dmamais7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Παιδεία καλησπέρα έχω πάρει εδώ και μερικές μέρες τα ακουστικά και μου δείχνουν οτι μονίμως είναι σε φόρτιση τα ακουστικά .Στα προηγούμενα δεν γινόταν αυτό , έχει κάποιος άλλος τα ίδια ακουστικά να μου πει αν το κάνει και σε αυτόν ;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 3 hours ago, dmamais7 said: Παιδεία καλησπέρα έχω πάρει εδώ και μερικές μέρες τα ακουστικά και μου δείχνουν οτι μονίμως είναι σε φόρτιση τα ακουστικά .Στα προηγούμενα δεν γινόταν αυτό , έχει κάποιος άλλος τα ίδια ακουστικά να μου πει αν το κάνει και σε αυτόν ; Δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες για να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοείς! Όσο τα ακουστικά είναι μέσα στη θήκη τους, προφανώς και θα φαίνονται μονίμως πως είναι στο φορτιστή.
dmamais7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 46 λεπτά πριν, billdanos είπε Δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες για να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοείς! Όσο τα ακουστικά είναι μέσα στη θήκη τους, προφανώς και θα φαίνονται μονίμως πως είναι στο φορτιστή. Ναι αυτό , δεν νομίζω να είναι προφανές όταν μιλάμε για έξυπνες φορτίσεις κτλπ θα έπρεπε στο 100% να κόβει την φόρτιση αλλά οκ ίσως να κάνω λάθος . Τα pro 1 δεν μου το έδειχνε αυτό .Ίσως να γινόταν και εκεί αλλά να μην μου το έδειχνε στο κινητό , Γιατί τώρα μονιμά στο widget τα δείχνει ότι φορτίζουν συνέχεια. Όπως και να 'χει ευχαριστώ για την απάντηση.
Super Moderators Λύση billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Super Moderators Λύση Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 12 minutes ago, dmamais7 said: Ναι αυτό , δεν νομίζω να είναι προφανές όταν μιλάμε για έξυπνες φορτίσεις κτλπ θα έπρεπε στο 100% να κόβει την φόρτιση αλλά οκ ίσως να κάνω λάθος . Τα pro 1 δεν μου το έδειχνε αυτό .Ίσως να γινόταν και εκεί αλλά να μην μου το έδειχνε στο κινητό , Γιατί τώρα μονιμά στο widget τα δείχνει ότι φορτίζουν συνέχεια. Όπως και να 'χει ευχαριστώ για την απάντηση. Μην ανησυχείς, δεν φορτίζουν άλλο όταν φτάσουν στο 100% μιας και σταματάνε αυτόματα, όπως επίσης σταματάνε και στο 80% αν έχεις επιλέξει και τη σχετική ρύθμιση. Το ότι βλέπεις το σύμβολο της φόρτισης όταν τσεκάρεις το status των ακουστικών όσο είναι μέσα στη θήκη, δεν σημαίνει πως συνεχίζουν να φορτίζουν αν έχουν φτάσει στο όριο. Ίσα ίσα αυτό είναι και μια ένδειξη για να γνωρίζεις πως τα ακουστικά έχουν σωστή επαφή όσο βρίσκονται μέσα στη θήκη!
dmamais7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 31 λεπτά πριν, billdanos είπε Μην ανησυχείς, δεν φορτίζουν άλλο όταν φτάσουν στο 100% μιας και σταματάνε αυτόματα, όπως επίσης σταματάνε και στο 80% αν έχεις επιλέξει και τη σχετική ρύθμιση. Το ότι βλέπεις το σύμβολο της φόρτισης όταν τσεκάρεις το status των ακουστικών όσο είναι μέσα στη θήκη, δεν σημαίνει πως συνεχίζουν να φορτίζουν αν έχουν φτάσει στο όριο. Ίσα ίσα αυτό είναι και μια ένδειξη για να γνωρίζεις πως τα ακουστικά έχουν σωστή επαφή όσο βρίσκονται μέσα στη θήκη! Μια χαρά ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα