batman_gardiki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 χαίρετε!! είμαι κάτοχος 2 ζευγαριών lasportiva akasha και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος απο την ανθεκτικότητα του υφασματός τους σε αντίθεση με την σόλα τους και τον βαθμό απορρόφησης κραδασμών που είμαι πολύ ικανοποιημένος. και τα δυο ζευγάρια απο τα 500χλμ και μετά όμως άρχισα να τα μπαλώνω μπροστά απο το μετατάρσιο. τα συγκρίνω βέβαια με τα new balance fresh foam X 1080 που έχω κολλήσει για την άσφαλτο τα οποία εδώ και 5 συνεχόμενα ζευγάρια το υφασμα δεν σκίζεται με τίποτα και εχω ζευγάρι πάνω απο 1800χλμ που το χρησιμοποιώ ακόμα!! θα ήθελα λοιπόν η επόμενη αγορά μου να με καλύψει και σε αυτό το κομμάτι της ανθεκτικότητας. το μπάτζετ είναι εως 150€, τρέχω με ρήξη χιαστού και μηνισκου στο δεξιό γόνατο σε αγώνες με μεγάλα τεχνικά κομμάτια σε βραχώδεις εδάφη και αφιερώνω περίπου 9-15 ώρες μέσα στα παπούτσια μου. οποτε θέλω σταθερότητα, αντικραδασμικότητα, ανθεκτικότητα υφάσματος και σόλα για βράχια-πέτρα. ποιο παπούτσι θα μπορούσε να με καλύψει καλύτερα;; ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα