gppapado Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Καλησπέρα στο φόρουμ! Είμαι κάτοχος ενός POCO f3 εδώ κ 3 χρόνια και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα. 1) όταν το βάζω για φόρτιση, μετά από λίγα δευτερόλεπτα freezaρει και κάνει bootloop μέχρι να βγάλω τον φόρτιση. 2) όταν μπαίνει το καλώδιο της φόρτισης η δόνηση "τρελενεται" και είναι σα να λειτουργεί πολύ πανω από μέγιστο με κάθε πάτημα. Για να φτιάξει θέλει reboot. 3) πλέον το κινητό δεν αναγνωρίζεται από το PC (αν και φορτίζει). Κάποιες φορές βγάζει το γνωστό μήνυμα στο pc "this device has malfunctioned" κάι κάποιες άλλες τίποτα. 4) Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι ότι πλέον το κινητό δεν μπορεί να κανει κλήσεις με αριθμό cosmote. Η σιμ αναγνωρίζεται καθώς ζητάει το Pin, οι μπάρες υπάρχουν κανονικά αλλά όταν πάω να κάνω κλήση, δεν γίνεται και μετά από λίγο τελειώνει την κλήση. Όταν με καλούν οι άλλοι φαίνεται κλειστό. Μόνο τα δεδομένα δουλεύουν (4g, 5g) Το περίεργο είναι ότι όταν έβαλα μια sim Vodafone ενός γνωστού που όμως είναι με φραγή κλήσεων γιατί δε τη χρησιμοποιεί, αυτή έδειξε να συμπεριφέρεται φυσιολογικά. Δηλαδή κατάφερε να πραγματοποιήσει κλήση αν και βγήκε το μήνυμα της φραγής. Πλέον νομίζω ούτε η Vodafone δουλεύει. Τι έχω δοκιμάσει : Αντικατάσταση της πλακέτας φόρτισης χωρίς να διορθώνεται το πρόβλημα. Ξεκλείδωσα bootloader και φλασαρα την τελευταία miui (επιστροφή από hyperos) τόσο την global όσο και την eea. Αποσύνδεση μπαταρίας για από φόρτιση κλπ. Όλα χωρίς καμία επιτυχία. Βλεπω στο reddit πολλούς που έχουν το θέμα με το σήμα και τις κλήσεις αλλά δεν έχουν βρει λύσεις. Καμία άποψη κανείς;
GATE123 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Συγνώμη που θα το πω αλλά μήπως πρέπει να κοιτάξεις κανένα άλλο κινητό και να αφήσεις τα Poco? Ξέρω ότι θα φανεί κάπως αλλά σε όλο το Forum όλο προβλήματα υπάρχουν με τα Poco. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από GATE123
gppapado Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την άποψη πλέον. Αν δε καταφέρω να το φτιάξω κάπως, έστω τις κλήσεις, τότε πάω σίγουρα αλλού. Αλλα το γεγονός ότι δουλεύει με Vodafone με κάνει να πιστεύω ότι κάτι φταίει με την cosmote και ίσως μπορεί να φτιαχτεί.
GATE123 Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αντίστοιχο θέμα υπάρχει και εδώ Και μάλιστα είναι του 2021. Δηλαδή πιο παλιό ποστ από το δικό σου. Και δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα