Hal9000 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Η Corsair, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων υπολογιστών, ανακοίνωσε σήμερα μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο πιστοποίησης των τροφοδοτικών της, εγκαταλείποντας το καθιερωμένο πρότυπο 80 PLUS υπέρ του πιο εξελιγμένου συστήματος της Cybenetics. Το Cybenetics (ελληνικών/κυπριακών συμφερόντων) αποτελεί ένα πιο ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στην ενεργειακή απόδοση, αλλά λαμβάνει υπόψη και τα επίπεδα θορύβου. Η ανανεωμένη προσέγγιση προσφέρει στους καταναλωτές μια πιο ρεαλιστική εικόνα της απόδοσης ενός τροφοδοτικού σε πραγματικές συνθήκες χρήσης. Η κλίμακα αξιολόγησης του Cybenetics διατηρεί τις οικείες βαθμίδες Bronze, Silver, Gold, Platinum, Titanium και Diamond για την ενεργειακή απόδοση, ενώ εισάγει μια νέα κλίμακα από A++ έως Standard για τα επίπεδα θορύβου. Το διπλό σύστημα αξιολόγησης επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τροφοδοτικά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, είτε πρόκειται για υψηλή απόδοση είτε για αθόρυβη λειτουργία. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Cybenetics είναι η εκτενής διαδικασία δοκιμών που ακολουθεί. Σε αντίθεση με το 80 PLUS, το οποίο βασίζεται σε περιορισμένο αριθμό μετρήσεων, η Cybenetics συλλέγει χιλιάδες σημεία δεδομένων σε διάφορες συνθήκες φορτίου και λειτουργίας. Αυτό οδηγεί σε πιο ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν καλύτερα την πραγματική απόδοση του τροφοδοτικού. Η Corsair, αναγνωρίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης των καταναλωτών, έχει δημιουργήσει ένα ειδικό άρθρο στην πλατφόρμα Explorer, όπου εξηγεί λεπτομερώς τις διαφορές μεταξύ των δύο συστημάτων πιστοποίησης. Η κίνηση αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τις νέες πιστοποιήσεις και να κάνουν πιο ενημερωμένες επιλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετάβαση στο Cybenetics δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα τροφοδοτικά της Corsair θα είναι "καλύτερα" από αυτά που φέρουν πιστοποίηση 80 PLUS. Ωστόσο, η εταιρεία υποστηρίζει ότι το νέο σύστημα προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη και ακριβή εικόνα της απόδοσης των προϊόντων της. Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζει τη διπλή πιστοποίηση (80 PLUS και Cybenetics) στα πρόσφατα μοντέλα τροφοδοτικών της, με στόχο την ομαλή μετάβαση στο νέο πρότυπο ενώ διευκρινίζει ότι στο μέλλον σχεδιάζει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις αξιολογήσεις Cybenetics για την απόδοση και τον θόρυβο των τροφοδοτικών της. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου πλλα μπραβο στον δικο μας Αρη και την εταιρια του (εχει καναλι στο ΥΤ https://www.youtube.com/@HardwareBustersGR 23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunlight2030 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Μπράβο στον Αρη, την Ερη και την ομάδα τους!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Corsair RMx 750W αγορασμένο το 2017, άντεξε 3 CPU (1700>3700Χ>5800X3D) και 2 GPU (580>7900XT) με σχεδόν καθημερινή χρήση και ακόμα δουλεύει ρολόι σήμερα. Εταιρία εγγύηση, με χαρά θα ξανά αγοράσω από αυτούς. 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marag Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, pcos είπε πλλα μπραβο στον δικο μας Αρη και την εταιρια του (εχει καναλι στο ΥΤ https://www.youtube.com/@HardwareBustersGR Δεν λέω , καλός και γνώστης ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με ρεύματα , τροφοδοτικά κ.λ.π. θυμίζει αναλύσεις Gamers Nexus , αλλά αρκετά έως πολύ αλλαζονικό το ύφος του τύπου : "ξέρω εγώ καλύτερα από εσάς οπότε σκάστε και ακούστε τον Άρη" ... δεν τον τιμάει , θα πρέπει να το δει λίγο 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymas Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Όταν χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό θα πρέπει να πάω αλλα 4 χρόνια σχολείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Μόνο respect για τον Άρη και τη δουλειά που έχει ρίξει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobos73 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, marag είπε Δεν λέω , καλός και γνώστης ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με ρεύματα , τροφοδοτικά κ.λ.π. θυμίζει αναλύσεις Gamers Nexus , αλλά αρκετά έως πολύ αλλαζονικό το ύφος του τύπου : "ξέρω εγώ καλύτερα από εσάς οπότε σκάστε και ακούστε τον Άρη" ... δεν τον τιμάει , θα πρέπει να το δει λίγο Φίλε τον παρεξήγησες τον Άρη…. Δεν είναι τέτοιος τύπος! Είναι πολύ κουλ τύπος αλλά στο αντικείμενο του είναι κορυφή ρε φίλε! Πως να το κάνουμε? Δες την είδηση! Μιλάμε για γιγάντια επιτυχία! Να σε διαλέξει μαγαζί σαν την Corsair? ...και να σε παίξει αποκλειστικά?! Αυτό νομίζω λέει πολλά!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 47 minutes ago, marag said: Δεν λέω , καλός και γνώστης ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με ρεύματα , τροφοδοτικά κ.λ.π. θυμίζει αναλύσεις Gamers Nexus , αλλά αρκετά έως πολύ αλλαζονικό το ύφος του τύπου : "ξέρω εγώ καλύτερα από εσάς οπότε σκάστε και ακούστε τον Άρη" ... δεν τον τιμάει , θα πρέπει να το δει λίγο ποτε το έκανα αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι. Στείλε μου σε παρακαλώ κάποια στοιχείο περί αυτού και θα το δω. Γιατί καλό είναι όταν μιλάμε και κατηγορούμε κάποιον να βάζουμε και τις απαραίτητες αποδείξεις. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJGV2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου CORSAIR = ΠΟΙΟΤΗΤΑ + ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthrevan7 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Τι να λέμε τώρα για την Corsair , έχω το πρώτο ax1500 titanium με i9 extreme 5960x τότε και nvidia titan x μέχρι σήμερα που έχω γυρίσει σε ryzen 9 και rtx 3090ti και δεν κάνει κιχ , σε λίγο κλείνει 10ετια το τροφοδοτικό. Μπράβο στον Άρη για την συνεργασία με αυτόν τον κολοσσό του computing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios Pappas Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Alexaras1991 είπε Corsair RMx 750W αγορασμένο το 2017, άντεξε 3 CPU (1700>3700Χ>5800X3D) και 2 GPU (580>7900XT) με σχεδόν καθημερινή χρήση και ακόμα δουλεύει ρολόι σήμερα. Εταιρία εγγύηση, με χαρά θα ξανά αγοράσω από αυτούς. Ισχύει τα καλά τροφοδοτικά τους κρατάνε για σωστo διάστημα, 2 με 3 cpus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, marag είπε Δεν λέω , καλός και γνώστης ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με ρεύματα , τροφοδοτικά κ.λ.π. θυμίζει αναλύσεις Gamers Nexus , αλλά αρκετά έως πολύ αλλαζονικό το ύφος του τύπου : "ξέρω εγώ καλύτερα από εσάς οπότε σκάστε και ακούστε τον Άρη" ... δεν τον τιμάει , θα πρέπει να το δει λίγο Όταν έχει κάποιος τέτοιο ύφος (που δεν έχει ο συγκεκριμένος), συνήθως του φεύγει όταν κάποιος βρεθεί να του αποδείξει, κοίτα έχεις λάθος, οπότε σκάσε και άκου με. Δεν βλέπω κάποιον να το έχει κάνει μέχρι σήμερα, ούτε και να μπορεί (αυτοί που μπορούν δουλεύουν στην corsair, στην seasonic και στις άλλες εταιρείες και δεν ασχολούνται με την πάρτη μας), οπότε ακόμα και να λέμε αν έχει ύφος ή όχι, είναι irrelevant. Πιο πολύ με ενδιαφέρει ότι τα δεδομένα του cybenetics είναι δωρεάν και αρκούντως αναλυτικά, και ότι έχει χρησιμοποιήσει την επιστημονική του γνώση για να κάνει το review και το rating τροφοδοτικών κάτι αξιόπιστο. Πριν από αυτό, εμπιστευόμασταν μόνο μάρκες, που είναι η πιο πρωτόγονη μέθοδος αγοράς για τον καταναλωτή και νομοτελειακά τον οδηγεί να αγοράσει κακά προϊόντα. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από tzavardin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου κριμα για αυτους που γελανε βλεποντας μια οικογενεια απο την μυτιληνη να μπαινει τοσο βαθια στα παιχνιδια της τεχνολογιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marag Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 ώρες πριν, crmaris είπε ποτε το έκανα αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι. Στείλε μου σε παρακαλώ κάποια στοιχείο περί αυτού και θα το δω. Γιατί καλό είναι όταν μιλάμε και κατηγορούμε κάποιον να βάζουμε και τις απαραίτητες αποδείξεις. από το "κατηγορώ" κάποιον μέχρι το "έχει το συγκεκριμένο ύφος" το οποίο προσωπικά μου δείχνει έναν χαρακτήρα που δεν μου αρέσει, είναι κάτι που έχει τεράστια απόσταση , δεν κατηγορώ κανέναν απλά αναφέρομαι σε ένα ύφος που υπάρχει κατ'εμέ σε ένα μεγάλο ποσοστό των videos το οποίο εμένα προσωπικά μου φέρνει μία έπαρση, έναν μεγαλοϊδεατισμό , όπως ανέφερα και στην αρχή εκτιμώ την δουλειά και ότι έχετε κάνει μέχρι σήμερα , είμαι εγγεγραμμένος στο κανάλι και παρακολουθώ τα video αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη , εργάζομαι πολλά χρόνια με πολλούς ανθρώπους και διαβάζω συνεχώς χαρακτήρες και συμπεριφορές, κάποιος μπορεί να συμφωνήσει μαζί μου καικάποιος όχι ... είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη. Με εκτίμηση και χωρίς παρεξήγηση Ανδρέας 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα