κατά του εμβολίου, επικριτών κυβερνήσεων και πολιτικών, κλπ). Προσωπικά όμως το έχω δεν να συμβαίνει και σε "ανώδυνα" κανάλια, όπως πχ κάποιο που ανεβάζει τακτικά βίντεο με θέματα ανακαίνισης ή άλλα παρόμοια. Δηλαδή ενώ κάποιος είναι εγγεγραμμένος με ειδοποιήσεις κλπ τον κάνουν απεγγραφη από μόνος τους ο κάτοχος του καναλιού; Μα το κανάλι υφίσταται και συνεχίζει να ανεβάζει όμως κανονικά βίντεο ο κάτοχος.Ο κάτοχος αφαιρεί κάποιον ή γίνεται από το youtube αυτό; Σορυ έχω καταμπευρδευτει.
haris_216 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, sonikk είπε Δηλαδή ενώ κάποιος είναι εγγεγραμμένος με ειδοποιήσεις κλπ τον κάνουν απεγγραφη από μόνος τους ο κάτοχος του καναλιού; Μα το κανάλι υφίσταται και συνεχίζει να ανεβάζει όμως κανονικά βίντεο ο κάτοχος.Ο κάτοχος αφαιρεί κάποιον ή γίνεται από το youtube αυτό; Σορυ έχω καταμπευρδευτει. Σε καμία περίπτωση ο δημιουργός του καναλιού. Γιατί άλλωστε; Τη στιγμή που όλοι "παλεύουν" για να ανεβάσουν συνδρομητές; Λένε κάτι για τον αλγόριθμο της πλατφόρμας σαν μία από τις εξηγήσεις 1
sonikk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 31 λεπτά πριν, haris_216 είπε Σε καμία περίπτωση ο δημιουργός του καναλιού. Γιατί άλλωστε; Τη στιγμή που όλοι "παλεύουν" για να ανεβάσουν συνδρομητές; Λένε κάτι για τον αλγόριθμο της πλατφόρμας σαν μία από τις εξηγήσεις Μου φαίνεται τρελό. Κανάλια με πολύ υψηλή θέαση και δημοτικότητα που κάνω και like να αφαιρούμαι χωρίς λόγο. Δεν το καταλαβαίνω.
grayden Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 1. Οι προγραμματιστές της Google είναι για τον Μπέο εδώ και χρόνια οπότε συχνά βγαίνουν προβλήματα τέτοιου είδους. 2. Οι επιτροπές λογοκρισίας συν κρατικές παρεμβάσεις τους υποχρεώνουν να κόβουν κίνηση προς συγκεκριμένο περιεχόμενο (εμβόλια, μετανάστευση, κτλ). 3. Πειράματα με τον αλγόριθμο όπου πειράζουν τις επιλογές σου ώστε να σε κατευθύνουν προς τα κανάλια/συνήθειες που αποφέρουν τα μεγαλύτερα κέρδη. Το 1. είναι ο κύριος λόγος όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις, με το 3 ν' ακολουθεί. Το 2. αφορά πολύ συγκεκριμένα κανάλια και κοινά αλλά αν ανήκεις εκεί είναι με διαφορά η βασική αιτία. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα