nektariosach Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Delete Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2024 από nektariosach
Sherlock_7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Σίγουρα θα παίζει σημαντικό ρόλο και ο όγκος των θαυμάτων που αιτούνται προς τον Άγιο Νεκτάριο. Σε περιόδους όπως ο Δεκαπενταύγουστος πάντα υπάρχει αυξημένη κίνηση από τους πιστούς. Τώρα στην περίπτωση σου λογικά ως τα τέλη του μήνα πιστεύω θα έχει διεκπεραιωθεί. Δεν χάνεις κάτι να κάνεις ένα τηλεφωνάκι και να ρωτήσεις σε τι κατάσταση βρίσκεται.
lector Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Σε εμενα εχει συμβει. Πριν καποια χρονια ειχα χασει μυστηριωδως την οσφρηση μου. Επισκεψεις σε διαφορετικους ωτορινολαρυγγολογους και διαφορες φαρμακευτικες αγωγες δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα και οι γιατροι απορουσαν με την περιπτωση. Αφου ειχα απελπιστει, καποια στιγμη διαβασα τυχαια στο ιντερνετ οτι θα εκτιθονταν σε λαικο προσκυνημα οι παντοφλες του Οσίου Μεμά του Αναποδέα, οποτε μην εχοντας αλλη επιλογη πηγα στο προσκυνημα, ειπα τρια πατερημα, μυρισα και τις παντοφλες και η οσφρηση μου ξαφνικα επανηλθε. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Φωτιά θα πέσει να μας κάψει!!!Το βλέπω το τέλος να έρχεται!!! 1
G.TH. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, lector είπε Σε εμενα εχει συμβει. Πριν καποια χρονια ειχα χασει μυστηριωδως την οσφρηση μου. Επισκεψεις σε διαφορετικους ωτορινολαρυγγολογους και διαφορες φαρμακευτικες αγωγες δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα και οι γιατροι απορουσαν με την περιπτωση. Αφου ειχα απελπιστει, καποια στιγμη διαβασα τυχαια στο ιντερνετ οτι θα εκτιθονταν σε λαικο προσκυνημα οι παντοφλες του Οσίου Μεμά του Αναποδέα, οποτε μην εχοντας αλλη επιλογη πηγα στο προσκυνημα, ειπα τρια πατερημα, μυρισα και τις παντοφλες και η οσφρηση μου ξαφνικα επανηλθε. Άμα έχανες τη γεύση θα τις έγλειφες; 3
lector Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, G.TH. είπε Άμα έχανες τη γεύση θα τις έγλειφες; Φυσικα! Οριακα ημουν να το κανω, γιατι ως γνωστον αν δεν εχεις οσφρηση χανεις και τη γευση, αλλα δυστυχως ο σεβασμιωτατος αρχιδιακονος της ενοριας δε μου το επετρεψε. Τελος καλο ολα καλα ομως. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, lector είπε Φυσικα! Οριακα ημουν να το κανω, γιατι ως γνωστον αν δεν εχεις οσφρηση χανεις και τη γευση, αλλα δυστυχως ο σεβασμιωτατος αρχιδιακονος της ενοριας δε μου το επετρεψε. Τελος καλο ολα καλα ομως. Και η πρώτη μυρωδιά μετά απο τόσο καιρό ήταν ποδαρίλα; 2
nektariosach Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Τι κάθομαι και γράφω, κάποια μέρα ελπίζω να βγείτε από την κούνια. 1
lector Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και η πρώτη μυρωδιά μετά απο τόσο καιρό ήταν ποδαρίλα; Ηταν ενα απελευθερωτικο βαλσαμο, αλλο να στο λεω κι αλλο να το μυριζεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις