Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασα σε Thinkpad T440p να περασω Ubuntu και παρατήρησα οτι είχα πολύ χαμηλη την ενταση του ηχείου οποτε πειραματιστικα λίγο και έβαλα μερικά presets για easy effects ώστε να επανέλθει σε Νορμάλ επίπεδα η ενταση, μετα απο λίγη ωρα ακρόασης παρατήρησα τραύλισμα στη μουσική και φοβήθηκα οτι έκαψαν το ηχειο.... Ξαναεβαλα windows και τραύλιζε για τουλαχιστον μια ωρα μουσικής ώσπου να επανέλθει ο ήχος...

Επεξ/σία από Wheysted
Δημοσ.

Το pulseaudio και το pavucontrol αυξάνουν τον ήχο σε κάποιες εκδόσεις LInux. Ίσως πρέπει να ελέγχεις με live usb πριν προχωρήσεις σε εγκατάσταση.

Δημοσ.

τελειως ακυρο αυτο που θα γραψω αλλα και το Counter Strike 2 που δοκιμασα σε windows αντι ubuntu ειχε τεραστια διαφορα σε επιδοσεις, καρτα γραφικων μια low profile 750ti nvidia. πανω απο 50% παραπανω επιδοσεις στα windows, καταλαβαινω την διαφορα απο free software σε closed source software  αλλα τοσο πολυ ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Wheysted είπε

τελειως ακυρο αυτο που θα γραψω αλλα και το Counter Strike 2 που δοκιμασα σε windows αντι ubuntu ειχε τεραστια διαφορα σε επιδοσεις, καρτα γραφικων μια low profile 750ti nvidia. πανω απο 50% παραπανω επιδοσεις στα windows, καταλαβαινω την διαφορα απο free software σε closed source software  αλλα τοσο πολυ ? 

Έχω ακούσει ότι η Nvidia δεν έχει καλή υποστήριξη σε drivers για Linux. Σε πολλές περιπτώσεις όμως προγράμματα 3d γραφικών (πχ το Blender) τρέχουν πιο αποδοτικά στο Linux. Έχω ένα Dell chromebook 11 3120 , celeron και Intel graphics και μέχρι το Blender 3.3 μια χαρά πάει στο LinuxMint για απλά πράγματα, σε Windows θα τρόμαζε να ξεκινήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μια χαρά τρέχει η nVidia απλά είναι λίγο πόνος σε μερικά distro να βάλεις τον proprietary driver, όταν είχα και εγώ ένα παλιό laptop με μια 720 αν θυμάμαι καλά, σε δοκιμές σε παιχνίδια στρατηγικής έβγαινε οριακά πιο πάνω με linux σε σχέση με windows, αμελητέα διαφορά βέβαια αλλά θέλω να πω ότι δεν ήταν χειρότερα 

Δημοσ.

Επισης δεν εχει αντιστοιχο control panel με επιλογες οπως στα Windows, αλλα και σε λαπτοπ με 1050 gtx παλι εκει που επαιζε σφαιρα στα Windows πεφτουν πολυ τα καρε σε Ubuntu και archlinux και πολλα απο τα λαπτοπ που δοκιμασα linux δεν ειχαν το αντιστοιχο audio software (πχ Dolby, Beats ktl) και χαμηλοτερη ενταση, τα μονα που ειδα διαφορα ηταν παλια laptop που ειχαν θεμα να σηκωσουν τα win10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...