LawlesSS7 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους! Η χρήση που κάνω είναι ελαφρύ γκειμινγκ,φωτογραφίες,ίντερνετ γενικότερα,είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα αλλά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη One plus nord 3 Redmi note 13 pro plus Poco x6 pro
kp1 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, LawlesSS7 είπε Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους! Η χρήση που κάνω είναι ελαφρύ γκειμινγκ,φωτογραφίες,ίντερνετ γενικότερα,είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα αλλά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη One plus nord 3 Redmi note 13 pro plus Poco x6 pro Βάλε μέσα και Samsung a55 καλό λειτουργικο καλή κάμερα.. επίσης καλή επιλογή το Motorola edge 50 fusion 12/512 σε αυτά τα λεφτά..
LawlesSS7 Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 5 ώρες πριν, kp1 είπε Βάλε μέσα και Samsung a55 καλό λειτουργικο καλή κάμερα.. επίσης καλή επιλογή το Motorola edge 50 fusion 12/512 σε αυτά τα λεφτά.. Δεν μ αρέσει το α55 το έχω ποιασει στα χέρια μου,αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για το realme gt6t;
kp1 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Δεν έχει τόσο καλή κάμερα νομίζω όχι..αν δεν σε νοιάζει η κάμερα και δεν έχεις θέμα με λογισμικό πας x6 pro vfm..,για το Motorola edge 50 fusion 12/512 θες να του ρίξεις ματια;
GATE123 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 21 ώρες πριν, LawlesSS7 είπε Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους! Η χρήση που κάνω είναι ελαφρύ γκειμινγκ,φωτογραφίες,ίντερνετ γενικότερα,είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα αλλά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη One plus nord 3 Redmi note 13 pro plus Poco x6 pro https://www.bestprice.gr/item/2159622585/realme-12-512gb.html https://www.bestprice.gr/item/2159718717/oneplus-nord-ce-4-lite-8gb-256gb.html
RazielKvlt Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Στις 7/8/2024 στις 10:32 ΜΜ, LawlesSS7 είπε Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους! Η χρήση που κάνω είναι ελαφρύ γκειμινγκ,φωτογραφίες,ίντερνετ γενικότερα,είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα αλλά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη One plus nord 3 Redmi note 13 pro plus Poco x6 pro To Nord 3 έχω.Καταπληκτικό κινητό.Ο επεξεργαστής είναι κατηγορίας flagship,η κάμερα πολύ καλή,γρήγορη φόρτιση.Σε θέμα gamimg αν παίζεις του στυλ brawl stars είσαι οκ.Αν θες να πας σε κάτι όπως Diablo Immortal,New State και γενικά απαιτητικά παιχνίδια δε θα στο πρότεινα ζεσταίνεται πολύ.Αν και τα Xiaomi που είχα ζεσταίνονταν πολύ περισσότερο.Και πολύ ωραίο λειτουργικό χωρίς bloatware και διαφημίσεις.Και θα παίρνει και updates για 4χρόνια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα