therock Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Εκανα νεο τοπικ το πρωι για εναν Lexmark 310 που μου παρουσιαζει προβληματα, και επειδη βλεπω η συντηρηση και η επισκευη του, θα μου παει οσο τον πηρα 10 χρονια πριν, πιστευω τα βγαλε τα λεφτα του και ηρθε η ωρα για νεο μηχανημα. Τι μου προτεινεται σε Laser με ποιοτικη οικονομικη εκτυπωση, και να εχει και απο πανω και τζαμι να σκανναρω χαρτια? Δε κανω και καμια τρελη χρηση, ας πουμε 50-100 σελιδες το μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Αφού λοιπόν επιμένεις, μια καλή λύση είναι ο Brother MFC-L2800DW. Τα πράγματα έχουν όπως τα είπαμε και στο άλλο τόπικ. Τα ποιοτικά συμβατά του κοστίζουν 50€ και αποδίδουν 3.000 σελίδες. Είπαμε, καμία σχέση με αυτά που ήξερες μέχρι τώρα. Και μη νομίσεις ότι τα τσιμπημένα ανά σελίδα τόνερ του είναι η εξαίρεση. Είναι ο κανόνας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 10 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Σε ευχαριστώ φίλε μου. Αν δε λυθούν τα θέματα με τον άλλο θα προχώρησω με brother Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα