Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους! 

Η χρήση που κάνω είναι ελαφρύ γκειμινγκ,φωτογραφίες,ίντερνετ γενικότερα,είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα αλλά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη

One plus nord 3

Redmi note 13 pro plus

Poco x6 pro

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, LawlesSS7 είπε

Η χρήση που κάνω είναι ελαφρύ γκειμινγκ,φωτογραφίες,ίντερνετ γενικότερα,είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα αλλά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη

One plus nord 3

Redmi note 13 pro plus

Poco x6 pro

Βάλε μέσα και Samsung a55 καλό λειτουργικο καλή κάμερα.. επίσης καλή επιλογή το Motorola edge 50 fusion 12/512 σε αυτά τα λεφτά..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kp1 είπε

Βάλε μέσα και Samsung a55 καλό λειτουργικο καλή κάμερα.. επίσης καλή επιλογή το Motorola edge 50 fusion 12/512 σε αυτά τα λεφτά..

Δεν μ αρέσει το α55 το έχω ποιασει στα χέρια μου,αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για το realme gt6t;

Δημοσ.

Δεν έχει τόσο καλή κάμερα νομίζω όχι..αν δεν σε νοιάζει η κάμερα και δεν έχεις θέμα με λογισμικό πας  x6 pro vfm..,για το Motorola edge 50 fusion 12/512 θες να του ρίξεις ματια;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, LawlesSS7 είπε

One plus nord 3

Redmi note 13 pro plus

Poco x6 pro

https://www.bestprice.gr/item/2159622585/realme-12-512gb.html

https://www.bestprice.gr/item/2159718717/oneplus-nord-ce-4-lite-8gb-256gb.html

Δημοσ.
Στις 7/8/2024 στις 10:32 ΜΜ, LawlesSS7 είπε

One plus nord 3

Redmi note 13 pro plus

Poco x6 pro

To Nord 3 έχω.Καταπληκτικό κινητό.Ο επεξεργαστής είναι κατηγορίας flagship,η κάμερα πολύ καλή,γρήγορη φόρτιση.Σε θέμα gamimg αν παίζεις του στυλ brawl stars είσαι οκ.Αν θες να πας σε κάτι όπως Diablo Immortal,New State και γενικά απαιτητικά παιχνίδια δε θα στο πρότεινα ζεσταίνεται πολύ.Αν και τα Xiaomi που είχα ζεσταίνονταν πολύ περισσότερο.Και πολύ ωραίο λειτουργικό χωρίς bloatware και διαφημίσεις.Και θα παίρνει και updates για 4χρόνια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...