marsalo Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Πριν το Πάσχα και οδηγώντας στην εθνική οδό, το αυτοκινητο ανέβασε θερμοκρασία αποτομα, άρχισε να πέφτει η ιπποδύναμη με αποτέλεσμα να σταματήσω και να έρθει η οδική βοηθεια. Στο συνεργείο, στο οποίο ο μάστορας ήταν γνωστός, μου είπε ότι είχε κολλήσει ο θερμοστάτης και ότι κάηκε η φλατζα. Εν ολίγοις ότι ήθελε επισκευή η μηχανη. Συμφώνησα αναγκαστικά στην τιμη (600 ευρω) και προχώρησε στην επισκευή. Μου τηλεφώνησε 2 μέρες μετά και μου είπε ότι η βλάβη ήταν μεγαλύτερη και ότι ήθελε αλλά 200 ευρώ. Τέλος πάντων μετά από μια εβδομάδα που το κράτησε, το έφτιαξε (δηθεν) και ήταν εντάξει. Για λίγο καιρό το αυτοκινητο πήγαινε αρκετά καλά. Παρατηρησα βεβαια οτι αραια στην αρχη πιο συχνα υστερα, οτι επρεπε να προσθετω νερο. Ξαναβγαίνω εθνική, πάλι είδα οτι αρχιζε να ανεβάζει θερμοκρασία. Για να μην την ξαναπαθω, σταματάω και έρχεται πάλι οδική. Του το παω, γιατι αφου αυτος επισκευασε τη μηχανη θα ηξερε και το προβλημα καλυτερα, και μου είπε ότι μάλλον θα χάνει κάποια τάπα και ότι ήθελε άλλα 100 ευρώ για να το φτιάξει. Εννοείται ότι δεν του το άφησα. Πήρα το αυτοκινητο κι εφυγα. Επισκέπτομαι ένα άλλο συνεργείο που βρήκα στο Ίντερνετ. Λοιπόν ο τύπος δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα! Έχει γράψει ένα σωρό από ανταλλακτικά που έχει αλλάξει, αλλά δεν τα έχει αλλάξει, γι αυτο και το αυτοκινητο χανει νερα. Κι αυτό αποδεικνύεται εύκολα καθώς έχω στα χέρια μου τα σάπια που ειχε δήθεν αντικαταστήσει με καινούρια και τα οποία δεν είναι δυνατόν να σκουριάσαν και να σαπισαν σε 3 μήνες... Πολύ αμφιβάλλω αν επισκευασε και τη μηχανη... Η ερώτηση είναι η εξης: επειδή καλουμαι να πληρώσω πάλι ανταλλακτικά και εργασία, που έχω ήδη πληρώσει ακριβά, πώς πρέπει να κινηθω; να πάω και να ζητήσω τα χρήματα πισω; να βάλω δικηγορο; Θα πετύχω κατι; για την κοροϊδία και την απατεωνια δεν θέλω να το αφήσω έτσι. Ευχαριστώ
meletis_m Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, marsalo είπε Πριν το Πάσχα και οδηγώντας στην εθνική οδό, το αυτοκινητο ανέβασε θερμοκρασία αποτομα, άρχισε να πέφτει η ιπποδύναμη με αποτέλεσμα να σταματήσω και να έρθει η οδική βοηθεια. Στο συνεργείο, στο οποίο ο μάστορας ήταν γνωστός, μου είπε ότι είχε κολλήσει ο θερμοστάτης και ότι κάηκε η φλατζα. Εν ολίγοις ότι ήθελε επισκευή η μηχανη. Συμφώνησα αναγκαστικά στην τιμη (600 ευρω) και προχώρησε στην επισκευή. Μου τηλεφώνησε 2 μέρες μετά και μου είπε ότι η βλάβη ήταν μεγαλύτερη και ότι ήθελε αλλά 200 ευρώ. Τέλος πάντων μετά από μια εβδομάδα που το κράτησε, το έφτιαξε (δηθεν) και ήταν εντάξει. Για λίγο καιρό το αυτοκινητο πήγαινε αρκετά καλά. Παρατηρησα βεβαια οτι αραια στην αρχη πιο συχνα υστερα, οτι επρεπε να προσθετω νερο. Ξαναβγαίνω εθνική, πάλι είδα οτι αρχιζε να ανεβάζει θερμοκρασία. Για να μην την ξαναπαθω, σταματάω και έρχεται πάλι οδική. Του το παω, γιατι αφου αυτος επισκευασε τη μηχανη θα ηξερε και το προβλημα καλυτερα, και μου είπε ότι μάλλον θα χάνει κάποια τάπα και ότι ήθελε άλλα 100 ευρώ για να το φτιάξει. Εννοείται ότι δεν του το άφησα. Πήρα το αυτοκινητο κι εφυγα. Επισκέπτομαι ένα άλλο συνεργείο που βρήκα στο Ίντερνετ. Λοιπόν ο τύπος δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα! Έχει γράψει ένα σωρό από ανταλλακτικά που έχει αλλάξει, αλλά δεν τα έχει αλλάξει, γι αυτο και το αυτοκινητο χανει νερα. Κι αυτό αποδεικνύεται εύκολα καθώς έχω στα χέρια μου τα σάπια που ειχε δήθεν αντικαταστήσει με καινούρια και τα οποία δεν είναι δυνατόν να σκουριάσαν και να σαπισαν σε 3 μήνες... Πολύ αμφιβάλλω αν επισκευασε και τη μηχανη... Η ερώτηση είναι η εξης: επειδή καλουμαι να πληρώσω πάλι ανταλλακτικά και εργασία, που έχω ήδη πληρώσει ακριβά, πώς πρέπει να κινηθω; να πάω και να ζητήσω τα χρήματα πισω; να βάλω δικηγορο; Θα πετύχω κατι; για την κοροϊδία και την απατεωνια δεν θέλω να το αφήσω έτσι. Ευχαριστώ Υπάρχει κάποιο νόμιμο παραστατικό που περιγράφει εργασίες / ανταλλακτικά, εάν όχι δύσκολα θα βγάλεις άκρη . Γιατί αμάξι μιλάμε και με πόσα χιλιόμετρα; Εάν δε έμπαινε σωστό αντιψυκτικό και μόνο νερό στο κύκλωμα ψύξης , είναι εφικτό να προκαλέσει θέμα στο κύκλωμα ψύξης και γενικότερα . Τώρα για τη επισκευή μοτέρ το κόστος φαίνεται από ανοικτει και γίνουν οι κατάλληλες μετρήσεις από το μηχανουργείο/ρεκτιφιε. 1
marsalo Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου Υπάρχει το βιβλίο σέρβις με τις εργασιες που εγιναν και τη σφραγίδα του συνεργείου. Το αυτοκίνητο είναι παλιο (15ετιας, 1.3cc , 150000 χλμ), αλλά καλοσυντηρημενο. Δεν έμπαινε μόνο νερό, αλλά και αντί ψυκτικό. Ευχαριστώ για την απάντησή
vamvakoolas Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Νομικα πρεπει να εχεις τεκμηρια/αποδειξεις. Αν δεν εχεις κατι χειροπιαστο τσαμπα κοπος και χρημα. Αν δεν εχεις αποδειξεις ή εστω καποιο χαρτι απο το καταστημα/επιχειρηση, δες αν εχετε ανταλλαξει καποια μηνυματα ωστε να μπορεις να σταθεις. Αυτο ειναι δυστηχως το κακο με τα "μαυρα χρηματα" και επιδιορθωσεις
tutuyo Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αν έχεις απόδειξη για αυτά τα 1000€ που έδωσες, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα δικηγόρο ώστε να σε κατατοπίσει. Άμα είναι στο χέρι, είναι ο λόγος σου εναντίον στο λογο του οπότε φεξε μου και γλίστρησα Επεξ/σία 8 Αυγούστου από tutuyo
salss Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 ώρες πριν, marsalo είπε Υπάρχει το βιβλίο σέρβις με τις εργασιες που εγιναν και τη σφραγίδα του συνεργείου. Το αυτοκίνητο είναι παλιο (15ετιας, 1.3cc , 150000 χλμ), αλλά καλοσυντηρημενο. Δεν έμπαινε μόνο νερό, αλλά και αντί ψυκτικό. Ευχαριστώ για την απάντησή άρα έμπαινε ΚΑΙ νερο σκέτο μεταξύ άλλων... μόνο καλοσυντηρημενο δε το λες🙄 1
Morosana Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, salss είπε άρα έμπαινε ΚΑΙ νερο σκέτο μεταξύ άλλων... μόνο καλοσυντηρημενο δε το λες🙄 Υπάρχουν ready to use αντιψυκτικά και συμπυκνωμένα που αραιωνεις με νερό οπότε άκυρο αυτό που λες 5
salss Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, Morosana είπε Υπάρχουν ready to use αντιψυκτικά και συμπυκνωμένα που αραιωνεις με νερό οπότε άκυρο αυτό που λες απιονισμενο το λιγοτερο και όχι βρύσης ομως... καλοσυντηρημενο θεωρείται ενα αμάξι όταν κάνει ενα service το χρόνο τουλάχιστον, τα ανταλλακτικά αλλάζουν ολα με γνησια στην ώρα τους και οχι ότι σαπιο βρεθεί με λαδακια επώνυμα χωρίς να αλλάξει το ιξωδες αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. η λύση σε αυτες τις περιπτώσεις είναι να πηγαίνεις το αμάξι και να το αφήσεις σε αυτόν που το φτιάξε αρχικά... και αν αρχίσει τα μα μου η απάντηση είναι "κοψε το κεφάλι σου να βρείς τι έχει "
Morosana Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Το σκέτο νερό που έγραψε δεν σημαίνει απαραίτητα βρύσης. 1
liakinen Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Να ξαναπάς εκεί που στο έφτιαξε και χωρίς φασαρία στην αρχή να του πεις ότι το αυτοκίνητο έχει ξανά πρόβλημα. Η φλάντζα δεν καίγεται σε 3 μήνες οπότε κάτι δεν πήγε καλά και περιμένεις να δεις τι θα σου πει. Αν πάρεις σβάρνα τα συνεργεία τότε το πράγμα μπερδεύεται. Το θέμα είναι στα χαρτιά που σου έδωσε εξαρχής τι γράφει ότι αλλάχτηκε; να είσαι εκεί όταν θα αρχίσει να βγάζει πράγματα πχ κολάρα κτλ το 3 μηνών φαίνεται. Να δούμε τι θα σου πει. Αν μπεις στην διαδικασία με δικηγόρους κτλ είναι και παλιό το αμάξι, έδωσες και αρκετά λεφτά μέχρι τωρα, στο τέλος βλέπω να το ξανά αγοράζεις. 1
marsalo Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου Χαιρετω και πάλι. Πήγα και βρήκα τον μάστορα που το έφτιαξε αρχικά. Με πολύ ήρεμο τρόπο του έδειξα τα ανταλλακτικά που υποτίθεται είχε αλλάξει και τον ρώτησα γιατί με κορόιδεψε. Φυσικά δεν παραδέχτηκε τίποτα. Μου είπε ότι θυμόταν ότι τα άλλαξε και ότι αυτά που του δείχνω δεν ειναι από το δικό μου αυτοκίνητο και να του φέρω φωτογραφίες από τη μηχανη του αυτοκινήτου πριν γίνει η αντικατάσταση των υλικων (από το δεύτερο συνεργειο) για να του αποδείξω ότι είναι από το δικό μου αυτοκίνητο κι όχι από άλλο! Ο τύπος είναι μεγάλος απατεώνας. Αν επιτρέπεται, μπορώ να γράψω ποιο συνεργείο ειναι, ώστε να το αποφεύγετε. Δεν ξέρω, αν θα το συνεχίσω. Απλά δεν θα ήθελα να περάσει έτσι. Ενδεικτικά σας παραθέτω φωτογραφίες των εξαρτημάτων που υποτίθεται είχε αλλάξει. Είναι πέραν κάθε αμφισβήτησης, από το βαθμό φθοράς τους, ότι δεν έχει γινει ποτέ αντικατάσταση τους. 1 6
papoys1 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Επεσες σε απατεώνα. Σαν το δικό μου ηλεκτρολόγο που υποτίθετε μου εφτιαξε δυναμό και εμεινα τρεις φορές στο δρόμο από ρεύμα και με μάζεψε οδική.Πηγα σε άλλον και δεν παραδεχόταν τίποτε. Δε βγάζεις ακρη δυστυχώς. Δεν υπάρχουν μαστόροι κατα τύχη πετυχαίνουν τη βλάβη.🤣 4
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Γραφει τι σου εχει αλλαξει?Και ας μην εχεις αποδειξη δεν πειραζει αν γραφει τι εχει αλλαξει,.Αν απλα γραφει επισκευη μηχανης δεν μπορεις να κανεις τιποτα,τσαμπα λεφτα σε δικηγορουθς και μηνυσεις θα δωσεις 2
panos_90 Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Τα ανταλλακτικά έχουν και εγγύηση. Εμένα πχ είχε τύχει στο 9μηνο να έχει αστοχία ο δίσκος. Το συνεργείο προς τιμήν του μου το αντικατέστησε, αφού πρώτα εννοείται το αναγνώρισε και ο προμηθευτής του. Στην δική σου περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη, κάνεις μία αρνητική κριτική με όλη την ευθύνη αυτών που περιγράφεις και προχωράς. 3
kage Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Άφησε αξιολογηση με τις φωτός στο google..κ πες περιμένω τα 600ε Όποιος γράφει γ δικαστήρια απλά δεν έχει πάει ποτέ.. Πέταξε φώκια στεγανοποιητικο κ λέει όλα καλά θα χαλασει μετα απο μηνες..ούτε θερμοστάτη δεν άλλαξε..με τετοια συμπεριφορα θα ελεγα τα παίξε στοίχημα φρουτακια Επεξ/σία 17 Αυγούστου από kage 5 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα