Προς το περιεχόμενο

Μήνες αφότου ο Ίλον είπε στους διαφημιστές "σάλτα γ*μηθείτε", η Χ κινείται νομικά εναντίον τους επειδή έκαναν αυτό ακριβώς

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 minutes ago, Waiss said:

Και πολύ καλά τους έκαναν. Καταρχάς δεν είχαν καμία σχέση με Έλληνες. Κάτι τσοπάνηδες ήταν με προβιές, που έβοσκαν πρόβατα, με κάτι μουστάκες, με μούσια, ακούρευτοι και βρωμιαραίοι, μαυρισμένοι από τον ήλιο και γενικά τα χαρακτηριστικά τους ήταν εντελώς Ανατολίτικα. 

Πέρα από αυτό, δεν είχαν καμία γνώση και σεβασμό για την ιστορία τους. Κατέστρεφαν αρχαίους τόπους για να τους κάνουν κοτέτσια και στάβλους, κατέστρεφαν αρχαίους θησαυρούς για να τα κάνουν κατσαρόλες και σκεύη για να ζεσταίνουν την φασολάδα τους και τα νομίσματα τα έκανα χαϊμαλιά για τα άλογα τους. Φυσικά εννοείται ότι ειδικά κατά την εποχή της Οθωμανοκρατίας αλλά και μέχρι τις αρχές του 1900, ούτε καν Έλληνες δεν ήθελαν να ονομάζονται. Προτιμούσαν να λένε τον τόπο από τον οποίο κατάγονταν, παρά να αυτοπροσδιορίζονται ως Έλληνες. 

Δεν ήταν αρκετά ξανθοί έτσι;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, darkmatinee said:

Δεν ήταν αρκετά ξανθοί έτσι;;

Αν ήξερες πως τα αρχαία ελληνικά αγάλματα ήταν χρωματισμένα και με τι χρώματα, μάλλον ναι.

Αλλά μάλλον θα είσαι κι εσύ από αυτούς που παρακολουθούν Μ. Αλέξανδρο, Αχιλλέα και Κλεοπάτρα στο Netflix η διάβαζαν κάτι βιβλία περί Μαύρης Αθηνάς 🤣

Χαλάστηκες; Πάρε μια παστίλια για τον πόνο του άλλου😄

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 1

23 hours ago, panther_512 said:

Υπάρχουν επιστημονικά άρθρα για το messiah syndrome και hubris syndrome, τα οποία εμφανίζονται σε χσρισματικούς ανθρώπους που αποκτούν τεράστια εξουσία. 

Επίσης υπάρχουν σχετικά άρθρα για διάφορες προσωπικότητες που εμφάνισαν αυτήν τη συμπεριφορά. 

Κάνε μια μικρή έρευνα και θα τα βρεις. Το google ο βοηθός σου. 

Το equity δεν είναι κομμουνισμός.  Ούτε ένα λεπτό δεν χρειάζεται για να το εξακριβωσεις. 

Όμως αμφιβάλλω αν θα ασχοληθείς. Αν ήταν θα το είχες κάνει ήδη. 

ενταξει.

21 hours ago, Dimitris_1981 said:

1) Tο βύθισμα του σκάφους στη Λαμπεντούζα και τα push back σε όλη την Μεσόγειο  δεν αποτελούν αυθαίρετη δίκη μου άποψη αλλά γεγονότα. Μην μου πεις ότι δάκρυσαν οι απανταχού φασιστες με αυτό….
Και φυσικά εγώ είπα για Ακροδεξιά που μεγενθύνει το πρόβλημα.

2) ποιος μίλησε για πόλεμο ΕΕ με Τουρκία; Ότι κάνουν με την Ρωσία στον πόλεμο στην Ουκρανία θελουμε , η μήπως φοβόμαστε την Τουρκία περισσότερο από την Ρωσία;  
Το αστείο είναι ότι οι ΗΠΑ , έστω και για άλλους λόγους, πιο πολλές κυρώσεις έβαλαν στην Τουρκία από την ΕΕ. Δεν θα μπω και στις εσωτερικές πολιτικές ευθύνες γιατί θα φάω στραικ.

3) Κάνε μια ερώτηση σε έναν Έλληνα μετανάστη της 10ετιας του 1950 στις ΗΠΑ να σου πει πως είναι να σε θεωρούν εγκληματία. Κάνε μια βόλτα σε χώρα όπως την Δανία και άκου τι θεωρούν  τους Έλληνες. Όταν ακούσεις και μάθεις μην διαμαρτυρηθείς. 

4) παράνοια…..

5) την περίοδο που αναφέρεις δεν υπήρχε καν η έννοια εγγύς ή μέση Ανατολή όμως  δεν πειράζει… Αν θες ανάλυσε μας για το μεσανατολικό εκείνης της εποχής που είναι και άσχετο με αυτό που σου έγραψα. Καλό γκουγκλάρισμα…..

Αν ξαναγράφεις πάλι ανοησίες σαν τις παραπάνω που δεν απαντάνε σε τίποτα μην περιμένεις άλλη απάντηση. Δεν έχω σκοπό να χάνω τον χρόνο μου.

1) δεν αποτελει επιχειρημα

2) δεν αποτελει λυση

3)ναι τι?

4) αληθεια

5)παμε παλι. συσχετισες ασχετα πραμματα. μιλας για μια περιοχη που εχει προβληματα 3000 χρονια οχι 30

20 hours ago, Waiss said:

Δεν πλακώνω κανέναν στο ξύλο. 

Τι να κάνουμε; Eίμαι ρατσιστής (φυλετιστής), πιστεύω ακράδαντα στην Πολιτεία του Πλάτωνα, υπέρμαχος της ευγονικής (που και ο Πλάτων μιλάει γι' αυτή στην Πολιτεία) συμφωνώ απόλυτα με τις ιδέες του Γεώργιου Πλήθων και φυσικά ασπάζομαι το ανώτερο πολίτευμα όλων, αυτό του μεγάλου προφήτη του κόσμου που το έκανε πράξη από την θεωρία των δύο πρώτων 😋

20 hours ago, Waiss said:

Αν ήξερες πως τα αρχαία ελληνικά αγάλματα ήταν χρωματισμένα και με τι χρώματα, μάλλον ναι.

Αλλά μάλλον θα είσαι κι εσύ από αυτούς που παρακολουθούν Μ. Αλέξανδρο, Αχιλλέα και Κλεοπάτρα στο Netflix η διάβαζαν κάτι βιβλία περί Μαύρης Αθηνάς 🤣

Χαλάστηκες; Πάρε μια παστίλια για τον πόνο του άλλου😄

Δεν θα περίμενε κανείς ακρίβεια σε επιχειρήματα που γράφει ένας ναζί σε ελληναράδικη βερζιόν (κατά τα λεγόμενα σου, εγω δεν κρίνω) αλλά ας πούμε εδώ για όποιον δεν ξέρει και βαριέται να ψάξει ότι:

!) δεν έχουμε ιδέα τι χρώμα είχαν τα αρχαία αγάλματα καθώς δεν έχει μείνει ούτε μόριο χρωστικής επάνω τους,

2) ούτε ξέρουμε τι χρώμα ήταν το δέρμα των αρχαίων αφου η βιολογία δεν έχει ακόμα προχωρήσει τόσο.

• Like 1

5 λεπτά πριν, Spyros7 είπε

2) ούτε ξέρουμε τι χρώμα ήταν το δέρμα των αρχαίων αφου η βιολογία δεν έχει ακόμα προχωρήσει τόσο.

Όχι αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά
hollywood-and-bbc-moment-v0-cmvcp4nf0jla1.webp.aa28e23eaba5b51a9128b18b1f3ab20a.webp

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, G.TH. said:

Όχι αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά
hollywood-and-bbc-moment-v0-cmvcp4nf0jla1.webp.aa28e23eaba5b51a9128b18b1f3ab20a.webp

Στειλε μου το λινκ από το textbook βιολογίας που πήρες την εικόνα γιατι δεν το'χει παρει το μάτι μου, καινούργια εξέλιξη θα ναι.

ΥΓ Ανυπομονω να μαθω που βρέθηκε dna του Δία

Επεξ/σία από Spyros7
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Spyros7 είπε

Στειλε μου το λινκ από το textbook βιολογίας που πήρες την εικόνα γιατι δεν το'χει παρει το μάτι μου, καινούργια εξ΄ελιξη θα ναι.

Δεν ξέρω τι είναι το textbook, δεν το έχει στο ελληνικό λεξικό. Αλλά στείλε μας εσύ το δικό σου που λέει ότι δεν ξέρουμε τι ήταν το δέρμα των αρχαίων

1 minute ago, G.TH. said:

Δεν ξέρω τι είναι το textbook, δεν το έχει στο ελληνικό λεξικό. Αλλά στείλε μας εσύ το δικό σου που λέει ότι δεν ξέρουμε τι ήταν το δέρμα των αρχαίων

Η απόδειξη είναι η ανυπαρξία επιστημονικής δημοσίευσης που αναφέρει κάτι σχετικό.

Αν υπάρχει, εσύ κάνεις το claim, εσύ πρέπει να τη δείξεις.

Βασικές αρχές επιστημονικής μεθόδου είναι αυτά.

• Like 1

On 09/08/2024 at 11:21, Lotof said:

😜εταιρία που όταν πλησιάζουν οι εκλογές αλλάζει τον αλγόριθμο. Αλλά αυτοί ει…..

image.png

Ποια εταιρεία είναι αυτή? 

Είναι από δική σου αναζήτηση? 

Στις 9/8/2024 στις 9:21 ΠΜ, Lotof είπε

Θ ανεβεί νέο άρθρο γιατί εχουμε εξελίξεις 😜

Πάλι κουβα οι μπροοδευτικοί. Έβγαλε τ άπλυτα τους στη φορά και το GARM αναστείλει τις δραστηριότητες του. Καταλαβαίνω ότι σε μερικούς δεν αρέσει που υπάρχει ένα μέσο και ακούγονται ΟΛΕΣ οι απόψεις με συνέπεια να γίνονται expose και debunked τα άκρα απ όπου κ αν προέρχονται. Καταλαβαίνω ότι δεν σας αρέσει ούτε ο διάλογος ούτε ότι ο Biden επέλεξε το Χ έστω και για μερικα δευτερόλεπτα/λεπτα ώστε ν ανακοινώσει εκεί πρώτα την παραίτηση του  :P

IMG-3889.jpg

Επειδη ΕΓΩ δεν είμαι ψεκας των άκρων 2 πράγματα καταλογίζω στον Musk. Κατά καιρούς ανεβάζει ένα σωρό ηλιθιότητες στο Χ.  Είτε γιατί θέλει να τρολαρει είτε γιατι δεν κατέχει το θέμα στο οποίο αναφέρεται. Το δεύτερο είναι που δεν κατέκρινε αυτές τις μέρες στις UK riots τους far right που έβαλαν το χεράκι τους στο διχαστεί η κοινή γνώμη ακόμα περισσότερο ενώ κανονικά έπρεπε να μείνουμε στις ειρηνικές πορείες και χωρίς ευτράπελα. Άλλη ευκαιρία δεν έψαχνα οι κυβερνώντες να μας αφαιρέσουν ακόμα περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες. Πάμε παρακάτω: 

Η εταιρία που όταν πλησιάζουν οι εκλογές αλλάζει τον αλγόριθμο. Αλλά αυτοί ει…..

image.png

Mάλλον δεν σου βγαζει το αποτέλεσμα που θες γιατί το γράφεις λαθος. AssaSsination attempT είναι το σωστό.

• Like 1

14 minutes ago, Ukforthemoment said:

Mάλλον δεν σου βγαζει το αποτέλεσμα που θες γιατί το γράφεις λαθος. AssaSsination attempT είναι το σωστό.

Μην τους χαλας την παραμύθα, έχουν ανάγκη να "καταπιέζονται" 

2 hours ago, Spyros7 said:

Δεν θα περίμενε κανείς ακρίβεια σε επιχειρήματα που γράφει ένας ναζί σε ελληναράδικη βερζιόν (κατά τα λεγόμενα σου, εγω δεν κρίνω) αλλά ας πούμε εδώ για όποιον δεν ξέρει και βαριέται να ψάξει ότι:

!) δεν έχουμε ιδέα τι χρώμα είχαν τα αρχαία αγάλματα καθώς δεν έχει μείνει ούτε μόριο χρωστικής επάνω τους,

Ευχαριστώ πολύ για το "ναζί". Δεν ξέρεις πόσο ωραίο τίτλο τιμής μου δίνεις. Αν και προτιμώ το Πλατωνικός η το Εθνικοσοσιαλιστής😉

Ποιος το λέει; Για ενημερώσου λίγο καλύτερα!

https://www.iefimerida.gr/politismos/etsi-emoiazan-ta-arhaia-agalmata-itan-polyhroma

https://www.npr.org/2022/07/12/1109995973/we-know-greek-statues-werent-white-now-you-can-see-them-in-color

Επίσης διάβασε λίγο Όμηρο να μάθεις πόσο ανοιχτά χαρακτηριστικά είχαν οι Ήρωες η οι Θεοί. 'Άσχετα που οι δεύτεροι μπορεί να ήταν φανταστικές οντότητες. Δεν θα αναφερθώ καν σε φιλοσόφους αργότερα και σε δικές τους περιγραφές. Εκτός εάν νομίζεις ότι ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν σαν τα μαύρα Χόμπιτ η σαν λατίνος Elf από το Rings Of Power. Ούτε Μινωϊτες ήταν πάντως, ούτε Δραβίδες 🤣😂😂

• Like 1
  • Haha 1

5 λεπτά πριν, Waiss είπε

Επίσης διάβασε λίγο Όμηρο να μάθεις πόσο ανοιχτά χαρακτηριστικά είχαν οι Ήρωες η οι Θεοί. 'Άσχετα που οι δεύτεροι μπορεί να ήταν φανταστικές οντότητες. 

Μπορεί να ήταν φανταστικές οντότητες; Μπορεί;

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Ukforthemoment said:

Μπορεί να ήταν φανταστικές οντότητες; Μπορεί;

Μπορεί, ναι. Γιατί απ' ότι διαβάζουμε σε διάφορα κείμενα η ιστορίες και θρύλους, είχαν ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες. Οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να ήταν υπαρκτά ανθρώπινα πρόσωπα, που για κάποιο λόγο θεοποιήθηκαν. Δική μου και όχι μόνο (δική μου) εικασία. Δεν λέω βέβαια κιόλας πως ήταν έτσι η ότι επιστημονικά ευσταθεί, γιατί εδώ τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς 😂

Επεξ/σία από Waiss

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Waiss είπε

Ευχαριστώ πολύ για το "ναζί". Δεν ξέρεις πόσο ωραίο τίτλο τιμής μου δίνεις. Αν και προτιμώ το Πλατωνικός η το Εθνικοσοσιαλιστής😉

θα παρακαλούσα λίγη σοβαρότητα τουλάχιστον στην μνήμη όσων σκοτώθηκαν από του Γερμανούς κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, το ξέρω πως είναι δύσκολο…  

ΥΓ: “Πλατωνικός”, αναρωτιέμαι αν έχεις διαβάσει κάτι δικό του, και πως μπορεί να βρίσκεται στην ίδια πρόταση με το “Εθνικοσοσιαλιστής”…

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...