Προς το περιεχόμενο

Μήνες αφότου ο Ίλον είπε στους διαφημιστές "σάλτα γ*μηθείτε", η Χ κινείται νομικά εναντίον τους επειδή έκαναν αυτό ακριβώς

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 hours ago, AtiX said:

Επειδή έχουμε βγει offtopic… υποτιμητικά μηνύματα από έναν παρατηρητή δεν περίμενα να γίνουν, πόσο μάλλον όταν λιντσάρονται άνθρωποι που όχι μόνο δεν έχουν διαπράξει κάποια δολοφονία αλλά δεν έχουν προκαλέσει τίποτα από αυτά που τους προσάπτουν και που υποστηρίζεις…

ο καθ’ ένας όντως με τα συμπεράσματα του και τις επιλογές του… καλή συνέχεια και σε σένα…

Και υποσχέθηκε ότι θα κοιμόμαστε με ανοιχτά τα παράθυρα…

Έτσι πες καθαρά θέμα ζήλιας και μνησικακίας είναι, οκ , μου έλυσες την απορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

51 minutes ago, AtiX said:

Από τη στιγμή που δεν σε απασχολεί η απόφαση του δικαστηρίου, ότι και να λέμε εκβιαστής είναι… μόνος σου το έγραψες, μην λέμε τα αυτονόητα…

Σταμάτα να βάζεις λόγια στο στόμα μου, είσαι ανήθικος. Πες πως είναι δικό σου συμπέρασμα και τελείωνε, άντε. 

Εκβιαστής θα ήταν αν έλεγε στους διαφημιστές θα με πληρώνετε αλλιώς ... μπορώ να σας κάνω κακό. To X, έκανε μήνυση ΟΧΙ στους πελάτες του, αλλά σε μια ανεξάρτητη "συμβουλευτική" επιτροπή και στους δυσφημιστές. Και δεν έκανε μήνυση γιατί δεν διαφημίζονταν, αλλά για οργάνωσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ένα καρτέλ και ως μέσω επιβολής χρησιμοποίησαν δυσφήμιση. Αυτό είναι αντίθετο στην ελεύθερη αγορά, Κυριολεκτικά αυτό λέει η μήνυση. 

Και όταν λέμε ότι δεν τον νοιάζει το αποτέλεσμα της απόφασης, λέμε τι έχει να κερδίσει απο την GARP δικαστικά; 5,10,50 εκατομμύρια, τόσα μπορεί να δώσει η GARP , έχει χάσει πολύ περισσότερα, δεν έχει κέρδος μια καταδικαστική απόφαση για την Χ. Εκεί στηρίζονται οι απατεώνες. Θα βάλουμε έναν μικρό να κάνει την βρώμικη δουλειά και αν πιαστεί, δεν έγινε τίποτα. Να μάθουμε να σκεφτόμαστε λίγο, όχι να βάζουμε λόγια στο στόμα του άλλου για να υποστηρίξουμε την άποψη μας, έτσι;

• Like 1
  • Thanks 4

1 λεπτό πριν, lost2 είπε

Έτσι πες καθαρά θέμα ζήλιας και μνησικακίας είναι, οκ , μου έλυσες την απορία.

Σοβαρά τώρα, μονό αυτό έχεις να προσάψεις μετά από όσα έχω γράψει? Κρίμα…

2 λεπτά πριν, fast8 είπε

Σταμάτα να βάζεις λόγια στο στόμα μου, είσαι ανήθικος. Πες πως είναι δικό σου συμπέρασμα και τελείωνε, άντε. 

Εκβιαστής θα ήταν αν έλεγε στους διαφημιστές θα με πληρώνετε αλλιώς ... μπορώ να σας κάνω κακό. To X, έκανε μήνυση ΟΧΙ στους πελάτες του, αλλά σε μια ανεξάρτητη "συμβουλευτική" επιτροπή και στους δυσφημιστές. Και δεν έκανε μήνυση γιατί δεν διαφημίζονταν, αλλά για οργάνωσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ένα καρτέλ και ως μέσω επιβολής χρησιμοποίησαν δυσφήμιση. Αυτό είναι αντίθετο στην ελεύθερη αγορά, Κυριολεκτικά αυτό λέει η μήνυση. 

Και όταν λέμε ότι δεν τον νοιάζει το αποτέλεσμα της απόφασης, λέμε τι έχει να κερδίσει απο την GARP δικαστικά; 5,10,50 εκατομμύρια, τόσα μπορεί να δώσει η GARP , έχει χάσει πολύ περισσότερα, δεν έχει κέρδος μια καταδικαστική απόφαση για την Χ. Εκεί στηρίζονται οι απατεώνες. Θα βάλουμε έναν μικρό να κάνει την βρώμικη δουλειά και αν πιαστεί, δεν έγινε τίποτα. Να μάθουμε να σκεφτόμαστε λίγο, όχι να βάζουμε λόγια στο στόμα του άλλου για να υποστηρίξουμε την άποψη μας, έτσι;

Βρε μάτια μου, μόνο σου τα γράφεις και μάλιστα με πολύ ξεκάθαρο τρόπο… 

Δεν φταίω εγώ αν εσύ αντιγραφείς τακτικές και παπαγαλίζεις ότι διάβασες στο ιντερνετ και σε σου βγαίνει στο γραπτό λόγο…

Μια φορά να πεις ναι το έγραψα δεν υπάρχει, όλο οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν… 

7 minutes ago, AtiX said:

Σοβαρά τώρα, μονό αυτό έχεις να προσάψεις μετά από όσα έχω γράψει? Κρίμα…

Βρε μάτια μου, μόνο σου τα γράφεις και μάλιστα με πολύ ξεκάθαρο τρόπο… 

Δεν φταίω εγώ αν εσύ αντιγραφείς τακτικές και παπαγαλίζεις ότι διάβασες στο ιντερνετ και σε σου βγαίνει στο γραπτό λόγο…

Μια φορά να πεις ναι το έγραψα δεν υπάρχει, όλο οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν… 

"Ολοι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν". Δεν είσαι όλοι οι άλλοι. Εϊσαι "κάποιοι λίγοι" εδώ και εκεί που παπαγαλίζουν ότι διαβάζουν στο internet. 

• Like 2
  • Thanks 2

Μόλις τώρα, fast8 είπε

"Ολοι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν". Δεν είσαι όλοι οι άλλοι. Εϊσαι "κάποιοι λίγοι" εδώ και εκεί που παπαγαλίζουν ότι διαβάζουν στο internet. 

Αυτά παθαίνεις αν είσαι σε ένα echo chamber με καμία δεκαριά άτομα και αλληλοχαριεντίζεστε… 🙂

ΥΓ: το καθρεφτάκι που μου έκανες έχει πάρα πάρα πάρα πολύ πλάκα… να είσαι καλά, μου έφτιαξες την ημέρα…

Ακόμα με την Αγγλία ασχολείστε; Οι Άγγλοι είναι χαμένη υπόθεση, όπως είναι και οι Γάλλοι. Οι Εγγλέζοι το ξεκίνησαν όλο αυτό, αυτή την Ευρώπη ήθελαν όταν κήρυξαν τον πόλεμο και τώρα έχουν γίνει άποικοι στην ίδια τους την χώρα. Δεν τους φταίει κανείς λοιπόν. Μόνοι τους έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους.

• Like 1

1 ώρα πριν, TutaKachun είπε

Aς δούμε ενα υποθετικό παράδειγμα. 

Έχουμε την χώρα Χ με ονομα Ισλαμιστάν. Οι κάτοικοι αυτής της χώρας για αιώνες δεν ειχαν δημιουργήσει προβλήματα. Αντίθετα για περίπου 5 αιώνες προσέφερε απίστευτα στον πλανήτη σε θέματα οικονομιας, επιστημων και φιλοσοφίας. 

To 1908 ανακαλύφθηκε πρώτη φορά πετρέλαιο στο σημερινό Ιραν. Με την λήξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου άρχισαν οι εξορύξεις. 

Εχουμε την χώρα Ψ με όνομα Ευρωαμερική. Με την λήξη του πολέμου, ξεκινάει ενα "αγωνα" διάρκειας σχεδόν ενος αιώνα (που συνεχιζει ακομα) στον οποιο αγώνα, σε ΟΛΕΣ τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας/Κεντρικής Αφρικής πράττει τα εξης: 

Ρίχνει κυβερνησεις, εγκαθιστά δικτατορίες, εξοπλίζει αντάρτες και φανατικους, σκοτώνει αθώους, κλέβει ορυκτο πλουτο απο πετρέλαιο και αέριο μεχρι διαμάντια και οτι αλλο. Οποιος απο αυτες τις χώρες τολμήσει να πει οτι ισως δεν μας κανει καλο η "συνεργασία" με την δυση μέσα σε μερικές εβδομαδες τον κυρήσουν δικτάτορα, ριχνουν την χώρα στο χαος του εμφυλίου ή την ισοπεδώνουν με βομβαρδισμους και εισβολές. Το αν μικρά παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι και αθωοι γενικότερα, ζουνε ολοι τους την ζωή με τον φοβο βομβαρδισμου, βιασμου, ξυλου και πεινας (αν ειναι τυχεροι) και τον καθημερινο φοβο του θανατου δεν μας απασχολει. Ti αξία έχει αλλωστε η ζωή του μικρου Ομαρ ή της 16χρονης Φατιμα μπροστα στους μετόχους της BP, της Exxon και της Rio Tinto. 

Εχουμε λοιπον την συστηματική καταστροφή αυτων των χωρών εδω και 80 χρονια. Εχουμε επισης την ανοδο φανατικών εξτρεμιστών (υπο την καθοδηγηση της Δυσης φυσικα) που ενώ καποτε ηταν περιθωριακοι τώρα εχουν την υποστηριξη του κοσμου. Γιατι οταν επι 80 χρονια με σκοτώνεις, καποια στιγμή θα στραφώ σε αυτον που ειναι διατεθημενος να σκοτώσει εσενα.

Η Δυση θερίζει αυτα που εσπειρε. Γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει κανει περισσοτερο κακο στον πλανητη απο τις "μεγαλες" χώρες της Δυσης. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει σκοτώσει, διαλυσει και καταστρεψει, περισσοτερο απο τον αξονα ΗΠΑ, Αγγλια, Ισπανια, Γαλλία και γενικά οι "μεγαλες δυναμεις". Και η ιστορια εχει αποδειξει οτι τιμωρει. 

Δεν γουστάρετε τους Μουσουλμανους στην Ευρώπη; Δικαιωμά σας. Πάρτε τους στρατους και τις πολυεθνικές σας απο τις χώρες τους, αποζημιώστε τους για 1 αιώνα καταστροφής, αφήστε τους να διοικησουν τις χώρες τους και τότε θα ακουσουμε την γνώμη σας για τους πρόσφυγες. Οσους βιασμους/δολοφονιες/ληστειες κτλ και να κανουν οι μουσουλμανοι στην Αγγλια ή την Γαλλια, δεν αποτελουν καν στατιστικο σε σχέση με το τι κανουν αυτές οι χώρες σε αυτους. 

ΥΓ. Για να προλαβω τους "χαζους". ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν επικροτω αυτα που κανουν. Αλλά οταν φτάνεις καποιον στα ορια του, θα κοιτάξει να απαντησει με τρόπους που τον κανουν τα ιδια σκατά με εσενα. Γιατι αυτη ειναι η μονη επιλογή που του αφησες.

Αυτά ακριβώς.

Τα ίδια έχει κάνει η Δύση και στην Αφρική. Η περίπτωση των πετρελαίων της Νιγηρίας είναι χαρακτηριστική περίπτωση. 

Ναι υπάρχει μεταναστευτικό θέμα στη Δύση και πρέπει να υπάρχει μια πιο σοβαρή διαχείριση από αυτό που συμβαίνει. Ωστόσο το μεταναστευτικό είναι το αποτέλεσμα από στρατηγικές δεκαετιών της Δύσης στις χώρες αυτές. 

Από τη Λιβύη που είναι δίπλα μας έως τη Νέα Καληδονία, τα προβλήματα είναι συγκεκριμένα. Απλά κωφεύουμε όλοι και λέμε "α έρχονται μετανάστες, τι θέλουν εδώ".

Να ακούμε ηθικολογίες από τον Musk για το X είναι σαν να ακούμε τον Kissinger να λέει ότι έκανε καλό στον κόσμο. 

• Like 4

20 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αυτά παθαίνεις αν είσαι σε ένα echo chamber με καμία δεκαριά άτομα και αλληλοχαριεντίζεστε… 🙂

Δεν θα με αφησετε να αγιασω εσεις, σε αυτο που περιγραφεις παιζει να εισαι ο κορυφαιος εδω μεσα...

• Like 3
  • Haha 2

33 minutes ago, AtiX said:

ΥΓ: το καθρεφτάκι που μου έκανες έχει πάρα πάρα πάρα πολύ πλάκα… να είσαι καλά, μου έφτιαξες την ημέρα…

Μιλάς σαν μικρό παιδί. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκω σε συζήτηση μαζί σου.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Δεν θα με αφησετε να αγιασω εσεις, σε αυτο που περιγραφεις παιζει να εισαι ο κορυφαιος εδω μεσα...

Για πες παραδείγματα…

6 λεπτά πριν, fast8 είπε

Μιλάς σαν μικρό παιδί. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκω σε συζήτηση μαζί σου.

Οκ… γνωστό το έργο της ηρωικής εξόδου, αλλά σε επαναλήψεις…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Haha 2

8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Για πες παραδείγματα…

Οχι στο topic γενικα στο φορουμ εννοουσα, σιγα μην κατσω εγω τωρα να ψαχνω τα topic για παραδειγματα οι αλλοι χρηστες καταλαβαινουν πολυ καλα τι λεω... 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Οχι στο topic γενικα στο φορουμ εννοουσα, σιγα μην κατσω εγω τωρα να ψαχνω τα topic για παραδειγματα οι αλλοι χρηστες καταλαβαινουν πολυ καλα τι λεω... 

καλό θα ήταν χωρίς στοιχεία να μην λες πράγματα και να μην πετάς ένα απλό σιγά μην κάτσω να ψάξω…είμαι από το 2007 και δεν έχω κανέναν ανάγκη από εδώ μέσα για να πω αυτό που πιστεύω…

Όταν λέμε κάτι, να μπορούμε να το υποστηρίζουμε με στοιχεία και όταν εγώ μιλάω για echo chamber από συγκεκριμένα άτομα που λειτουργούν σαν αγέλη σε υποενότητες του forum, όχι μόνο το εννοώ αλλά το έχω επισημάνει καιρό τώρα…

Θέλεις να κάνω μια πρόβλεψη? Ήταν ευγενική η επίθεση στο αρθρογράφο γιατί συμμετέχει στις παραπάνω ενότητες… παρατήρησε τώρα πως θα τον αντιμετωπίσουν και πως και αυτός θα γίνει άλλος ένας “AtiX”…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

10 λεπτά πριν, AtiX είπε

Θέλεις να κάνω μια πρόβλεψη? Ήταν ευγενική η επίθεση στο αρθρογράφο γιατί συμμετέχει στις παραπάνω ενότητες… παρατήρησε τώρα πως θα τον αντιμετωπίσουν και πως και αυτός θα γίνει άλλος ένας “AtiX”

Αυτη παλι η τακτικη να δοκιμαζεται να σας λυπηθουν για να κερδισετε συμπαθεια εχει γινει βαρετη και δεν δουλευει πια...

• Like 4
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...