Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Αύριο λαμβάνω την τελευταία πληρωμή της 12μηνης επιδότησης της τακτικής ανεργίας, και ενημερώθηκα πως μπορώ να υποβάλλω αίτηση και για το επίδομα μακροχρόνια άνεργων αμέσως μετά.

Το site ΔΥΠΑ αναφερει "αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του προ-προηγουμενου της άσκησης δικαιώματος φορολογικού έτους" 

Με μπερδεύει το προ-προηγουμενου, εννοεί το 2021 εκκαθαριστικό;

Επιπλέον, αν καταργήσουν όπως λένε το επίδομα μακροχρόνια άνεργων, αν κάποιος έχει εγκριτικη απόφαση, του το κόβουν πριν ολοκληρωθεί το 12μηνο της απόφασης;

Σας ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Το προηγούμενο έτος ήταν το 2023, το προπροηγούμενο το 2022. Λογικά του 2022 θέλουν. Αυτοί που θα έχουν εγκριτική απόφαση λογικά θα συνεχίσουν να το παίρνουν. Αλλά Ελλάδα είμαστε, μη βάλουμε και το χέρι στη φωτιά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, piccolino είπε

Το προηγούμενο έτος ήταν το 2023, το προπροηγούμενο το 2022. Λογικά του 2022 θέλουν. Αυτοί που θα έχουν εγκριτική απόφαση λογικά θα συνεχίσουν να το παίρνουν. Αλλά Ελλάδα είμαστε, μη βάλουμε και το χέρι στη φωτιά.

Με μπέρδεψε το "άσκησης δικαίωμα φορολογικό έτος" γιατί υπέθεσα εννοεί το 2023, άρα προηγούμενο το 2022 και προ προηγούμενο το 2021, αλλά..μου φάνηκε και μακρινό πολύ το 2021. Μίλησα με το τσατ τους, πήρα και τηλέφωνα το πρωί αλλά δεν είχα κάποια απάντηση δυστυχώς.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sreder είπε

Με μπέρδεψε το "άσκησης δικαίωμα φορολογικό έτος" γιατί υπέθεσα εννοεί το 2023, άρα προηγούμενο το 2022 και προ προηγούμενο το 2021, αλλά..μου φάνηκε και μακρινό πολύ το 2021. Μίλησα με το τσατ τους, πήρα και τηλέφωνα το πρωί αλλά δεν είχα κάποια απάντηση δυστυχώς.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Να σαι καλά. Το άσκησης δικαιώματος είναι το 2024, τώρα έχεις δικαίωμα για το μακροχρόνια ανέργων. Τα γράφουν έτσι να μπερδεύουν τον κόσμο. Αφού για όλους ζητάνε συγκεκριμένης χρονιάς, πόσο δύσκολο να έγραφαν κατευθείαν το έτος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, piccolino είπε

Να σαι καλά. Το άσκησης δικαιώματος είναι το 2024, τώρα έχεις δικαίωμα για το μακροχρόνια ανέργων. Τα γράφουν έτσι να μπερδεύουν τον κόσμο. Αφού για όλους ζητάνε συγκεκριμένης χρονιάς, πόσο δύσκολο να έγραφαν κατευθείαν το έτος.

Έχεις δίκιο, απλά το διατύπωσαν τόσο περίεργα που σε μπερδεύει, δηλαδη λες τι εννοεί άσκηση δικαιώματος μέσα σε μια πρόταση ενιαία χωρίς τίποτα κόμματα κλπ

Σ ευχαριστώ φίλε μου

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 9/8/2024 στις 1:24 ΠΜ, sreder είπε

Έχεις δίκιο, απλά το διατύπωσαν τόσο περίεργα που σε μπερδεύει, δηλαδη λες τι εννοεί άσκηση δικαιώματος μέσα σε μια πρόταση ενιαία χωρίς τίποτα κόμματα κλπ

Σ ευχαριστώ φίλε μου

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΛΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΜΑ ΣΤΑΝΤΑΡ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...