Προς το περιεχόμενο

Μήνες αφότου ο Ίλον είπε στους διαφημιστές "σάλτα γ*μηθείτε", η Χ κινείται νομικά εναντίον τους επειδή έκαναν αυτό ακριβώς

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Δεν απάντησες αυτό που ρώτησα όμως, ξέρεις πως είναι αλήθεια όλα αυτά και ακόμα περισσότερα. Ωραία κράζουν μερικοί ενάντια στο ρατσισμό από μακριά αλλά όταν έρθει η ώρα αλλάζουν πεζοδρόμιο, γιατί στην τελική δε θα κοιτάξεις την ηθική ανωτερότητα αλλά τη ζωή σου. 

Δικαιολογείς τον ρατσισμό ή πάλι διάβασα λάθος και παρερμήνευσα????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Στο UK ζεις; στη φαντασια τους ειναι ολα; τη γυναικα σου/κορη σου τη στελνεις εκει μονη της;

China.webp.4a8d79feb0daa5e66e06ec9d0747e069.webp

https://www.ndtv.com/world-news/air-china-removes-magazine-with-racist-london-tips-1456159

Air China Removes Magazine With Racist London Tips

September 08, 2016 3:24 pm 

Φαντάζομαι ξέρεις ποσο καλά τα πάνε ΗΒ και Κίνα.

• Like 3
  • Thanks 2

2 minutes ago, Shinji ikari said:

Δεν απάντησες αυτό που ρώτησα όμως, ξέρεις πως είναι αλήθεια όλα αυτά και ακόμα περισσότερα. Ωραία κράζουν μερικοί ενάντια στο ρατσισμό από μακριά αλλά όταν έρθει η ώρα αλλάζουν πεζοδρόμιο, γιατί στην τελική δε θα κοιτάξεις την ηθική ανωτερότητα αλλά τη ζωή σου. 

Περισσότερο φοβάμαι κατι Wannabe gangster πιτσιρίκια που την πέφτουν σε κόσμο παρά απο random σκουρόχρωμους.

Στα μάτια μου ο εγκληματίας δεν έχει χρώμα.

Πληροφοριακά η βία κ η εγκληματικότητα στο ΗΒ δεν έχουν καμία διαφορά με Ελλάδα. 

• Like 1

13 minutes ago, anonymous999 said:

Συγγνώμη αλλά ξεκινάς κατηγορώντας το ινσομνια για ενα άρθρο γνώμης, και μετά γράφεις σε 3 παραγράφους βασικά τη γνώμη σου, η οποία είναι και γεμάτη λογικές αντιφάσεις; 

Δηλαδή η άγνωστη GARM σπιλωσε την υπόληψη της παρθένας Χ στους υποψήφιους γαμπρούς, οι οποίοι τόσα χρόνια δεν ήξεραν που έβαζαν τα λεφτά τους, αλλά αφού την "ξεμοναχιασε" η κακια usurpadora για να την καταστρέψει, παρασύρθηκαν οι καημένοι.

Επίσης το ότι όπως λες τα οικονομικά πάνε καλά και όλες οι εταιρείες έχουν επιστρέψει, κάνε ένα κόπο να το πεις στην CEO τη Λίντα, να μην δηλώνει άλλα και εκτίθεται. 

Πρώτον εγώ είμαι ο αναγνώστης, όχι ο δημοσιογράφος. Καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ αναγνώστη και δημοσιογραφικής οντότητας; Δεν περιμένουν οι άλλοι τα ίδια πράγματα και ποιότητα απο τους δυο μας. Και όμως, αναφέρω γεγονότα με μεγαλύτερη ακρίβεια απο το άρθρο.

Οι ειρωνίες στην δεύτερη παράγραφο δεν προσθέτουν στα επιχειρήματα σου, ίσα ίσα κάνουν τον λόγο σου αδύναμο. Οργάνωσε μποϊκοτάζ η GRAM ναι ή όχι; Οι άλλες εταιρίες social media κάνανε τα ίδια και χειρότερα ναι ή όχι (θυμίζω την εποχή που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, επίσημη έρευνα του κογκρέσου έδειξε άλλη μεγαλύτερη εταιρία social, όχι να μην αποτρέπει, αλλά ο αλγόριθμος της να βοηθάει ανθρώπους που ... δείχνουν ενδιαφέρον για πολύ νεώτερους συμπολίτες τους. Κουβέντα για αυτό το πολύ πιο σοβαρό θέμα που έφτασε στο κογκρέσο απο την GARM).

Για πες μας για την CEO, λέει ότι δεν θέλει λεφτά; Ή ότι δεν τα βγάζουν πέρα; Λέει ότι χρειάζονται τις διαφημίσεις για να επιβιώσει η εταιρεία αλλά δεν είδα κάπου να λέει ότι δεν τα βγάζουν πέρα. 

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fast8 είπε

Λέει ότι χρειάζονται τις διαφημίσεις για να επιβιώσει η εταιρεία αλλά δεν είδα κάπου να λέει ότι δεν τα βγάζουν πέρα. 

Θα ήθελες να μπεις στον κόπο και να μας δώσεις λογική εξήγηση πάνω σε αυτό που έγραψες…

μετά πάμε στα πιο δύσκολα…

Επεξ/σία από AtiX

9 minutes ago, AtiX said:

Δικαιολογείς τον ρατσισμό ή πάλι διάβασα λάθος και παρερμήνευσα????

Παρερμηνευσες πάλι. Ειδικά εσύ δε θα πλησίαζες και το ξέρεις.

8 minutes ago, Ukforthemoment said:

Air China Removes Magazine With Racist London Tips

Ε; και; το αφαίρεσαν για να μην τους λένε ρατσιστές, όχι επειδή ήταν ψέματα.

• Like 3

Just now, AtiX said:

Θα ήθελες να μπεις στον κόπο και να μας δώσεις λογική εξήγηση πάνω σε αυτό που έγραψες…

μετά πάμε στα πιο δύσκολα…

Να σκεφτόμαστε 2 δευτερόλεπτα πριν απαντήσουμε και να μην περιμένουμε μασημένη τροφή σαν να είμαστε παιδιά δημοτικού.

α) Χρειάζονται τις διαφημίσεις για να επιβιώσουν, είναι μέσα στο μοντέλο τους. Τι δεν κατάλαβες; 

β) Αυτή την στιγμή τα βγάζουν πέρα, με τα έσοδα που έχουν. Τι δεν κατάλαβες;

Αν δεν καταλαβαίνεις δεν μπορώ να στο κάνω πιο απλό πρέπει εσύ να προσπαθήσεις.

Δεν μπορούν να ανεχθούν κακόβουλους ανθρώπους να τραμπουκίζουν εταιρίες και να τους κόβουν έσοδα. Γιατί να βγάζουν Α και να μην βγάζουν 2 φορές Α; Γιατί να μην δείξουν σε όσους μελλοντικά θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο της GARM ότι θα υπάρξει νομική αντίδραση;

• Thanks 1

1 hour ago, TutaKachun said:

Αν δεν σου αρεσει κατι και εισαι αμορφωτο ζώο, τοτε αυτοματα ειναι woke

Ναι, πέντε εκατομμύρια whovians έγιναν ξαφνικά και αδικαιολόγητα αμόρφωτα ζώα. Εσύ δεν έχεις καταλάβει τι είναι το woke. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Παρερμηνευσες πάλι. Ειδικά εσύ δε θα πλησίαζες και το ξέρεις.

Οπότε θέλεις πάμε βόλτα όπου θέλεις… έτσι γιατί έχω μάθει να μην πουλ μουρ σε φόρα και λοιπά μέσα…

14 λεπτά πριν, fast8 είπε

Να σκεφτόμαστε 2 δευτερόλεπτα πριν απαντήσουμε και να μην περιμένουμε μασημένη τροφή σαν να είμαστε παιδιά δημοτικού.

α) Χρειάζονται τις διαφημίσεις για να επιβιώσουν, είναι μέσα στο μοντέλο τους. Τι δεν κατάλαβες; 

β) Αυτή την στιγμή τα βγάζουν πέρα, με τα έσοδα που έχουν. Τι δεν κατάλαβες;

Αν δεν καταλαβαίνεις δεν μπορώ να στο κάνω πιο απλό πρέπει εσύ να προσπαθήσεις.

Δεν μπορούν να ανεχθούν κακόβουλους ανθρώπους να τραμπουκίζουν εταιρίες και να τους κόβουν έσοδα. Γιατί να βγάζουν Α και να μην βγάζουν 2 φορές Α; Γιατί να μην δείξουν σε όσους μελλοντικά θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο της GARM ότι θα υπάρξει νομική αντίδραση;

Κοίτα τώρα τι μαθαίνεις από τα φόρουμ, η οικονομική κατάσταση μιας εταιρίας είναι στιγμιαία και δεν κάνουν πλάνο ακόμα και δεκαετιών… μπακάλικο δηλαδη μέρα να μπαίνει μέρα να βγαίνει, να βγαίνει το μεροκάματο, και αύριο υπάρχει θεός…

