Προς το περιεχόμενο

Τα οικονομικότερα Galaxy A35 και A55 της Samsung, έτοιμα να υποδεχθούν το Galaxy AI


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, totalius said:

Αφού έτσι και αλλιώς μπορείς να έχεις το chatGPT και εγώ δεν ξέρω πόσες άλλες εφαρμογές ΑΙ στο κινητό . Τι ακριβώς δωρίζει η Samsung ;

Όταν κάτι μπαίνει στο λειτουργικό δεν είναι μόνο για να μπεις σε κάποιο site και να σου γράψει κείμενο. Ήδη π.χ. οι φωνητικές εντολές είναι κατά κάποιον τρόπο ΤΝ. Αν εσύ μπορείς να μιλάς στο κινητό και να το χειρίζεσαι εξολοκλήρου μόνο με τον λόγο, αυτό δεν γίνεται με το chatgpt. Δεν στοχεύει η ΤΝ μόνο στην δημιουργία περιεχομένου τύπου εικόνας, βίντεο και κειμένου. Το ζουμί είναι στην ΤΝ σε ότι αφορά εκτελεστικές εντολές.

Το ίδιο και για τα windows, αν μπει η ΤΝ στο ίδιο το λειτουργικό τότε αυτοματοποιείς οποιαδήποτε εφαρμογή μέσω ΤΝ. Το chatgpt είναι για να σου γράφει ωραίες ιστορίες ή να σε βοηθάει σε θέματα γνώσεων (όπως π.χ. ιστορικές γνώσεις, μαθηματικές, τεχνολογικές, προγραμματισμού κτλ).

Φαντάσου να ανοίγεις τον υπολογιστή και να του λες "άνοιξέ μου το insomnia, το email μου, πες μου πόσα νέα μηνύματα έχω και από που, δες αν η παραγγελία μου από το skroutz έφυγε από το κατάστημα και κάνε μου ένα resume τρία κείμενα που θα σου δώσω και στείλ'τα σε 'αυτά' τα email". Έχεις έναν βοηθό που δεν διαμαρτύρεται, δεν χρειάζεται να πάρει μισθό και δεν θέλει να πάει ούτε τουαλέτα ούτε διάλειμμα για τσιγάρο.

Θα χάσουν και οι μεγάλες εταιρίες τα αυγά και τα πασχάλια, όταν αντί να έχεις photoshop στο σπίτι και να πρέπει να σπουδάσεις για να το χειριστείς, εσύ θα δίνεις μία εντολή για δημιουργία περιεχομένου και θα σου το δημιουργεί, ή δημιουργία ήχου, κειμένων βίντεο και άλλα πολλά παραδείγματα τέτοια.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...