Gestis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Σήμερα δημιούργησα λογαριασμό μέσω του κινητού μου στην Τράπεζα Πειραιώς (λογαριασμός καθημερινών αναγκών). Πως μπορώ να ζητήσω έκδοση απλής χρεωστικής κάρτας; Επίσης είδα στο σαιτ τους πως είναι δωρεάν η πρώτη κάρτα που βγάζεις για τον λογαριασμό σου, ελπίζω να ισχύει. Από τη στιγμή που έχω ανοίξει ηλεκτρονικά τον λογαριασμό μου, πως μπορώ να μεταβώ σε κατάστημα και να ζητήσω έκδοση κάρτας από τη στιγμή που δεν έχω βιβλιάριο του λογαριασμού, έχει αλλάξει τίποτα που δε γνωρίζω; Μέσω του ebanking και της εφαρμογής είχε επιλογή μόνο για να βγάλεις ψηφιακή κάρτα που κόστιζε 6 ευρώ (ή αυτό κατάλαβα εγώ τέλος πάντων), όμως δεν δικαιούμαι μια δωρεάν κάρτα; Τέλος, μήπως όταν δημιουργείς λογαριασμό, σου στέλνουν αυτόματα την κάρτα στην διεύθυνση που έχεις δηλώσει, ή δε παίζει τέτοιο ενδεχόμενο;
takoulou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 25 λεπτά πριν, Gestis είπε Σήμερα δημιούργησα λογαριασμό μέσω του κινητού μου στην Τράπεζα Πειραιώς (λογαριασμός καθημερινών αναγκών). Πως μπορώ να ζητήσω έκδοση απλής χρεωστικής κάρτας; Επίσης είδα στο σαιτ τους πως είναι δωρεάν η πρώτη κάρτα που βγάζεις για τον λογαριασμό σου, ελπίζω να ισχύει. Από τη στιγμή που έχω ανοίξει ηλεκτρονικά τον λογαριασμό μου, πως μπορώ να μεταβώ σε κατάστημα και να ζητήσω έκδοση κάρτας από τη στιγμή που δεν έχω βιβλιάριο του λογαριασμού, έχει αλλάξει τίποτα που δε γνωρίζω; Μέσω του ebanking και της εφαρμογής είχε επιλογή μόνο για να βγάλεις ψηφιακή κάρτα που κόστιζε 6 ευρώ (ή αυτό κατάλαβα εγώ τέλος πάντων), όμως δεν δικαιούμαι μια δωρεάν κάρτα; Τέλος, μήπως όταν δημιουργείς λογαριασμό, σου στέλνουν αυτόματα την κάρτα στην διεύθυνση που έχεις δηλώσει, ή δε παίζει τέτοιο ενδεχόμενο; Ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατων της Τράπεζας Πειραιώς για να σου λυθούν όλες οι απορίες σου..
DreamAxe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Από την εφαρμογή της Πειραιώς αν πας κάρτες->e-card (κουμπί κάτω)->χρεωστικές κάρτες (καρτέλα πάνω) πρέπει να έχει τη Visa Debit. Μη σε μπερδέψει που λέει e-card, φυσική κάρτα βγάζει απλά τη βγάζει ηλεκτρονικά, το όνομα είναι πολύ αποτυχημένο. Βγάλε ηλεκτρονικά, αν πας σε κατάστημα σε φορτώνουν με ασφάλειες και λοιπές αηδίες και θα σου βγει κανένα 30αρι. Δωρεάν πάντως δεν δίνουν δεύτερη κάρτα στο ίδιο άτομο ακόμα και αν είναι σε τελείως άλλο λογαριασμό. Αν έχεις ήδη άλλη θα σε χρεώσουν. 1
Gestis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 54 λεπτά πριν, DreamAxe είπε Από την εφαρμογή της Πειραιώς αν πας κάρτες->e-card (κουμπί κάτω)->χρεωστικές κάρτες (καρτέλα πάνω) πρέπει να έχει τη Visa Debit. Μη σε μπερδέψει που λέει e-card, φυσική κάρτα βγάζει απλά τη βγάζει ηλεκτρονικά, το όνομα είναι πολύ αποτυχημένο. Βγάλε ηλεκτρονικά, αν πας σε κατάστημα σε φορτώνουν με ασφάλειες και λοιπές αηδίες και θα σου βγει κανένα 30αρι. Δωρεάν πάντως δεν δίνουν δεύτερη κάρτα στο ίδιο άτομο ακόμα και αν είναι σε τελείως άλλο λογαριασμό. Αν έχεις ήδη άλλη θα σε χρεώσουν. Μου βγάζει σαν επιλογή μόνο μια σε συνεργασία με τον ΑΒ και μια άλλη που λέγεται Visa Debit II με κόστος έκδοσης στα 6 ευρω. Μήπως για να μη μου βγάζει αυτό που μου λες, να έχει γίνει κατά κάποια έννοια αυτόματα έγκριση να μου στείλουν κάρτα στην διεύθυνση κατοικίας μου και απλά να μη το έχω πάρει χαμπάρι;
DreamAxe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, Gestis είπε Μου βγάζει σαν επιλογή μόνο μια σε συνεργασία με τον ΑΒ και μια άλλη που λέγεται Visa Debit II με κόστος έκδοσης στα 6 ευρω. Μήπως για να μη μου βγάζει αυτό που μου λες, να έχει γίνει κατά κάποια έννοια αυτόματα έγκριση να μου στείλουν κάρτα στην διεύθυνση κατοικίας μου και απλά να μη το έχω πάρει χαμπάρι; Αν σου βγάζει visa debit II έχεις ήδη μια debit είτε σε άλλο λογαριασμό (αν είχες κι άλλο και απλά άνοιξες και αυτόν) ή σου έχουν στείλει όντως κάρτα. Όταν πηγαίνεις στο σκέτο "κάρτες" δεν έχει καμία χρεωστική? Αν τον άνοιξες τώρα πολύ πιθανό να προωθήθηκε το αίτημα για έκδοση και απλά να μην έχει προχωρήσει ακόμα εξαιτίας της περιόδου που λίγο πολύ όλοι λείπουν σε άδειες 1
Gestis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Άλλο λογαριασμό δεν έχω, είναι ο πρώτος που ανοίγω στην συγκεκριμένη τράπεζα. Όταν πηγαίνω στο "κάρτες" μου λέει πως δεν έχω κάρτα. Αν είχε γίνει κάπως αίτημα για έκδοση κάρτας δε θα μου είχε έρθει κανένα μειλ το οποίο θα ενημέρωνε και σε πόσες εργάσιμες θα έρθει η κάρτα; (το κύριο που δεν έχω καταλάβει είναι αν είναι όλα οκευ και απλά πρέπει να περιμένω να μου αποσταλεί η κάρτα, ή αν πρέπει να πάω εγώ σε κατάστημα όπου κάπου είχα διαβάσει ότι στην εκδίδουν δωρεάν μέσα σε λίγα λεπτά αλλά δε ξέρω πόσο ισχύει).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, Gestis είπε Άλλο λογαριασμό δεν έχω, είναι ο πρώτος που ανοίγω στην συγκεκριμένη τράπεζα. Όταν πηγαίνω στο "κάρτες" μου λέει πως δεν έχω κάρτα. Αν είχε γίνει κάπως αίτημα για έκδοση κάρτας δε θα μου είχε έρθει κανένα μειλ το οποίο θα ενημέρωνε και σε πόσες εργάσιμες θα έρθει η κάρτα; (το κύριο που δεν έχω καταλάβει είναι αν είναι όλα οκευ και απλά πρέπει να περιμένω να μου αποσταλεί η κάρτα, ή αν πρέπει να πάω εγώ σε κατάστημα όπου κάπου είχα διαβάσει ότι στην εκδίδουν δωρεάν μέσα σε λίγα λεπτά αλλά δε ξέρω πόσο ισχύει). Η Πειραιώς και την ανανέωση αλλά και την αλλαγή λόγο φθοράς της έστειλε σπίτι
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Αν δε πάει ταχυδρομίο στη περιοχή που μένουμε τι κάνουμε; Στην εξυπηρέτηση μου λένε "δε ξέρω".
Engimek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Αν δε πάει ταχυδρομίο στη περιοχή που μένουμε τι κάνουμε; Στην εξυπηρέτηση μου λένε "δε ξέρω". Η Πειραιώς δίνει τη δυνατότητα έκδοσης χρεωστικής στο κατάστημα με άμεση παραλαβή. Θυμάμαι παλαιότερα που το διαφήμιζαν κιόλας, και εγώ ο ίδιος έχω παραλάβει απευθείας από κατάστημα στο παρελθόν. Δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα. Αν ανοίξεις το site της πειραιώς θα δεις ότι γίνεται. Το μόνο που αλλάζει στις μέρες μας είναι ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού. Τώρα, στην εξυπηρέτηση που σου λένε "δεν ξέρω"... για ξαναρώτα γιατί δεν μου ακούγονται και πολύ σίγουροι. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2024 από Engimek
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2024 32 minutes ago, Engimek said: Η Πειραιώς δίνει τη δυνατότητα έκδοσης χρεωστικής στο κατάστημα με άμεση παραλαβή. Θυμάμαι παλαιότερα που το διαφήμιζαν κιόλας, και εγώ ο ίδιος έχω παραλάβει απευθείας από κατάστημα στο παρελθόν. Δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα. Αν ανοίξεις το site της πειραιώς θα δεις ότι γίνεται. Το μόνο που αλλάζει στις μέρες μας είναι ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού. Τώρα, στην εξυπηρέτηση που σου λένε "δεν ξέρω"... για ξαναρώτα γιατί δεν μου ακούγονται και πολύ σίγουροι. Ναι μου είπε ότι μπορώ και από κατάστημα με ραντεβού. Ρώτησα πως να κλείσω και μου είπε με τηλέφωνο αλλά είδα πως γίνεται online. Στη περιοχή μου έχει σε κάνα μήνα αλλά βρήκα στο λαυριο σε μια εβδομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα