Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tzavardin είπε

Δεν θα ασχοληθώ με το ragebait post. Απλά θα αφήσω αυτό εδώ για τα memes. Με τις τελευταίες εξελίξεις της Intel παίρνει άλλη διάσταση το θέμα. 

Απλα υπεροχο. 

Spoiler

western clint eastwood GIF

• Haha 3
Δημοσ.

Μάγκες μιας και άνοιξε το θέμα για DaVinci resolve τι προτείνετε?

Έλεγα να πάω σε i7 14700 και 3080 μιας και δεν έχω τρελές απαιτήσεις αλλά θα ήθελα την γνώμη σας 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Έλεγα να πάω σε i7 14700 και 3080 μιας και δεν έχω τρελές απαιτήσεις αλλά θα ήθελα την γνώμη σας 

Ειναι απ τις περιπτώσεις που δε καταλαβαινω αν καποιος μιλά σοβαρά ή τρολλαρει.

• Like 4
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε

Ειναι απ τις περιπτώσεις που δε καταλαβαινω αν καποιος μιλά σοβαρά ή τρολλαρει.

Σοβαρά ρωτάω 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

οδυσσέα τα καλύτερα νήματα ανοίγεις αδερφούλη όπως εκείνο το legendary με τη VRAM :P 

εγώ είμαι μαζί σου πάντως εναντια σε όλους και σε όλα από τις πολλές φάπες που έχουμε ρίξει στα fanboy τις κόκκινης έχουν ζαλιστεί και βλέπουν αλλα νούμερα!! α ρε herald εμφανίσου εδώ μέσα να γίνει μπουρλότο εκλιπαρώ τους mods να του δώσουν περίοδο χάριτος μονο για να γραφει εδώ

φιλαράκο δε μας νοιάζει η ηρεμία σου εμείς τώρα ξεκινήσαμε άμα δεν αντέχεις να ακολουθήσεις δρόμο χαχαχαχ

Να σε καλά αδερφέ! Είσαι απο τους λίγους που ξέρουν εδώ μέσα.

32 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Σίγουρα i7 14700

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 minutes ago, nikopoup said:

Σοβαρά ρωτάω 

Θα σου απαντήσω ως εξης: το πρόβλημα με το degradation δεν νομίζω ότι θα λυθεί με το microcode update. Μπόρει το νεο microcode που θα βγει, να επιβραδύνει το degradation, αλλά δεν θα το σταματησει. My 2 cents. 

Είδωμεν....

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Σοβαρά ρωτάω 

Αυτο τον καιρό ειναι κακή ιδεα να πας ιντελ μεριά, αν εισαι φανατικός θα σου ελεγα 12900
διαφορετικά 7950x η 7900x.

Στο resolve ειναι αρκετα κοντα ολοι αυτοι, οποτε οτι και να παρεις δουλειά θα κανεις.

Η καρτα ειναι οκ.

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Shadow Explorer είπε

Αυτο τον καιρό ειναι κακή ιδεα να πας ιντελ μεριά, αν εισαι φανατικός θα σου ελεγα 12900
διαφορετικά 7950x η 7900x.

Στο resolve ειναι αρκετα κοντα ολοι αυτοι, οποτε οτι και να παρεις δουλειά θα κανεις.

Η καρτα ειναι οκ.

Καθόλου φανατικός. Ούτε game παίζω ούτε τίποτα. 

Δουλεύω anydesk, inkscape, lightburn και resolve.

Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχουμενη.

Γιατί είναι κακή ιδέα για ιντελ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει η AMD *ποιό* αποδοτικούς επεξεργαστές, ξέρω ότι λογικά τόσο οι Intel, όσο και οι AMD σηκώνουν έναν διορθωτή ορθογραφίας. Και ας χάνει τα -ε -αι και τα πιο-ποιο. Θα πιάσει τα υπόλοιπα.

• Like 2
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...