DreamAxe Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 2 ώρες πριν, stormrain είπε Ευχαριστώ, το τσεκαρω Αφού έχεις και κατάστημα μπορείς λογικά να κάνεις και δοκιμή με ένα ευτελές πόσο και στη χειρότερη να κόψεις απόδειξη στον εαυτό σου αν δεν περάσει και πάει στον επαγγελματικό Τραγικό πάντως που δεν μας έχουν δώσει έναν εύκολο τρόπο να κάνουμε δοκιμές πριν την οριστικοποίηση σε καινούρια συστήματα. Καταλαβαίνω ότι έχει σχέση με λεφτά και τα περιθώρια είναι στενά αλλά...
nikos032 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 9/8/2024 στις 4:12 ΜΜ, DreamAxe είπε Υπάρχει το προσωπικό Iris και το επαγγελματικό iris. Επαγγελματικό δεν σε αφήνουν (για δικούς τους λόγους, κατ'εμέ καταχρηστικά) οι τράπεζες να ενεργοποιήσεις σε λογαριασμό που αυτές δεν έχουν σαν επαγγελματικό πακέτο. Άσχετα αν για το κράτος είσαι καλυμμένος με τη χρήση λογαριασμού ταμιευτηρίου σαν επαγγελματικό με τη δήλωση στο taxis. Γίνεται να έχεις και προσωπικό και επαγγελματικό σε διαφορετικούς λογαριασμούς αλλά με τον περιορισμό παραπάνω. Στον επαγγελματικό πάνε όσα στέλνονται με ΑΦΜ ή μέσω του κωδικού QR και στον προσωπικό με τον αριθμό τηλεφώνου. Όμως απο τη στιγμή που επιτρέπεται να δηλώσεις λογαριασμό ταμιευτηρίου ως επαγγελματικό στο Taxis... και εφόσον ενεργοποιήσεις το προσωπικό IRIS σε αυτό το λογαριασμό, τότε δε βλέπω το λόγο να θεωρηθεί ότι δεν είναι έγκυρη η εγγραφή στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από nikos032
georgiouu Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου απο την στιγμη που λογαριασμος Πειραιως εχει συνδεθει με POS θεωρειται επαγγελματικος;πρεπει να κανω κατι αλλο;εχω ενεργοποιοησει IRIS
DreamAxe Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, georgiouu είπε απο την στιγμη που λογαριασμος Πειραιως εχει συνδεθει με POS θεωρειται επαγγελματικος;πρεπει να κανω κατι αλλο;εχω ενεργοποιοησει IRIS Το μόνο που κάνει ένα λογαριασμό επαγγελματικό είναι η δήλωσή του στο taxis. Δεν έχει καμία σημασία αν η τράπεζα τον λέει επαγγελματικό. 1 1
Dimitris156 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Εγώ ενώ έχω τον εμπορικό λογαριασμό της Πειραιώς, τον οποίο και έχω δηλώσει στο τάξις, όταν πάω να ενεργοποιήσω το επαγγελματικό iris, διαλέγω επαγγελματική χρήση και κατευθείαν μου βγάζει με κόκκινα ότι πρέπει να έχω επαγγελματικό λογαριασμό...
SabotazNic Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Εγώ ενώ έχω τον εμπορικό λογαριασμό της Πειραιώς, τον οποίο και έχω δηλώσει στο τάξις, όταν πάω να ενεργοποιήσω το επαγγελματικό iris, διαλέγω επαγγελματική χρήση και κατευθείαν μου βγάζει με κόκκινα ότι πρέπει να έχω επαγγελματικό λογαριασμό... Και ειπες να το ψαξεις τελευταια εργασιμη της προθεσμιας, ενω τρεχει εδω και κατι μηνες? Δες αν μπορεις να δημιουργησεις, αλλιως τηλ Πειραιως Αν εχεις ενεργοποιησει ηδη προσωπικο iris, δοκιμασε να το απενεργοποιησεις* Επεξ/σία 30 Αυγούστου από SabotazNic
Dimitris156 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Είμαι σε ΚΑΔ που δεν είμαι υποχρεωμένος, πιο πολύ από περιέργεια ρωτάω μήπως το έβγαλε και σε άλλον γιατί μου έκανε εντύπωση.
ribo7 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Υπάρχει κάποιος online τρόπος να τσεκάρεις αν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τη σύνδεση IRIS με λογαριασμό? Είχε έρθει κάποιο μήνυμα στη μητέρα μου (δεν έχει μπλοκάκι, δηλωμένη απλά ως αγρότισσα) αλλά δεν έδωσε σημασία και το έσβησε και όταν ρώτησε (τυχαία) το λογιστή, της είπε ειναι προαιρετικό! Πως μπορώ να το κοιτάξω μόνος μου να είναι καλυμμένη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα