maparios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα σας, εχει εδώ και ένα 20λεπτο ψάχνω στη σελίδα τρόπο εποιξινωνιας και δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι αυτομστοποιημενα και θέλω έστω ένα mail να στείλω να ενημερώσω ότι δεν παρέλαβα απόδειξη με το προϊόν μου, μου έχουν σπάσει τα νεύρα, γράφει ότι μέσα στις παραγγελίες θα υπάρχει κουμπί, αλλά δεν υπάρχει τίποτα, εχει κάνεις το ίδιο θέμα; πως το λύσατε;;
scullyist Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό μήπως σε καλύπτει; https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/4404383315217-Πού-θα-βρω-το-τιμολόγιο-ή-την-απόδειξη-για-την-παραγγελία-μου αυτό είναι μόνο των μεταφορικών απ ότι φαίνεται... https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/4403553055633-Πού-μπορώ-να-βρω-την-απόδειξη-για-το-κόστος-των-μεταφορικών Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2024 από scullyist
SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Απλά πάτα στην παραγγελία το κουμπί "αντιμετώπισες πρόβλημα"
maparios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απλά πάτα στην παραγγελία το κουμπί "αντιμετώπισες πρόβλημα" Δε μου δίνει επιλογή για απόδειξη αυτό είναι το πρόβλημα.. 20 λεπτά πριν, scullyist είπε Αυτό μήπως σε καλύπτει; https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/4404383315217-Πού-θα-βρω-το-τιμολόγιο-ή-την-απόδειξη-για-την-παραγγελία-μου αυτό είναι μόνο των μεταφορικών απ ότι φαίνεται... https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/4403553055633-Πού-μπορώ-να-βρω-την-απόδειξη-για-το-κόστος-των-μεταφορικών Ευχαριστώ αλλά δεν έχει πουθενά επιλογή για απόδειξη
Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Μιας και μιλάς γι' αγορά μέσω Skroutz, πιθανότατα η απόδειξη σου έχει ήδη έρθει με email. Με τη διασύνδεση φορολογικών μηχανισμών με την ΑΑΔΕ παίζει και να μην είναι καν υποχρεωτική η έντυπη απόδειξη, μιας και δεν υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος να μη κοπεί απόδειξη για μία online αγορά πληρωμένη με κάρτα.
SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 22 λεπτά πριν, maparios είπε Δε μου δίνει επιλογή για απόδειξη αυτό είναι το πρόβλημα.. Απλά εξήγησε το πρόβλημα.... Την απόδειξη τι την θέλεις?
vanni Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Έχεις παραλάβει; εάν ναι τότε στην παραγγελία πάτα το κουμπί δεξιά που λέει λεπτομέρειες και έχει κουμπί λήψης της απόδειξης.
christakos07 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δώσε μια δύο εργάσιμες και ίσως φανεί αργότερα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 9 ώρες πριν, vanni είπε Έχεις παραλάβει; εάν ναι τότε στην παραγγελία πάτα το κουμπί δεξιά που λέει λεπτομέρειες και έχει κουμπί λήψης της απόδειξης. Το εχεις κανει ποτε; Και αν ναι, για πες μας, ελαβες ποτέ αποδειξη;
gorge18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 34 λεπτά πριν, matrixxx είπε Το εχεις κανει ποτε; Και αν ναι, για πες μας, ελαβες ποτέ αποδειξη; Εγω το εχω κανει αρκετες φορες. Μια φορα χρειαστηκε να επεμβουν και απο σκρουτζ για να την στειλουν (τιμολογιο ηταν) και τις περισσοτερες αλλες η αποδειξη ειναι της μερας που εστειλα αιτημα....... Εχω σκεφτει οτι (εκτος απο το οτι θελουν να μη κοψουν καθολου) το κανουν για τυχον επιστροφη να μη πρεπει να κανουν ακυρωση παραστατικου.. Και σου λεει το κοβω οταν το λαβει.
Charismo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Το κουμπί "Λήψη απόδειξης" κι εγώ μια φορά που χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω σε τιμολόγιο που δεν μας είχε σταλεί, λειτούργησε κανονικά. Ενημερώθηκε το κατάστημα και την επόμενη ημέρα ήρθε ηλεκτρονικά. 1
vanni Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Το εχεις κανει ποτε; Και αν ναι, για πες μας, ελαβες ποτέ αποδειξη; Ναί φυσικά και τι εννοείς να λάβω ποτέ απόδειξη όταν πατήσεις το κουμπί απλά εμφανίζεται η απόδειξή, εκτός αν εννοείς ότι θες το χαρτί στα χέρια σου οπότε σε αυτήν την περίπτωση όχι δεν λαμβάνεις την φυσική απόδειξη. 1
PSYHAS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Σχεδον παντα εχουν την αποδειξη μεσα στο κουτι της παραγγελιας. Εχει τυχει να νομιζω οτι δεν υπηρχε και ηταν κολλημενο στη συσκευασια του προιοντος. Αν εχει ζητηθει ως συσκευασια δωρου, τοτε η αποδειξη δε στελνεται για προφανεις λογους, αλλα μετα στη σελιδα της παραγγελιας, υπαρχει κουμπι ζητα την αποδειξη. Μια φορα, ειχα παρει κατευθειαν το καταστημα, αλλα μου ειπαν οτι την ειχαν πεταξει! Φυσικα για αυτο δεν ευθυνεται το skroutz, που ουσιαστικα μεσολαβει και δεν ειναι αυτο που εκδιδει τις αποδειξεις. πχ
marmagia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 19 hours ago, maparios said: Καλησπέρα σας, εχει εδώ και ένα 20λεπτο ψάχνω στη σελίδα τρόπο εποιξινωνιας και δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι αυτομστοποιημενα και θέλω έστω ένα mail να στείλω να ενημερώσω ότι δεν παρέλαβα απόδειξη με το προϊόν μου, μου έχουν σπάσει τα νεύρα, γράφει ότι μέσα στις παραγγελίες θα υπάρχει κουμπί, αλλά δεν υπάρχει τίποτα, εχει κάνεις το ίδιο θέμα; πως το λύσατε;; 2152154242
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα