Alixillou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάω με την οικογένειά μου στην βόρεια Εύβοια στην περιοχή της λίμνης έχει κανείς εμπειρία από εκείνα τα μέρη; Και αν έχει πάει κάποιος μπορεί να μου πει τι να κάνουμε εκεί; Ωραίες παραλίες ωραία μέρη κτλ Ευχαριστώ πολύ
vamvakoolas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 θα σε πιασει μια καταθλιψη μεχρι να πας εκει. Μεχρι και περιπου 5 χλμ πριν φτασεις θα αναρωτιεσαι που παω; Ειναι κρανιου τοπος λογω της μεγαλης φωτιας. Κριμα γιατι ειχε πανεμορφη διαδρομη μεσα στα βουνα Ωστοσο ο δημος της Λιμνης ετσι και αλλιως δεν ειχε και τρελο πρασινο και εκει δε καηκανε (ευτηχως). Ουσιαστικα ειναι ενα τεραστιος κολπος και μπορεις να κανεις μπανιο παντου: στο κεντρο στα μαγαζακια αλλα και πιο διπλα αν θες μοναξιες. Ειναι γενικα ήσυχο μερος (που πας εκει κυριολεκτικα για ηρεμια) με λιγα μαγαζακια για φαι και καφε. Αν μεινεις πανω απο 3 μερες ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις γνωριμιες. Ειναι πολυ φιλοξενοι ανθρωποι και εξω καρδια. Αν θες μπιτσομπαρα, παραλιακη με βολτα με το αμαξι, κοκτεηλαρες δεν ειναι για σενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα