Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αν φορτίζω το Apple Watch SE 2 με το καλώδιο του και τον 20 Watt φορτιστή κατα την διάρκεια της νύχτας και η μπαταρία του βρίσκεται στο 50% επιβαρύνω την μπαταρία του με αυτόν τον τρόπο φόρτισης; Ο λόγος που το φορτίζω έτσι είναι γιατί το πρωί το χρειάζομαι να είναι στο 100%. Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, qrstuv said:

Γεια σας, αν φορτίζω το Apple Watch SE 2 με το καλώδιο του και τον 20 Watt φορτιστή κατα την διάρκεια της νύχτας και η μπαταρία του βρίσκεται στο 50% επιβαρύνω την μπαταρία του με αυτόν τον τρόπο φόρτισης; Ο λόγος που το φορτίζω έτσι είναι γιατί το πρωί το χρειάζομαι να είναι στο 100%. Ευχαριστώ

Όχι δεν αλλάζει κάτι μιας και το ρολόι παίρνει την ενέργεια που χρειάζεται και μετά σταματάει να φορτίζει.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όχι δεν αλλάζει κάτι μιας και το ρολόι παίρνει την ενέργεια που χρειάζεται και μετά σταματάει να φορτίζει.

Απλώς αυξάνω τους κύκλους φόρτισης; ευχαριστώ πολύ

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, qrstuv said:

Απλώς αυξάνω τους κύκλους φόρτισης; ευχαριστώ πολύ

Αν ενώ το έχεις στο φορτιστή πιάσει το 100% και μετά από λίγο πέσει στο 99 και φορτίσει και πάλι, δεν μετράει αυτό σαν ένας ακόμη κύκλος φόρτισης. Η Apple ας πούμε μετράει τους κύκλους φόρτισης κάθε φορά που χρησιμοποιείς σχεδόν όλη τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Αν ας πούμε μια μέρα ξοδέψεις το 75% της μπαταρίας και το αφήσεις να φορτίζει το βράδυ και την επόμενη μέρα ξοδέψεις άλλο ένα 25%, τότε θα μετρήσει ο ένας κύκλος φόρτισης. Πρακτικά δηλαδή δεν προσθέτεις απαραίτητα έναν κύκλο φόρτισης κάθε φορά που το βάζεις στο φορτιστή.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θέλω τη γνώμη σας αν αξίζει η επισκευή ή όχι. έχω ένα series6- 45mm.
είχε μείνει αφόρτιστο και σε ζεστό εξωτερικό περιβάλλον και όταν προσπάθησα να το φορτίσω έκανε reboot. το πήγα σ'ένα κατάστημα και τσεκάρανε ότι τα amper που "τραβάει" είναι κυμαινόμενα (0 - 0.4Α) και όχι σταθερά. μου είπανε να παραγγείλω μια μπαταρία για να δούμε αν είναι αυτό (~55$ όχι αυθεντική) ειδάλλως είναι η πλακέτα (το πιο πιθανό επειδή το ρεύμα φόρτισης δεν είναι σταθερό). έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;

• Super Moderators
Δημοσ.
41 minutes ago, ask said:

θέλω τη γνώμη σας αν αξίζει η επισκευή ή όχι. έχω ένα series6- 45mm.
είχε μείνει αφόρτιστο και σε ζεστό εξωτερικό περιβάλλον και όταν προσπάθησα να το φορτίσω έκανε reboot. το πήγα σ'ένα κατάστημα και τσεκάρανε ότι τα amper που "τραβάει" είναι κυμαινόμενα (0 - 0.4Α) και όχι σταθερά. μου είπανε να παραγγείλω μια μπαταρία για να δούμε αν είναι αυτό (~55$ όχι αυθεντική) ειδάλλως είναι η πλακέτα (το πιο πιθανό επειδή το ρεύμα φόρτισης δεν είναι σταθερό). έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;

Καταρχάς επισήμως τα AppleWatches ΔΕΝ επισκευάζονται (τουλάχιστον στα επίσημα επισκευαστικά κέντρα στην Ελλάδα) αλλά απλά τα αντικαθιστούν με νέα σε μια χαμηλότερη τιμή (αν δεν είσαι μέσα στην εγγύηση). Μη ρισκάρεις αντικατάσταση με μπαταρίες της πλάκας σε κέντρα εκτός Apple μιας και κυριολεκτικά θα σου καταστρέψουν το ρολόι από τη στιγμή που θα το ανοίξουν... 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...