AtiX Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Waiss είπε Εντελώς φιλικά, η μη, εσύ αποφασίζεις εννοείται, αυτό με τα Likes πρέπει να το κοιτάξεις λίγο. Ποιος σε έβαλε ως "Likeδόρο" εδώ στο forum για να επιβλέπεις ποιος θα κάνει like σε ποιον και φυσικά τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Tόσο πολύ σε ενδιαφέρει να σχηματίζεις άποψη για κάποιον εδώ μέσα, ανάλογα με το που έκανε η από ποιον θα πάρει likes; Eκτός εάν έχεις τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο σπαταλώντας τον για να το ψάχνεις. Σε σχετικά πρόσφατο topic είχες κατηγορήσει κι εμένα για το ίδιο πράγμα. Ότι έκανα like σε ένα post του @Arkin που μιλούσε για woke ατζέντες κλπ. Και φυσικά σου έγραψα και σου υπέδειξα σε ποιο σημείο του post του συμφώνησα και του έκανα like. Φυσικά για τον λόγο που περίμενες εσύ ότι του έκανα like και ήσουν σίγουρος ότι το έκανα γι΄ αυτόν τον λόγο, έπεσες έξω. Αντίστοιχα είχες γράψει τότε, πως ήσουν σίγουρος πως συμμετέχω σε τέτοια topics συζητήσεων (πέρι woke και antiwoke ατζεντών) και μέσα στο forum, ώστε να με κατηγοριοποιήσεις εκεί που θέλεις (λες και κρύβω τις απόψεις μου και τις πεποιθήσεις μου) χωρίς φυσικά να παραθέσεις τις αποδείξεις και τα σχετικά links. Οπότε και πάλι, κοίτα το λίγο. Άλλωστε ξέρεις πόσο σε αγαπάω 😆 και γι' αυτό στα γράφω αυτά. Για άλλη μια φορά έπεσες έξω… να σου θυμίσω ότι, στην δικιά σου περίπτωση από τα 10 που έγραφε, εσύ συμφώνησες στο 1, μέσα στα 10 ήταν και μια “προσωπική επίθεση”… συγνώμη που τότε το πήρα προσωπικά, την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να καταλάβω με τι συμφωνείς και με τι διαφωνείς… τώρα στα του τοπικ, σχολίασα μια τακτική από συγκεκριμένο χρήστη ο οποίος το κάνει συνέχεια και πάντα όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση… προσωπικά δεν δεν έχω να κοιτάξω τίποτα, έτσι και αλλιώς είναι της ειδικότητας μου να αναλύω συμπεριφορές και είναι ένα ωραίο practice για εμένα μιας και είμαι αποστασιοποιημένος από το πρόσωπο που αναλύω μιας και δεν ξέρω κανέναν προσωπικά… Επεξ/σία 8 Αυγούστου από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, AtiX said: Για άλλη μια φορά έπεσες έξω… να σου θυμίσω ότι, στην δικιά σου περίπτωση από τα 10 που έγραφε, εσύ συμφώνησες στο 1, μέσα στα 10 ήταν και μια προσωπική επίθεση… συγνώμη που τότε το πήρα προσωπικά, την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να καταλάβω με τι συμφωνείς και με τι διαφωνείς… τώρα στα του τοπικ, σχολίασα μια τακτική από συγκεκριμένο χρήστη ο οποίος το κάνει συνέχεια και πάντα όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση… προσωπικά δεν δεν έχω να κοιτάξω τίποτα, έτσι και αλλιώς είναι της ειδικότητας μου να αναλύω συμπεριφορές και είναι ένα ωραίο practice για εμένα μιας και είμαι αποστασιοποιημένος από το πρόσωπο που αναλύω μιας και δεν ξέρω κανέναν προσωπικά… Αν έπεφτα έξω, θα το είχες αναδείξει με τα σχετικά links για να βγεις από πάνω. Δεν το έκανες, άρα έπεσες πολύ έξω. Ακριβώς! Όταν ο άλλος λοιπόν γράφει ένα κείμενο με διάφορες απόψεις μέσα σε αυτό, με ένα like δεν μπορείς να συμπεράνεις για ποιον λόγο του το κάνει κάποιος. Εκτός αν έπρεπε να μπω στην διαδικασία να απομονώσω τις φράσεις του post αυτού από πριν, με το τι συμφωνώ σε αυτό, για να μην παρεξηγηθούν οι "Likeδόροι" του forum. Tο συμπέρασμα σου πάντως, το είχες βγάλει εσύ. Δε χρειάζεται να αναλύσεις συμπεριφορές, ούτε να το σπουδάσεις καν. Όλα κάνουν μπαμ για τον καθένα που γράφει κάτι. Απλά κάποιοι το παραδέχονται και κάποιοι άλλοι φοβούνται να το παραδεχτούν. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από Waiss 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, billdanos said: Κάπου υπερβάλεις λίγο. Προφανώς και ήταν ξεκάθαρο από την αρχή το τι θα ακολουθήσει στα σχόλια όπως και από ποιους (22+ χρόνια εδώ μέσα έχω πάρει 10 μεταπτυχιακά…). Αυτό όμως δεν έγινε σκόπιμα μιας και η συγκεκριμένη είδηση κάνει το γύρο του κόσμου τόσο στα ειδησεογραφικά όσο και στα τεχνολογικά sites. Το αν ο συντάκτης του άρθρου κάθε φορά ενοχλεί κάποιους με τον τρόπο γραφής του, δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως έγραψε ανακρίβειες ή ψέμματα! Όταν κάνουμε απλές μεταφράσεις μας «κατηγορείτε» για έλλειψη δημιουργικότητας και καθυστερήσεις, ενώ όταν γράφουμε κάτι σύμφωνα με το δικό μας στυλ, πάλι φωνάζετε… Η είδηση είναι πραγματική, δεν είναι αυτό το θέμα. Η γραφή του άρθρου όμως δεν είναι αμερόληπτη, παίρνει ο συντάκτης ξεκάθαρη θέση και είναι περισσότερο στην πλευρά της ειρωνίας. πχ. φράσεις όπως "Ο Μασκ, επέλεξε μια σαφώς πιο μελοδραματική προσέγγιση" . "ο Μασκ μάλλον εννοεί όταν έκανε τον καμπόσο και τους έλεγε να πάνε να γ*μηθούν", το οποίο είναι και ψέμα γιατί έστειλε να γ*μηθεί συγκεκριμένα τον Igor που τον εκβίαζε όχι τους διαφημιστές γενικά "ο Μασκ είναι άνθρωπος πολυάσχολος. Εκτός του ότι βοηθάει το Ντόναλντ Τραμπ" ασχετο με το θέμα, απλά θέλει να τον βάλει σε μια πολιτική κατηγορία και να τον απομονώσει με βάση αυτό το γεγονός "Το φαιδρό στην όλη υπόθεση" ξεκάθαρη προσωπική τοποθέτηση "να μη θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω μιας πλατφόρμας η οποία κυριαρχείται πλέον από ψευδείς ειδήσεις, θεωρίες συνομωσίας και πορνογραφικό υλικό". Αυτό και μόνο είναι υπόθεση, κατηγορία και καταδίκη χωρίς αποδείξεις. Ξεκάθαρα παίρνει θέση σε κάποιο υποκειμενικό γεγονός. Προσωπικά δεν υπάρχει θέμα ενόχλησης, αλλά απο την στιγμή που το insomnia δεν έχει πάρει ξεκάθαρη πολιτική και ιδεολογική θέση λέγοντας πως απο εδώ και πέρα μόνο αυτά και αυτά είναι αποδεκτά εδώ, λογικό είναι να υπάρχει αντίδραση απο ανθρώπους που θεωρούν την συγκεκριμένη τοποθέτηση λάθος ή/και εσκεμμένα προκλητική. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από fast8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Η διαμαρτυρία για την θεματολογία του insomnia μου θυμίζει την διαμαρτυρία ότι η τηλεόραση έχει γεμίσει με ριάλιτι αντί ποιοτικό περιεχόμενο. Μια παρατήρηση ποια θέματα έχουν επισκεψιμότητα θα σας δώσει την απάντηση. Το insomnia απλά δίνει αυτό που ζητάει η πλειοψηφία. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από Dimitris_1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 18 minutes ago, AtiX said: Για άλλη μια φορά έπεσες έξω… να σου θυμίσω ότι, στην δικιά σου περίπτωση από τα 10 που έγραφε, εσύ συμφώνησες στο 1, μέσα στα 10 ήταν και μια “προσωπική επίθεση”… συγνώμη που τότε το πήρα προσωπικά, την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να καταλάβω με τι συμφωνείς και με τι διαφωνείς… τώρα στα του τοπικ, σχολίασα μια τακτική από συγκεκριμένο χρήστη ο οποίος το κάνει συνέχεια και πάντα όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση… προσωπικά δεν δεν έχω να κοιτάξω τίποτα, έτσι και αλλιώς είναι της ειδικότητας μου να αναλύω συμπεριφορές και είναι ένα ωραίο practice για εμένα μιας και είμαι αποστασιοποιημένος από το πρόσωπο που αναλύω μιας και δεν ξέρω κανέναν προσωπικά… Πολύ το αναλύεις. Είσαι χαμένος μέσα στα post. Εδώ μπαίνουμε και σχολιάζουμε για να μας περάσει η ώρα όσο περιμένουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη υποχρέωση μας. Εσύ μάλλον το έχεις κάνει μέρος της πραγματικής σου ζωής, δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις; Δεν με ενδιαφέρει ποιός κάνει post και ποιός like, αυτή είναι η δική σου έγνοια. Μια συνήθεια εφηβική που πρέπει να ξεπεράσεις. Μου είπε του είπα, μου έκανε like του έκανε like. Αυτά είναι παιδιαρίσματα. Κουράζεις γιατί μιλάς σαν παιδί, αντιδράς σαν παιδί, έχεις εφηβικές ανησυχίες (ποιός έκανε like). Λες και μετά τα 12 σου δεν συναναστράφηκες με άλλους ενήλικες και έχεις μείνει σε εκείνη την ηλικία κοινονικοποίησης. Και το παράξενο είναι ότι ξέρουμε ότι είσαι γέρος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Waiss είπε Αν έπεφτα έξω, θα το είχες αναδείξει με τα σχετικά links για να βγεις από πάνω. Δεν το έκανες, άρα έπεσες πολύ έξω. Ακριβώς! Όταν ο άλλος λοιπόν γράφει ένα κείμενο με διάφορες απόψεις μέσα σε αυτό, με ένα like δεν μπορείς να συμπεράνεις για ποιον λόγο του το κάνει κάποιος. Εκτός αν έπρεπε να μπω στην διαδικασία να απομονώσω τις φράσεις του post αυτού από πριν, με το τι συμφωνώ σε αυτό, για να μην παρεξηγηθούν οι "Likeδόροι" του forum. Tο συμπέρασμα σου πάντως, το είχες βγάλει εσύ. Δε χρειάζεται να αναλύσεις συμπεριφορές, ούτε να το σπουδάσεις καν. Όλα κάνουν μπαμ για τον καθένα που γράφει κάτι. Απλά κάποιοι το παραδέχονται και κάποιοι άλλοι φοβούνται να το παραδεχτούν. Μα να αποδείξω τι???? μια φορά το έκανες και στο υπέδειξα την ίδια στιγμή… πραγματικά είναι παράλογο να ζητάς και τα ρέστα από κάποιον που απλά σου έκανε την “παρατήρηση” γιατί έκανες like σε κάτι που εμένα με θίγει σε προσωπικό επίπεδο… πες μου τώρα ότι απαγορεύεται και αυτό??? ΥΓ ήμαστε off topic, αν θέλεις περισσότερη κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα στείλε pm… 3 λεπτά πριν, fast8 είπε Πολύ το αναλύεις. Είσαι χαμένος μέσα στα post. Εδώ μπαίνουμε και σχολιάζουμε για να μας περάσει η ώρα όσο περιμένουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη υποχρέωση μας. Εσύ μάλλον το έχεις κάνει μέρος της πραγματικής σου ζωής, δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις; Δεν με ενδιαφέρει ποιός κάνει post και ποιός like, αυτή είναι η δική σου έγνοια. Μια συνήθεια εφηβική που πρέπει να ξεπεράσεις. Μου είπε του είπα, μου έκανε like του έκανε like. Αυτά είναι παιδιαρίσματα. Κουράζεις γιατί μιλάς σαν παιδί, αντιδράς σαν παιδί, έχεις εφηβικές ανησυχίες (ποιός έκανε like). Λες και μετά τα 12 σου δεν συναναστράφηκες με άλλους ενήλικες και έχεις μείνει σε εκείνη την ηλικία κοινονικοποίησης. Και το παράξενο είναι ότι ξέρουμε ότι είσαι γέρος. καλά οκ… Επεξ/σία 8 Αυγούστου από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 6 minutes ago, fast8 said: Η είδηση είναι πραγματική, δεν είναι αυτό το θέμα. Η γραφή του άρθρου όμως δεν είναι αμερόληπτη, παίρνει ο συντάκτης ξεκάθαρη θέση και είναι περισσότερο στην πλευρά της ειρωνίας. πχ. φράσεις όπως "Ο Μασκ, επέλεξε μια σαφώς πιο μελοδραματική προσέγγιση" . "ο Μασκ μάλλον εννοεί όταν έκανε τον καμπόσο και τους έλεγε να πάνε να γ*μηθούν", το οποίο είναι και ψέμα γιατί έστειλε να γ*μηθεί συγκεκριμένα τον Igor που τον εκβίαζε ότι τους διαφημιστές γενικά "ο Μασκ είναι άνθρωπος πολυάσχολος. Εκτός του ότι βοηθάει το Ντόναλντ Τραμπ" ασχετο με το θέμα, απλά θέλει να τον βάλει σε μια πολιτική κατηγορία και να τον απομονώσει με βάση αυτό το γεγονός "Το φαιδρό στην όλη υπόθεση" ξεκάθαρη προσωπική τοποθέτηση "να μη θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω μιας πλατφόρμας η οποία κυριαρχείται πλέον από ψευδείς ειδήσεις, θεωρίες συνομωσίας και πορνογραφικό υλικό". Αυτό και μόνο είναι υπόθεση, κατηγορία και καταδίκη χωρίς αποδείξεις. Ξεκάθα παίρνει θέση σε κάποιο υποκειμενικό γεγονός. Προσωπικά δεν υπάρχει θέμα ενόχλησης, αλλά απο την στιγμή που το insomnia δεν έχει πάρει ξεκάθαρη πολιτική και ιδεολογική θέση λέγοντας πως απο εδώ και πέρα μόνο αυτά και αυτά είναι αποδεκτά εδώ, λογικό είναι να υπάρχει αντίδραση απο ανθρώπους που θεωρούν την συγκεκριμένη τοποθέτηση λάθος ή/και εσκεμμένα προκλητική. Τι εννοείς δεν έχει πάρει ξακάθαρη πολιτική θέση; Μπορείς πολύ έυκολα να βρεις την πολιτική του θέση. Άλλωστε και το insomnia ένα κοινωνικό μέσο είναι, που αν δεν ακολουθήσει κάποιους κανόνες, θα βρεθεί στο καλάθι των αχρήστων του διαδικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Waiss said: Τι εννοείς δεν έχει πάρει ξακάθαρη πολιτική θέση; Μπορείς πολύ έυκολα να βρεις την πολιτική του θέση. Άλλωστε και το insomnia ένα κοινωνικό μέσο είναι, που αν δεν ακολουθήσει κάποιους κανόνες, θα βρεθεί στο καλάθι των αχρήστων του διαδικτύου. Εννοώ ότι δεν το έχουν πει με λέξεις. Το ότι τα άρθρα του κλείνουν προς μια μεριά, μπορεί να είναι απλά γιατί έτσι είναι ο ξένος τύπος απο τον οποίο μεταφράζουν τα άρθρα. Αυριο αν είναι δημοφιλής κάποια άλλη άποψη, μπορεί να την δούμε εδώ. Με άλλα λόγια όπου φυσάει ο άνεμος πάω, εκεί που θα ικανοποιεί το μεγαλύτερο κοινό κατα την εκτίμηση τους. Τα άρθρα που θα κάνουν μεγαλύτερο ντόρο και θα προσφέρουν την μεγαλύτερη ικανοποίηση. Τώρα όντως τα άρθρα έχουν κάποια χροιά, δεν κρύβεται. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από fast8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 minutes ago, AtiX said: Μα να αποδείξω τι???? μια φορά το έκανες και στο υπέδειξα την ίδια στιγμή… πραγματικά είναι παράλογο να ζητάς και τα ρέστα από κάποιον που απλά σου έκανε απλά την παρατήρηση γιατί έκανες like σε κάτι που εμένα με θίγει σε προσωπικό επίπεδο… πες μου τώρα ότι απαγορεύεται και αυτό??? ΥΓ ήμαστε off topic, αν θέλεις περισσότερη κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα στείλε pm… Ξανά. Με στοχοποίησες για δύο πράγματα συγκεκριμένα. Στο ένα ας πούμε ότι δεν κατάλαβες καλά (παρόλο που ήσουν σίγουρος κιόλας αρχικά πως έτσι είναι) και σου δίνω μία άφεση. Στο άλλο κομμάτι, ότι εγώ τάχα μου συμμετέχω μέσα στο forum σε topics και ζητήματα (όχι της αρχικής σελίδας του forum) μαζί με άλλους που σε θίγουν προσωπικά. Και δεν βρήκες ούτε ένα τέτοιο στοιχείο για εμένα. Και μετά απ' όλες αυτές τις κατηγορίες κι άλλες τόσες που μπορεί να είχαμε ανταλλάξει εμείς οι δύο στο παρελθόν σε παρόμοια topics με αυτό εδώ, το ρίχνεις στην θυματοποίηση των προσωπικών ζητημάτων που σε θίγουν και φυσικά απαντάς με ερωτήσεις για να υπεκφύγεις οδηγώντας την κουβέντα αλλού. Τέλος πάντων. Επειδή όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί το διαδίκτυο και τα forums κι όλοι πάντα θέλουν να έχουν την τελευταία κουβέντα όσο δίκιο η άδικο κι αν έχουν, θα σε αφήσω να τα γράψεις, να τα βγάλεις από μέσα σου ρε παιδάκι μου, θα σε αφήσω να με προκαλέσεις όσο θέλεις για να απαντήσω κι εγώ απλά θα απαντάω με φατσούλες 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Aπαπα παλι τρωγονται για τα ματια του Musk και το πουλι του το Χ Απο την αλλη οσο σκεφτομαι οτι ο POTUS παραιτηθηκε με μηνυμα στο twiter ε δεν υπαρχει ελπιδα για το κοσμο Επεξ/σία 8 Αυγούστου από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Περι των ταραχών στο ΗΒ https://www.bbc.co.uk/news/articles/c5y38gjp4ygo The real story of the news website accused of fuelling riots 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Waiss είπε Ξανά. Με στοχοποίησες για δύο πράγματα συγκεκριμένα. Στο ένα ας πούμε ότι δεν κατάλαβες καλά (παρόλο που ήσουν σίγουρος κιόλας αρχικά πως έτσι είναι) και σου δίνω μία άφεση. Στο άλλο κομμάτι, ότι εγώ τάχα μου συμμετέχω μέσα στο forum σε topics και ζητήματα (όχι της αρχικής σελίδας του forum) μαζί με άλλους που σε θίγουν προσωπικά. Και δεν βρήκες ούτε ένα τέτοιο στοιχείο για εμένα. Και μετά απ' όλες αυτές τις κατηγορίες κι άλλες τόσες που μπορεί να είχαμε ανταλλάξει εμείς οι δύο στο παρελθόν σε παρόμοια topics με αυτό εδώ, το ρίχνεις στην θυματοποίηση των προσωπικών ζητημάτων που σε θίγουν και φυσικά απαντάς με ερωτήσεις για να υπεκφύγεις οδηγώντας την κουβέντα αλλού. Τέλος πάντων. Επειδή όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί το διαδίκτυο και τα forums κι όλοι πάντα θέλουν να έχουν την τελευταία κουβέντα όσο δίκιο η άδικο κι αν έχουν, θα σε αφήσω να τα γράψεις, να τα βγάλεις από μέσα σου ρε παιδάκι μου, θα σε αφήσω να με προκαλέσεις όσο θέλεις για να απαντήσω κι εγώ απλά θα απαντάω με φατσούλες 😋 Ανταλλάξαμε δυο μυνηματα και όμως με λίγη σάλτσα κατάφερες και βγήκες από πάνω… το ωραίο είναι ότι εσύ θυμάσαι ότι έχουμε έρθει σε “ρήξη” και μάλιστα αρκετές φορές… Φίλε μου να ξέρεις ότι με όσους έχω έρθει σε “ρήξη” τους θυμάμαι έναν προς έναν… Δυστηχώς για εσένα πριν της τελευταίας και μονής φοράς δεν θυμάμαι κάτι άλλο… εκτός και αν ταυτίζεσαι με κάποιους και με έναν μαγικό τρόπο γίνεστε ένας… τότε ναι μπορεί και να έχουμε έρθει σε “ρήξη” πάνω από μια φορά… το ποιος το παίζει θύμα εδώ μέσα είναι ξεκάθαρο… ότι άλλο θες σου ξανά λέω pm γιατί ήμαστε off topic, εκτός και αν είναι άλλος ο λόγος που συμπεριφέρεσαι έτσι… Επεξ/σία 8 Αυγούστου από AtiX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*demian* Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ο Musk σας μάρανε. Οι βρετανικές αρχές θα συλλέγουν υλικό και θα συλλαμβάνουν όσους πολίτες κάνουν retweet ''αναρτήσεις με μηνύματα μίσους'' στο διαδίκτυο. Να θυμίσουμε πως ''μήνυμα μίσους'' πλέον θεωρείται η σύναξη σε εκκλησία και η ειρηνική διαδήλωση εναντίον του Pride. Να υποθέσω θα κάνουν το ίδιο και για τα υπέρ Χαμάς RT ή μπα; Οι Βρετανοί είναι χαμένοι από χέρι. Δυστοπια. https://uk.finance.yahoo.com/news/repost-hateful-messages-disorder-online-174515416.html Επεξ/σία 8 Αυγούστου από Lotof 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 40 minutes ago, Mhlogiatros said: Aπαπα παλι τρωγονται για τα ματια του Musk και το πουλι του το Χ Απο την αλλη οσο σκεφτομαι οτι ο POTUS παραιτηθηκε με μηνυμα στο twiter ε δεν υπαρχει ελπιδα για το κοσμο Γιατί η Κάμαλα από που το ανακοίνωσε ότι θα τον αντικαταστήσει; 12 minutes ago, Lotof said: Ο Musk σας μάρανε. Οι βρετανικές αρχές θα συλλέγουν υλικό και θα συλλαμβάνουν όσους πολίτες κάνουν retweet ''αναρτήσεις με μηνύματα μίσους'' στο διαδίκτυο. Να θυμίσουμε πως ''μήνυμα μίσους'' πλέον θεωρείται η σύναξη σε εκκλησία και η ειρηνική διαδήλωση εναντίον του Pride. Να υποθέσω θα κάνουν το ίδιο και για τα υπέρ Χαμάς RT ή μπα; Οι Βρετανοί είναι χαμένοι από χέρι. Δυστοπια. https://uk.finance.yahoo.com/news/repost-hateful-messages-disorder-online-174515416.html Kαλά να πάθουν και αυτοί αλλά κι όσοι ακολουθήσουν μετά. Αφού έτσι το έφτιαξαν το εργάκι από τον Β'ΠΠ και μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις