Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου SUV απόψεις

heisenberg993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πωλήσεις πλέον είναι πανω απο 60% στα suv,cross απο τις υπολοιπες κατηγορίες...

Τα βασικα κουμπακια θα επανέλθουν βάση ε.ε.

λέγοντας φουλ εξτρα εννοείς με hud,αερανρτηση,αεριζομενα καθισματα,360 κ έκδοση inscription? 

Τα βολβο είναι premium, στιβαρα,ασφαλη αλλα έχουν ξεμείνει από σχεδίαση ιδια μοντελα για 10ετια+.. πλεον τις λες μικρές οθόνες, χωρίς ambilight εσωτερικα κ τα εξτρα κοστίζουν όσο στην μερσεντες

Παλιό tiguan άνετο αλλά το εσωτερικο είχε ξέμεινει στα παλιά polo 10ετιας..το φετινο διορθώθηκε σοβαρα.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/833152-δίλημμα-για-κινητήρα-3008/

Σε μερικές μέρες έχει το autoathina πηγαιντε δείτε από κοντά αυτοκ.. 

Όλα τα νέα αυτοκ έχουν πακέτα σερβις για χρονια + εξτρα εγγυησης... αν δεν τα έχει το μτχ π κοιτάτε απλά ήταν leasing απλη εκδοση

Μάλλον θα προτιμούσα οποιοδηποτε νέο ή νεότερο  εντός εγγύησης(+επεκταση)

Όλα τα βιντεακια ,site είναι άμεσα εμμεσα χορηγουμενα.. 

Επεξ/σία από kage
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Παιδιά μία ερώτηση και από εμένα για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Είμαι στην έρευνα μεταξυ xc60 και xc 90 (2012-2015). Πραγματικά δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιος διπολισμός στις θέσεις για τα συγκεκριμένα μοντέλα. Οι μισοι που ρωτάω τα θάβουν αννελεητα (ακριβά ανταλλακτικά/service, καινε πολυ κτλ) και οι υπόλοιποι τα εκθειάζουν. Υπάρχει κάτοχος που θα μου δώσει κα΄ποιες κατευθυντήριες για τα προαναφερθέντα, διαφορετικά που μπορώ να απευθυνθώ για το όσον δυνατόν πιο αντικειμενικές κριτικές για αυτά και όχι μόνο (πέρα από το προαναφερθέν κανάλι στο youtube to οποιο και θα ψάξω επαρκώς).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, louben said:

Παιδιά μία ερώτηση και από εμένα για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Είμαι στην έρευνα μεταξυ xc60 και xc 90 (2012-2015). Πραγματικά δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιος διπολισμός στις θέσεις για τα συγκεκριμένα μοντέλα. Οι μισοι που ρωτάω τα θάβουν αννελεητα (ακριβά ανταλλακτικά/service, καινε πολυ κτλ) και οι υπόλοιποι τα εκθειάζουν. Υπάρχει κάτοχος που θα μου δώσει κα΄ποιες κατευθυντήριες για τα προαναφερθέντα, διαφορετικά που μπορώ να απευθυνθώ για το όσον δυνατόν πιο αντικειμενικές κριτικές για αυτά και όχι μόνο (πέρα από το προαναφερθέν κανάλι στο youtube to οποιο και θα ψάξω επαρκώς).

Και οι δύο μπορεί να έχουν δίκαιο. Πολλούς δεν τους απασχολεί ούτε το κόστος των ανταλλακτικών, ούτε η κατανάλωση, αλλά το πόσο άνετο και δυνατό είναι ένα αυτοκίνητο, και το XC90 είναι το πιο vfm premium middle size μοντέλο, σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Αρκετά φτηνότερο από X5 , GLE παραμένοντας πολυτελές. Και εγώ τα κοιτούσα ένα φεγγάρι, αλλά προτίμησα τους ανταγωνιστες  (x3, Glc, discovery sport).

Άμα τώρα πάρεις xc90, κοιτάς για μετά του 2014 για να ναι το νέο μοντέλο. Το xc60 μετά το 2018 είναι το καινούργιο μοντέλο. 

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...