Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος τις διαφορές στα τμήματα πληροφορικής στο 4ο πεδίο,ποια είναι τα καλύτερα και τι επαγγέλματα μπορείς να κάνεις έχοντας πάρει πτυχίο;

Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να δηλώσω πληροφορική όταν δώσω πανελλήνιες αλλά δεν ξέρω τις διαφορές μεταξύ τους.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Kercyn είπε

Εσένα ο στόχος σου ποιος είναι;

Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο με την πληροφορική καθώς δεν ξέρω πολλα πράγματα για αυτόν τον κλάδο για αυτό και ρωτάω.Αυτο που που τράβηξε το ενδιαφέρον είναι το μάθημα ΑΕΠΠ που έκανα στην Β λύκειου φέτος και τώρα θα πάω Γ.

• Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Antreas07L είπε

Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο με την πληροφορική καθώς δεν ξέρω πολλα πράγματα για αυτόν τον κλάδο για αυτό και ρωτάω.Αυτο που που τράβηξε το ενδιαφέρον είναι το μάθημα ΑΕΠΠ που έκανα στην Β λύκειου φέτος και τώρα θα πάω Γ.

Μήπως τότε να ξεκαθαρίσεις πρώτα αυτό, πριν μπεις σε μια σχολή που μπορεί να μη σου αρέσει και να χάσεις χρόνο και χρήμα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kercyn είπε

Μήπως τότε να ξεκαθαρίσεις πρώτα αυτό, πριν μπεις σε μια σχολή που μπορεί να μη σου αρέσει και να χάσεις χρόνο και χρήμα;

Συμφωνώ αλλά για να το ξεκαθαρίσω δεν θα πρέπει να μάθω κάποια πράγματα για αυτόν τον κλάδο,να είμαι και εγώ πιο σίγουρος αν μου ταιριάζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...