Klempr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Οπως λεει και ο τιτλος, ειμαι level 5 και το μονο διαθεσιμο main mission που μου δειχνει βρισκεται στην Αλεξανδρεια και πρεπει να εισαι τουλαχιστον level 10 και ανω οποτε δεν μπορω να το κανω. Τι μπορω να κανω; πρεπει να αγορασω κανα add on-expanssion ξερω γω ειναι καποιο bug;
Λύση Tatofski64 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Λύση Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Πρέπει να κάνεις side αν είναι διαθέσιμα η να ψάξεις στον χάρτη, αλλιώς καθάρισε κανένα outpost, πως λέγεται το main που έχεις να κάνεις. Το έχω τερματίσει και δεν είχα θέμα με missions
Klempr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, Tatofski64 είπε Πρέπει να κάνεις side αν είναι διαθέσιμα η να ψάξεις στον χάρτη, αλλιώς καθάρισε κανένα outpost, πως λέγεται το main που έχεις να κάνεις. Το έχω τερματίσει και δεν είχα θέμα με missions Οταν παω στο menu, στα side quests μου βγαζει μονο ενα suggested level 23, αλλα οταν πηγαινω στον χαρτη βλεπω πολλα side quests level 3. Δυστυχως πρεπει αναγκαστικα να κανω πολλα τετοια για να αυξηθω level ε; οκ τελος παντων, ευχαριστω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα