Προς το περιεχόμενο

Μήνες αφότου ο Ίλον είπε στους διαφημιστές "σάλτα γ*μηθείτε", η Χ κινείται νομικά εναντίον τους επειδή έκαναν αυτό ακριβώς

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Αυτη παλι η τακτικη να δοκιμαζεται να σας λυπηθουν για να κερδισετε συμπαθεια εχει γινει βαρετη και δεν δουλευει πια...

Εαν νομίζεις ότι είναι τακτική όπως του fast δυο τρία ποστ πριν, που ξαφνικά σε συμπάθησε και σου στέλνει likes, θα πιάσει σε εμένα, γελάστηκες…

δεύτερος που μου κάνει καθρεφτάκι, αυτό παθαίνεις όταν δεν εχεις επιχειρήματα και πετάς ψεύτικες κατηγορίες…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, AtiX είπε

Εαν νομίζεις ότι είναι τακτική όπως του fast δυο τρία ποστ πριν, που ξαφνικά σε συμπάθησε και σου στέλνει likes, θα πιάσει σε εμένα, γελάστηκες…

δεύτερος που μου κάνει καθρεφτάκι, αυτό παθαίνεις όταν δεν εχεις επιχειρήματα και πετάς ψεύτικες κατηγορίες…

Ποια likes και πρασινα αλογα ποτε εγω τα υπολογισα, αν τα ηθελα θα εγραφα πολυ πιο διπλωματικα να τα εχω καλα με ολους... αν θελεις και γινεται σου χαριζω τα δικα μου.

Πραγματικα ομως αυτα που γραφεις ειναι παιδιαρισματα...

Επεξ/σία από ScorpioX777

3 ώρες πριν, Shinji ikari είπε

Αφηρημενες ιδεες αφου τα γεγονοτα ειναι άλλα, οπως ειπα. Ποιοι ειμαστε αυτοι οι "καποιοι" δε μου λετε ποτέ. Θα ηθελες μερικα στοιχεια;

Βάλε μας μερικά screenshots 🫠

4 ώρες πριν, moumos είπε

Αρχίσαμε να redditizουμε εδώ μέσα ... καλοδεχούμενη κάθε άποψη αρκεί να μην διαφέρει από τη δική μας. Όμορφα! 

Τι εννοείς αρχίσαμε; Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και το φιμωμα γίνεται απροκάλυπτα και με χυδαίο τρόπο.

• Like 1

• Super Moderators
39 minutes ago, Waiss said:

Ωραίο μπουμπουκάκι αυτός! Πως μου ξέφυγε και δεν ήταν μπλοκαρισμένος στη λίστα μου? Γιατί έχει τόσο σκοτεινό δωμάτιο? Για να μη φαίνονται οι αφίσες του Ντακ και του Λιάκου? 😛 MAGAs από κούνια! 

Πρακτικά πάντως, δεν μπορείς να κατηγορείς το insomnia για αυτό το άρθρο και ταυτόχρονα να ποστάρεις αυτό! :) 

• Like 1

1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε

Ποια likes και πρασινα αλογα ποτε εγω τα υπολογισα, αν τα ηθελα θα εγραφα πολυ πιο διπλωματικα να τα εχω καλα με ολους... αν θελεις και γινεται σου χαριζω τα δικα μου.

Πραγματικα ομως αυτα που γραφεις ειναι παιδιαρισματα...

θα σε παρακαλούσα ως πιο ορισμός που είσαι, να μου αποδείξεις τα λεγόμενα σου και για ότι με κατηγορείς… 

ΥΓ: ήμαστε offtopic, αν θέλεις και μπορείς στείλε pm…

• Super Moderators

Αυτό το topic βασικά ήταν ένα μικρό «δωράκι» μιας και είμαστε σε περίοδο διακοπών και χαλαρώσαμε κάπως. Ήταν το τέλειο δώρο ώστε να ξεφύγουμε όλοι μαζί από την καταπίεση των αυταρχικών mods και να παραβιάσουμε για μερικές ημέρες όλους τους κανόνες του insomnia. Κάτι σαν Hunger Games ένα πράγμα! 

Δεν θα κρατήσει για πολύ, οπότε ας φροντίσουμε να τα δώσουμε όλα για όσο παραμείνει ανοιχτό! :) 

• Haha 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, AtiX said:

Εντελώς φιλικά, η μη, εσύ αποφασίζεις εννοείται, αυτό με τα Likes πρέπει να το κοιτάξεις λίγο. Ποιος σε έβαλε ως "Likeδόρο" εδώ στο forum για να επιβλέπεις ποιος θα κάνει like σε ποιον και φυσικά τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Tόσο πολύ σε ενδιαφέρει να σχηματίζεις άποψη για κάποιον εδώ μέσα, ανάλογα με το που έκανε η από ποιον θα πάρει likes; Eκτός εάν έχεις τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο σπαταλώντας τον για να το ψάχνεις.

Σε σχετικά πρόσφατο topic είχες κατηγορήσει κι εμένα για το ίδιο πράγμα. Ότι έκανα like σε ένα post του @Arkin που μιλούσε για woke ατζέντες κλπ. Και φυσικά σου έγραψα και σου υπέδειξα σε ποιο σημείο του post του συμφώνησα και του έκανα like. Φυσικά για τον λόγο που περίμενες εσύ ότι του έκανα like και ήσουν σίγουρος ότι το έκανα γι΄ αυτόν τον λόγο, έπεσες έξω. Αντίστοιχα είχες γράψει τότε, πως ήσουν σίγουρος πως συμμετέχω σε τέτοια topics συζητήσεων (πέρι woke και antiwoke ατζεντών) και μέσα στο forum, ώστε να με κατηγοριοποιήσεις εκεί που θέλεις (λες και κρύβω τις απόψεις μου και τις πεποιθήσεις μου) χωρίς φυσικά να παραθέσεις τις αποδείξεις και τα σχετικά links.

Οπότε και πάλι, κοίτα το λίγο.

Άλλωστε ξέρεις πόσο σε αγαπάω 😆 και γι' αυτό στα γράφω αυτά.

Επεξ/σία από Waiss

• Super Moderators
2 minutes ago, Glikos said:

Αφήνω σχόλιο έτσι για την συμμετοχή. 😄

Ευχαριστούμε. Στο τέλος θα στείλουμε αναμνηστικά διπλώματα και βεβαιώσεις συμμετοχής (για τα βιογραφικά) οπότε μας βοηθάς πολύ! :) 

• Haha 7

2 minutes ago, billdanos said:

Αυτό το topic βασικά ήταν ένα μικρό «δωράκι» μιας και είμαστε σε περίοδο διακοπών και χαλαρώσαμε κάπως. Ήταν το τέλειο δώρο ώστε να ξεφύγουμε όλοι μαζί από την καταπίεση των αυταρχικών mods και να παραβιάσουμε για μερικές ημέρες όλους τους κανόνες του insomnia. 

Δεν θα κρατήσει για πολύ, οπότε ας φροντίσουμε να τα δώσουμε όλα για όσο παραμείνει ανοιχτό! :) 

Απο την πρώτη στιγμή ήταν προφανές ότι το άρθρο είχε σκοπό να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και πολώσεις, καθώς ήταν απο την φύση του μεροληπτικό.

Απλά ήταν αχρείαστα προκλητικό και χωρίς πολύ πραγματική πληροφορία. Ομως όντως είναι καλοκαίρι πόσοι θα μπουν στο insomnia για να σχολιάσουν την τελευταία, σχεδόν ίδια με την προηγούμενη, σειρά της Intel; Ενα νέο smart watch που δεν έχει τίποτα διαφορετικό απο τον ανταγωνισμό;

Ο Elon πουλάει.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, billdanos said:

Ωραίο μπουμπουκάκι αυτός! Πως μου ξέφυγε και δεν ήταν μπλοκαρισμένος στη λίστα μου? Γιατί έχει τόσο σκοτεινό δωμάτιο? Για να μη φαίνονται οι αφίσες του Ντακ και του Λιάκου? 😛 MAGAs από κούνια! 

Πρακτικά πάντως, δεν μπορείς να κατηγορείς το insomnia για αυτό το άρθρο και ταυτόχρονα να ποστάρεις αυτό! :) 

Δεν κατηγόρησα κανένα insomnia και κανέναν αρθρογράφο. Μάλλον με μπερδεύεις με άλλους.

Και το σχετικό βίντεο δεν το έβαλα γιατί συμφωνώ με τον "χοντρούλη μπατριώτη" αλλά για να αποδείξω για άλλη μία φορά αυτό που έγραψα εχθές πιο πάνω. Ότι πέντε εταιρείες κάνουν κουμάντο στον κόσμο, που αν διαφωνείς με αυτές, είσαι εκτός συστήματος κι ότι όλη η φάση είναι σύστημα εναντίον αντί-σύστημα. Τα πράγματα δηλαδή είναι πολύ πιο σοβαρά από το κυνήγι μαγισσών και την φοβία στους "Ακροδεξιούς" που σας έχουν καλλιεργήσει τα ΜΜΕ μέσα στην κεφάλα σας.

Αυτό και over.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, SeaLion said:

Βάλε μας μερικά screenshots 🫠

Για ποιό ακριβως; Και γιατι αφου διαγραφονται αμέσως;

Επεξ/σία από Shinji ikari
  • Thanks 1

• Super Moderators
3 minutes ago, fast8 said:

Απο την πρώτη στιγμή ήταν προφανές ότι το άρθρο είχε σκοπό να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και πολώσεις, καθώς ήταν απο την φύση του μεροληπτικό.

Απλά ήταν αχρείαστα προκλητικό και χωρίς πολύ πραγματική πληροφορία. Ομως όντως είναι καλοκαίρι πόσοι θα μπουν στο insomnia για να σχολιάσουν την τελευταία, σχεδόν ίδια με την προηγούμενη, σειρά της Intel; Ενα νέο smart watch που δεν έχει τίποτα διαφορετικό απο τον ανταγωνισμό;

Ο Elon πουλάει.

Κάπου υπερβάλεις λίγο.

Προφανώς και ήταν ξεκάθαρο από την αρχή το τι θα ακολουθήσει στα σχόλια όπως και από ποιους (22+ χρόνια εδώ μέσα έχω πάρει 10 μεταπτυχιακά…). Αυτό όμως δεν έγινε σκόπιμα μιας και η συγκεκριμένη είδηση κάνει το γύρο του κόσμου τόσο στα ειδησεογραφικά όσο και στα τεχνολογικά sites.

Το αν ο συντάκτης του άρθρου κάθε φορά ενοχλεί κάποιους με τον τρόπο γραφής του, δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως έγραψε ανακρίβειες ή ψέμματα! Όταν κάνουμε απλές μεταφράσεις μας «κατηγορείτε» για έλλειψη δημιουργικότητας και καθυστερήσεις, ενώ όταν γράφουμε κάτι σύμφωνα με το δικό μας στυλ, πάλι φωνάζετε…

• Like 3

3 hours ago, TutaKachun said:

Εχεις τοσο δικιο (not) που δυο φορες σου απαντησα και διαγραφηκαν και οι δυο, οταν κανεις το λογαριασμο, λες τα συκα, συκα και τη σκαφη, σκαφη, δεν παει τα δικα μου, δικα μου και τα δικα σου, δικα μου.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...