Προς το περιεχόμενο

Μήνες αφότου ο Ίλον είπε στους διαφημιστές "σάλτα γ*μηθείτε", η Χ κινείται νομικά εναντίον τους επειδή έκαναν αυτό ακριβώς

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, billdanos said:

Δεν έχω μπερδέψει τίποτα. Το προφίλ του συγκεκριμένου είναι ξεκάθαρο από την αρχή και μου προκαλεί αποστροφή. Αν δεν επηρέαζε ολόκληρο τον πλανήτη δεν θα με απασχολούσε καθόλου και απλά θα γελούσα απολαμβάνοντας το θέαμα…

Ξέρεις τι θα έπρεπε να σε (μας) απασχολεί περισσότερο? Το τι θα κάνει ο συγκεκριμένος σε περίπτωση που χάσει τις εκλογές. Εκεί τα πράγματα μπορεί να εκτροχιαστούν και όσα έγιναν τότε στο Καπιτώλιο να μοιάζουν μπροστά του παραμυθάκι… Εκεί οδηγεί συνήθως η ακραία πόλωση μαζί με την άρνηση της πραγματικότητας…

Eμένα πάλι ούτε αποστροφή μου δημιουργεί ούτε κάποια συμπάθεια. Social media δεν έχω, οπότε δεν παρακολουθώ κανέναν τους για να αποκτήσω αποστροφή η συμπάθειες. Αν νομίζεις ότι ο Trump κι ο κάθε πρόεδρος επηρεάζουν ολόκληρο τον πλανήτη, μάλλον πρέπει να επιστρέψεις στο βίντεο του τυπάκου που παραπάνω σου ξέφυγε να τον κάνεις ignore, στην Youtube λίστα σου 😉

Να σου πω τι θα γίνει σε μία τέτοια περίπτωση; Θα κάθεσαι να το παρακολουθείς από την τηλεόραση σου, τρώγοντας το μεσημεριανό σου 😄

Επεξ/σία από Waiss
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

34 minutes ago, Waiss said:

To χειρότερο δεν είναι το προς τα που κλίνει το Insomnia και η κάθε ιστοσελίδα. Αυτά είναι είναι λίγο πολύ γνωστά. Το πρόβλημα είναι πως ότι κι αν γράψει κάποια ιστοσελίδα η κάποιο μέσο, χωρίς να το ψάξει λίγο παραπάνω ο από αναγνώστης του, αμέσως το πιστεύει και ταυτίζεται καμιά φορά φανατικά με αυτό. Τον Trump τόσα χρόνια Χίτλερ τον ανέβαζαν, ρατσιστή τον κατέβαζαν, άσχετα αν έχει μεγάλο μέρος της μαύρης κοινότητας στην Αμερική μαζί του, άσχετα που έχει χρηματοδοτήσει "μαύρα πανεπιστήμια" κι άσχετα που πρόσφατα εναγκαλίζονταν σε ομιλία του με μια μαύρη υποστηρίκτρια του. Αλλά επειδή το έλεγε τόσα χρόνια το CNN, το ΣΚΑΙ, ο Μπόμπολας και η Στεφανίδου, έτσι θα ήταν.

Το βλέπεις κι εδώ μέσα άλλωστε, που διαβάζεις όλους ξαφνικά να γράφουν για ακροδεξιούς και φαντάσματα. Γιατί όλοι έχουν πιστέψει το αφήγημα του σημερινού συστήματος. Αν για παράδειγμα γράψει κάποιος αύριο ένα άρθρο σε μεγάλο ΜΜΕ, που να λέει ότι ο Johnny Cash ξεκίνησε την μουσική του σταδιοδρομία σαν κιθαρίστας σε "ακροδεξιό" ακραίο black metal συγκρότημα, υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω που μπορεί και να το πιστέψουν 😂

Στην σημερινή εποχή χρειάζεται να έχει κάποιος IQ over 100 για να κατανοήσει ότι ο Trump τρολαρει τις αλα καρτ ευαισθησίες της καμαλα και δεν τις επιτίθεται για το χρωμα της for f shake. Τα ψεκια την προηγούμενη εβδομάδα είχαν φτιάξει short με κοπτοραπτική από το παρακάτω περιστατικό. Γνωστή τακτική. 

Μέχρι και ο Ζούκερμπεργκ ζήτησε συγνώμη για το σενσορ της απόπειρας δολοφονίας. 

Stay WOKE και αλλά πολλά για το τσίρκο που ηγείται των dems  

• Like 1
  • Thanks 1

https://www.nbcnews.com/tech/misinformation/kamala-harris-deepfake-shared-musk-sparks-free-speech-debate-rcna164119

Elon Musk made a Kamala Harris deepfake ad go viral, sparking a debate about parody and free speech

A parody campaign ad using a fake Kamala Harris voice reposted by Elon Musk brings questions about deepfakes and the election into sharp focus. 

• Like 2

38 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εκεί οδηγεί συνήθως η ακραία πόλωση μαζί με την άρνηση της πραγματικότητας…

αυτο το κανουν οι δημοκρατικοι περισσοτερο απο τον τραμπ. η κατασταση των media στην αμερική έχει ξεφυγει τελειως. και να πεις οτι δεν δινει υλικο μονος του? αυτοι πανε και σκαρφιζονται οτι σαχλαμαρα μπορεις να φανταστεις και τελικα προκαλούν τα "καπιτώλια" μονοι τους. 

εμας στην Ελλαδα γιατι μας χαλάει ο τραμπ? περα απο φήμες αμα βγει θα κάνει το τάδε. κατι πιο σοβαρο εχουμε?

21 λεπτά πριν, Waiss είπε

όπως οι αμερικάνοι Dems που έσκουζαν σαν στρίγγλες στα social

35 λεπτά πριν, Waiss είπε

Social media δεν έχω, οπότε δεν παρακολουθώ κανέναν τους

Για άτομο που δεν έχει social media πολλές λεπτομέρειες ξέρεις πάντως 😏

• Like 3

Just now, KPNY said:

Για άτομο που δεν έχει social media πολλές λεπτομέρειες ξέρεις πάντως 😏

Ναι έχω Youtube. Όχι κάποιο κανάλι όμως η κάτι τέτοιο. 

Πάντως τώρα που ξέρω το keyword το οποίο κάνει trigger τα συστημικά παπαγαλάκια, θα το χρησιμοποιώ πιο συχνά 🤣🤣🤣

• Haha 2

Για να καταλάβουμε με ποιους πάει να τα βάλει ο Έλον Μασκ και γιατί είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα χάσει. Με ποιο λόμπι θα μπορούσε να πει κανείς αν εξέταζε τα προσωπικά στοιχεία του κύριου Larry Fink.

Στοιχεία που σε ένα χαρακτηριστικό τους συμπίπτουν, κόντρα στον νόμο των πιθανοτήτων, με αυτά των περισσότερων δισεκατομμυριούχων στις ΗΠΑ.

Από το "Get WOKE go broke"  στο "Get  WOKE or else go broke" (από 11:11)

• Like 1
  • Haha 1

Just now, pirmen56 said:

Για να καταλάβουμε με ποιους πάει να τα βάλει ο Έλον Μασκ και γιατί είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα χάσει. Με ποιο λόμπι θα μπορούσε να πει κανείς αν εξέταζε τα προσωπικά στοιχεία του κύριου Larry Fink.

Στοιχεία που σε ένα χαρακτηριστικό τους συμπίπτουν, κόντρα στον νόμο των πιθανοτήτων, με αυτά των περισσότερων δισεκατομμυριούχων στις ΗΠΑ.

Από το "Get WOKE go broke"  στο "Get  WOKE or else go broke" (από 11:11)

Αυτό που γράφω από εχθές. Εταιρείες που κάνουν κουμάντο σε ολόκληρο τον κόσμο κι αν θες διαφώνησε μαζί τους.

• Super Moderators

Αν του δίνατε όλοι όμως τα λεφτάκια σας και είχατε τη συνδρομούλα σας στο Χ, δεν θα είχατε ανάγκη κανένα …λόμπι! 😛 

• Like 1

17 minutes ago, basilis_k6 said:

εμας στην Ελλαδα γιατι μας χαλάει ο τραμπ? περα απο φήμες αμα βγει θα κάνει το τάδε. κατι πιο σοβαρο εχουμε?

Γιατί έχουμε συνηθίσει ο κάθε πρόεδρος της Αμερικής να κάνει και κανέναν πόλεμο από εδώ κι από εκεί. Οπότε αυτός μας χάλασε την σούπα και τώρα σαν ανθρωπιστές του πληκτρολογίου, δεν έχουμε διαδικτυακό μαντήλι να σκουπίσουμε τα δάκρυα μας για τον πόλεμο που δεν έκανε ο ιμπεριαλιστής αμερικάνος 😆

• Thanks 1

Μόλις τώρα, Waiss είπε

Αυτό που γράφω από εχθές. Εταιρείες που κάνουν κουμάντο σε ολόκληρο τον κόσμο κι αν θες διαφώνησε μαζί τους.

Εταιρείες που ανήκουν σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ανθρώπους που συνέβαλαν ιδεολογικά στη δημιουργία του WOKE κινήματος ήδη από την δεκαετία του 60.

5 λεπτά πριν, Waiss είπε

Ναι έχω Youtube. Όχι κάποιο κανάλι όμως η κάτι τέτοιο. 

Πάντως τώρα που ξέρω το keyword το οποίο κάνει trigger τα συστημικά παπαγαλάκια, θα το χρησιμοποιώ πιο συχνά 🤣🤣🤣

Είπα κι εγώ…

Να πω την αμαρτία μου, προς στιγμην σκέφτηκα ότι θα είσαι troll account του X, πράγμα που σαφώς αποκλείεται από τα λεγόμενα σου🙂

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρχισαν και οι θεωρίες θεωρίες συνομωσίας με πρώτη και καλύτερη αυτή του ανθρώπου που ήρθε να μας σώσει από κάποιους που προσπαθούν από την δεκαετία του ‘60 να αλλοιώσουν την κοινωνία μας, πραγματικά πιο προβλέψιμο και από το επί κοντό…  

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...