Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ότι λέει ο τίτλος παιδιά.. θέλω να αγοράσω κατι από το ίντερνετ (skroutz)το οποίο είναι μεγάλης αξίας περίπου 1000 ευρώ αλλά τι γίνεται με την εγγύηση(έχει εγγύηση αλλά αν χαλάσει πχ πως θα επισκευαστεί δεδομένου ότι το μαγαζί από όπου θα αγοραστεί το προϊόν βρίσκεται κάποια χιλιόμετρα μακριά?

• Moderators
Δημοσ.

Mα δεν το επισκευαζει το εκαστοτε καταστημα, απευθυνεσαι στην επισημη αντιπροσωπεια. 

Δημοσ.
26 minutes ago, stormrain said:

Mα δεν το επισκευαζει το εκαστοτε καταστημα, απευθυνεσαι στην επισημη αντιπροσωπεια. 

Αν πάρω ένα κλιματιστικό για παράδειγμα ή έναν αφυγραντήρα ή μια τηλεόραση από Σκρουτζ και χαλάσει που θα απευθυνθώ στις αντιπροσωπείες? Και πως θα γίνει θα έρθουνε αυτοί στον χώρο για να το δουν(αυτό θέλω να μάθω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/8/2024 στις 4:40 ΜΜ, Brashida είπε

Καλησπέρα ότι λέει ο τίτλος παιδιά.. θέλω να αγοράσω κατι από το ίντερνετ (skroutz)το οποίο είναι μεγάλης αξίας περίπου 1000 ευρώ αλλά τι γίνεται με την εγγύηση(έχει εγγύηση αλλά αν χαλάσει πχ πως θα επισκευαστεί δεδομένου ότι το μαγαζί από όπου θα αγοραστεί το προϊόν βρίσκεται κάποια χιλιόμετρα μακριά?

Ανάλογα το κινητό.

Εάν π.χ είναι Xiaomi ή OnePlus δεν έχεις εγγύηση αντιπροσωπείας.

Εάν όμως το πάρεις από αλυσίδα (Κωτσόβολο, πλαίσιο κλπ) εκεί έχεις.

Επεξ/σία από GATE123
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 7/8/2024 στις 6:55 ΜΜ, Brashida είπε

Αν πάρω ένα κλιματιστικό για παράδειγμα ή έναν αφυγραντήρα ή μια τηλεόραση από Σκρουτζ και χαλάσει που θα απευθυνθώ στις αντιπροσωπείες? Και πως θα γίνει θα έρθουνε αυτοί στον χώρο για να το δουν(αυτό θέλω να μάθω)

Νομιζα οτι μιλουσαμε για κινητα λογω του subforum. Για τις τηλεορασεις κλπ δεν ξερω, αλλα τα κινητα τα πας στην αντιπροσωπεια (αν εχουν φυσικα, οπως ειπε ο @GATE123) ή τα στελνεις με κουριερ. 

Αν σε ενδιαφερει για μεγαλες συσκευες κλπ, διευκρινησε το για να μεταφερω το νημα στο σωστο σημειο.

Δημοσ.
18 hours ago, stormrain said:

Νομιζα οτι μιλουσαμε για κινητα λογω του subforum. Για τις τηλεορασεις κλπ δεν ξερω, αλλα τα κινητα τα πας στην αντιπροσωπεια (αν εχουν φυσικα, οπως ειπε ο @GATE123) ή τα στελνεις με κουριερ. 

Αν σε ενδιαφερει για μεγαλες συσκευες κλπ, διευκρινησε το για να μεταφερω το νημα στο σωστο σημειο.

Αναφέρομαι για τηλεόραση και κλιματιστικό πως θα γίνει αν χαλάσουν και ειδικά το κλιματιστικό που δεν μπορεί να μεταφερθεί...αυτό μόνο θέλω να μάθω 

Δημοσ.
2 hours ago, Brashida said:

Αναφέρομαι για τηλεόραση και κλιματιστικό πως θα γίνει αν χαλάσουν και ειδικά το κλιματιστικό που δεν μπορεί να μεταφερθεί...αυτό μόνο θέλω να μάθω 

κλιματιστικο θα στειλει η αντιπροσωπεια τεχνικο για επιτοπιο ελεγχο

και λογικο διοτι το κλιματιστικο δεν βγαινει.αντιθετα η τηλεοραση λογικα θα παει σε εξουσιοδοτημενο service  στην πιο κοντινη περιοχη σε σενα που εχει service

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...