τώρα για το υπόλοιπο λογύδριο - υπεράσπιση… πραγματικά υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι τραμπουκίζει κάποιος το Elon, τον Elon που έχει τραμπουκισει όλους τους αντιπάλους του με τελευταίο θύμα ο Gates, πρόσφατα επιτέθηκε στην Κάμαλα ακόμα και την ίδια του την κόρη…

οκ…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2

20 minutes ago, fast8 said:

Πρώτον εγώ είμαι ο αναγνώστης, όχι ο δημοσιογράφος. Καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ αναγνώστη και δημοσιογραφικής οντότητας; Δεν περιμένουν οι άλλοι τα ίδια πράγματα και ποιότητα απο τους δυο μας. Και όμως, αναφέρω γεγονότα με μεγαλύτερη ακρίβεια απο το άρθρο.

Οι ειρωνίες στην δεύτερη παράγραφο δεν προσθέτουν στα επιχειρήματα σου, ίσα ίσα κάνουν τον λόγο σου αδύναμο. Οργάνωσε μποϊκοτάζ η GRAM ναι ή όχι; Οι άλλες εταιρίες social media κάνανε τα ίδια και χειρότερα ναι ή όχι (θυμίζω την εποχή που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, επίσημη έρευνα του κογκρέσου έδειξε άλλη μεγαλύτερη εταιρία social, όχι να μην αποτρέπει, αλλά ο αλγόριθμος της να βοηθάει ανθρώπους που ... δείχνουν ενδιαφέρον για πολύ νεώτερους συμπολίτες τους. Κουβέντα για αυτό το πολύ πιο σοβαρό θέμα που έφτασε στο κογκρέσο απο την GARM).

Για πες μας για την CEO, λέει ότι δεν θέλει λεφτά; Ή ότι δεν τα βγάζουν πέρα; Λέει ότι χρειάζονται τις διαφημίσεις για να επιβιώσει η εταιρεία αλλά δεν είδα κάπου να λέει ότι δεν τα βγάζουν πέρα. 

Η ειρωνία αφορά όχι το προσωπο σου (εξάλλου δεν γνωριζόμαστε) αλλά τις πολύ εμφανείς λογικές ανακολουθίες σε αυτά που γράφεις. Αφού γύρισαν οι εταιρείες όπως λες, τότε τι μποϊκοτάζ υπάρχει και ποιος ο λόγος να βγει να κλαίγεται η CEO? Επίσης το "Λέει ότι χρειάζονται τις διαφημίσεις για να επιβιώσει η εταιρεία αλλά δεν είδα κάπου να λέει ότι δεν τα βγάζουν πέρα. " που γράφεις, σχολιάστηκε και παραπάνω ότι δεν βγάζει νόημα. Και τέλος γράφεις "επέβαλαν μια πολιτική γραμμή στην ελεύθερη αγορά"... ούτε εδώ βλέπεις το οξύμωρο; Επέβαλλαν - στην ελεύθερη αγορά; Από το τηλέφωνο μάλιστα κιόλας όπως λες;

Τι να πω, αν είναι τόσο παντοδύναμη αυτή η GARM εγώ δεν θα ήθελα να τους τσατισω, ήρωας ο Ελον (σορυ δεν κρατηθηκα).:-D

• Like 5

Just now, AtiX said:

Οπότε θέλεις πάμε βόλτα όπου θέλεις… έτσι γιατί έχω μάθει να μην πουλ μουρ σε φόρα και λοιπά μέσα…

Κοίτα τώρα τι μαθαίνεις από τα φόρουμ, η οικονομική κατάσταση μιας εταιρίας είναι στιγμιαία και δεν κάνουν πλάνο ακόμα και δεκαετιών… μπακάλικο δηλαδη μετά να μπαίνει μέρα να βγαίνει, να βγαίνει το μεροκάματο, και αύριο υπάρχει θεός…

τώρα για το υπόλοιπο λογύδριο - υπεράσπιση… πραγματικά υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι τραμπουκίζει κάποιος το Elon, τον Elon που έχει τραμπουκισει όλους τους αντιπάλους του τελευταίο θύμα ο Gates και πρόσφατα επιτέθηκε στην Κάμαλα…

οκ…

Δεν είπες τίποτα.

Φαντάζεσαι πράγματα. Εγραψα ότι πολύ καθαρά σε αυτόν που απαντούσα ότι θέλουν άλλα 10 χρόνια για να αποπληρώσουν, αλλά απο το μυαλό σου έβγαλες το στιγμιαία.

Ούτε εσένα βοηθάει η ειρωνία (αυτό υπονοεί η λέξη λογύδριο). Οσο για το αν δυσφημίζουν η τραμπουκίζουν την Χ, αυτή είναι η ουσία της μήνυσης και θα το αποφασίσει ο δικαστής, όχι εσύ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, fast8 είπε

Δεν είπες τίποτα.

Φαντάζεσαι πράγματα. Εγραψα ότι πολύ καθαρά σε αυτόν που απαντούσα ότι θέλουν άλλα 10 χρόνια για να αποπληρώσουν, αλλά απο το μυαλό σου έβγαλες το στιγμιαία.

Ούτε εσένα βοηθάει η ειρωνία (αυτό υπονοεί η λέξη λογύδριο). Οσο για το αν δυσφημίζουν η τραμπουκίζουν την Χ, αυτή είναι η ουσία της μήνυσης και θα το αποφασίσει ο δικαστής, όχι εσύ.

οι πρώτες δυο παράγραφοι είναι εμφανής προσπάθεια πετάματος της μπάλας στην εξέδρα… έγραψες κάτι που δεν ισχύει πουθενά…

Το να θεωρείς ότι είναι ειρωνία επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις με λογικά επιχειρήματα, να το προσέξεις λίγο…

πραγματικά μόνος του δυσφημεί το Χ γιατί απλά δεν του βγήκε αυτό που φανταζότανε… Είναι ντροπή να θεωρείτε ότι κάποιος τραμπουκίζει τον Elon τον μεγαλύτερο επώνυμο εκβιαστή αυτή τη στιγμή στο πλανήτη… 

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2

2 minutes ago, anonymous999 said:

Η ειρωνία αφορά όχι το προσωπο σου (εξάλλου δεν γνωριζόμαστε) αλλά τις πολύ εμφανείς λογικές ανακολουθίες σε αυτά που γράφεις. Αφού γύρισαν οι εταιρείες όπως λες, τότε τι μποϊκοτάζ υπάρχει και ποιος ο λόγος να βγει να κλαίγεται η CEO? Επίσης το "Λέει ότι χρειάζονται τις διαφημίσεις για να επιβιώσει η εταιρεία αλλά δεν είδα κάπου να λέει ότι δεν τα βγάζουν πέρα. " που γράφεις, σχολιάστηκε και παραπάνω ότι δεν βγάζει νόημα. Και τέλος γράφεις "επέβαλαν μια πολιτική γραμμή στην ελεύθερη αγορά"... ούτε εδώ βλέπεις το οξύμωρο; Επέβαλλαν - στην ελεύθερη αγορά; Από το τηλέφωνο μάλιστα κιόλας όπως λες;

Τι να πω, αν είναι τόσο παντοδύναμη αυτή η GARM εγώ δεν θα ήθελα να τους τσατισω, ήρωας ο Ελον (σορυ δεν κρατηθηκα).:-D

α) Που είδες τις λογικές ανακολουθείες. Οργάνωσαν μποϊκοταζ, δεν πέτυχε στο βαθμό που περιμένανε όταν το twitter αντέδρασε. Στην αρχή όμως ήταν κύμα.

β) Αν δεν βγάζεις νόημα στο ότι θέλουν διαφημίσεις και ότι αυτή την στιγμή έχουν θετικό ισοζύγιο, δεν ξέρω τι άλλο να πω. 

γ)  Τι δεν κατάλαβες στο "επέβαλαν μια πολιτική γραμμή στην ελεύθερη αγορά"; Προσπάθησαν για πολιτικούς λόγους να αποτρέψουν τις εταιρίες απο το αποφασίσουν ελεύθερα τι τις συμφέρει αυτές. Και ξέρουμε ότι θέλουν να διαφημίζονται στο Twitter γιατί επέστρεψαν οι περισσότερες.

Οσο για την παντοδυναμία της GARP. Αποσύρανε εταιρίες εξαιτίας της διαφημίσεις ναί ή όχι; 

5 minutes ago, AtiX said:

οι πρώτες δυο παράγραφοι είναι εμφανής προσπάθεια πετάματος της μπάλας στην εξέδρα… έγραψες κάτι που δεν ισχύει πουθενά…

Το να θεωρείς ότι είναι ειρωνία επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις με λογικά επιχειρήματα, να το προσέξεις λίγο…

πραγματικά μόνος του δυσφημεί το Χ γιατί απλά δεν του βγήκε αυτό που φανταζότανε… Είναι ντροπή να θεωρείτε ότι κάποιος τραμπουκίζει τον Elon τον μεγαλύτερο επώνυμο εκβιαστή αυτή τη στιγμή στο πλανήτη… 

Οκ. Ασε τις μπάλες και τις εξέδρες. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνει κάποια λογική συζήτηση. Γιατί τα έκανες όλα σπαγγέτι, πες μου ποιά είναι η διαφωνία σου ή διαφορετικά σταμάτα να απαντάς στα μηνύματα μου. Η καλύτερα σταμάτα να απαντάς. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου.

• Like 4

1 minute ago, fast8 said:

α) Που είδες τις λογικές ανακολουθείες. Οργάνωσαν μποϊκοταζ, δεν πέτυχε στο βαθμό που περιμένανε όταν το twitter αντέδρασε. Στην αρχή όμως ήταν κύμα.

β) Αν δεν βγάζεις νόημα στο ότι θέλουν διαφημίσεις και ότι αυτή την στιγμή έχουν θετικό ισοζύγιο, δεν ξέρω τι άλλο να πω. 

γ)  Τι δεν κατάλαβες στο "επέβαλαν μια πολιτική γραμμή στην ελεύθερη αγορά"; Προσπάθησαν για πολιτικούς λόγους να αποτρέψουν τις εταιρίες απο το αποφασίσουν ελεύθερα τι τις συμφέρει αυτές. Και ξέρουμε ότι θέλουν να διαφημίζονται στο Twitter γιατί επέστρεψαν οι περισσότερες.

Οσο για την παντοδυναμία της GARP. Αποσύρανε εταιρίες εξαιτίας της διαφημίσεις ναί ή όχι; 

Δεν ξέρω τι να πω. Διαβάζουμε ακριβώς το ίδιο κείμενο και καταλαβαίνουμε τελείως άλλα πράγματα. Δεν έχω άλλα επιχειρήματα, γι αυτό θα απαντήσω με μια δήλωση-προβλεψη: η συγκεκριμένη μήνυση δεν θα καταλήξει πουθενά. Η κοτουλα με το όνομα Ελον θα την αποσύρει πριν εξεταστεί από δικαστη, γιατί όλοι θα του πουν ότι δεν έχει ελπίδες, όπως έχει γίνει και με προηγούμενες μηνύσεις του. Σενάριο Β (λιγότερο πιθανό), θα φτάσει σε δικαστή αλλά όχι σε δίκη, καθώς θα απορριφθεί ως απαράδεκτη. Πέμπτη 9 Αυγούστου 00.01 ακριβώς.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, fast8 είπε

Οκ. Ασε τις μπάλες και τις εξέδρες. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνει κάποια λογική συζήτηση. Γιατί τα έκανες όλα σπαγγέτι, πες μου ποιά είναι η διαφωνία σου ή διαφορετικά σταμάτα να απαντάς στα μηνύματα μου. Η καλύτερα σταμάτα να απαντάς. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου.

Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ, πως να κανείς σοβαρή κουβέντα με κάποιον που πιστεύει έναν εκβιαστή και όχι την λογική που λέει ότι οι διαφημιζόμενοι είναι ελεύθεροι να διαφημιστούν όπου θέλουν και γουστάρουν και οι διαφημιστές να προτιμούν πλατφόρμες σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους…

Έχει κάνει χαβούζα το Χ και αντί να δει στον καθρέπτη την κυρία αιτία, ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους…

αυτή η προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να κάνει ο Elon… το θέμα είναι ότι ακόμα μετά από τόσα συμβάντα υπάρχουν άτομα που τον πιστεύουν…

7 λεπτά πριν, anonymous999 είπε

Δεν ξέρω τι να πω. Διαβάζουμε ακριβώς το ίδιο κείμενο και καταλαβαίνουμε τελείως άλλα πράγματα. Δεν έχω άλλα επιχειρήματα, γι αυτό θα απαντήσω με μια δήλωση-προβλεψη: η συγκεκριμένη μήνυση δεν θα καταλήξει πουθενά. Η κοτουλα με το όνομα Ελον θα την αποσύρει πριν εξεταστεί από δικαστη, γιατί όλοι θα του πουν ότι δεν έχει ελπίδες, όπως έχει γίνει και με προηγούμενες μηνύσεις του. Σενάριο Β (λιγότερο πιθανό), θα φτάσει σε δικαστή αλλά όχι σε δίκη, καθώς θα απορριφθεί ως απαράδεκτη. Πέμπτη 9 Αυγούστου 00.01 ακριβώς.

Γιατί αναρωτιέσαι, αντιγραφή της τακτικής Elon είναι, λέω - ξελεω, άλλο εννοούσα, δεν καταλαβαίνετε, χιούμορ έκανα κλπ… 

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...