Ukforthemoment Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Και γω το είχα πάρει 11 ευρώ από το remu το μηχάνημα είχε τις μυτούλες από τις δύο μεριές αλλά δεν ήξερα για ποιο λόγο. Μετά που είδα το βίντεο και σε μενα δεν ταίριαζαν ακριβώς αλλά τρόχισα τις δύο με τροχό και τις ταίριασα έκοψα τις απέναντι που ήταν πολύ μεγάλες και έκανα τη δουλειά.😉 Είχα μυτοτσίμπιδο αλλα είδα άλλο βίντεο με το εργαλείο. Μετά βρήκα αυτό με το μυτοπτσίμπιδο. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube αλλά δυστυχώς τα πιο πολλά και καλά είναι από ανατολικές ρωσόφωνες κ.λ.π. χώρες και δεν καταλαβαίνουμε τη γλώσσα όπως με το χειρόφρενο. Ψάχνε και vauxhall vectra όχι μόνο opel,έτσι θα σου βγάλει αγγλικά.
geopro Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 16/8/2024 στις 6:22 ΜΜ, marsalo είπε Χαιρετω και πάλι. Πήγα και βρήκα τον μάστορα που το έφτιαξε αρχικά. Με πολύ ήρεμο τρόπο του έδειξα τα ανταλλακτικά που υποτίθεται είχε αλλάξει και τον ρώτησα γιατί με κορόιδεψε. Φυσικά δεν παραδέχτηκε τίποτα. Μου είπε ότι θυμόταν ότι τα άλλαξε και ότι αυτά που του δείχνω δεν ειναι από το δικό μου αυτοκίνητο και να του φέρω φωτογραφίες από τη μηχανη του αυτοκινήτου πριν γίνει η αντικατάσταση των υλικων (από το δεύτερο συνεργειο) για να του αποδείξω ότι είναι από το δικό μου αυτοκίνητο κι όχι από άλλο! Ο τύπος είναι μεγάλος απατεώνας. Αν επιτρέπεται, μπορώ να γράψω ποιο συνεργείο ειναι, ώστε να το αποφεύγετε. Δεν ξέρω, αν θα το συνεχίσω. Απλά δεν θα ήθελα να περάσει έτσι. Ενδεικτικά σας παραθέτω φωτογραφίες των εξαρτημάτων που υποτίθεται είχε αλλάξει. Είναι πέραν κάθε αμφισβήτησης, από το βαθμό φθοράς τους, ότι δεν έχει γινει ποτέ αντικατάσταση τους. Μέγιστος απατεώνας ! Ποιος είναι ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα