AtiX Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, JcD είπε Όχι βέβαια και ούτε το νομίζω, η καταγωγή είναι το πρόβλημα, απλά τυγχάνει οι μετανάστες να προέρχονται από χώρες στις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων έχει σκούρο δέρμα. Προφανώς αυτοί δημιουργούν το μεγαλύτερο πρόβλημα και προφανώς δεν φταίει το χρώμα του δέρματος τους γιαυτό. Οπότε για να μπορούμε να κάνουνε σωστή κουβέντα, δώσε στοιχεία ότι οι μετανάστες έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης για τα εγκλήματα, ώστε να στέκει και η αγανάκτηση της Αγγλικής κοινωνίας αλλά και όλη η συζήτηση μεταξύ μας… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 minutes ago, AtiX said: Οπότε για να μπορούμε να κάνουνε σωστή κουβέντα, δώσε στοιχεία ότι οι μετανάστες έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης για τα εγκλήματα, ώστε να στέκει και η αγανάκτηση της Αγγλικής κοινωνίας αλλά και όλη η συζήτηση μεταξύ μας… Σου τα έδωσα ήδη, εκτός κι αν πιστεύεις ότι η Αγγλία έχει γηγενείς έγχρωμους ή ότι οι Άγγλοι είναι μαύροι από καταβολής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Προσωπικά, ο συγκεκριμένος κύριος μου προκαλεί πλέον τρόμο. Είναι πασηφανές ότι πάσχει από Messiah Syndrome, hubris syndrome, πράγματα που τα λέγαμε πρίν από χρόνια, όταν η συμπεριφορά του ήταν πιό μετριοπαθής. Διαβάζω τα πόστ του και πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Μιλάμε για προώθηση fake news, ακραίες απόψεις, ακόμα και ψέματα για τα προσωπικά του (δείτε αυτά που έλεγε για τον γιό του, και τις απαντήσεις που πήρε μετά από την ίδια). Το Χ έχει μετατραπεί σε οχετό τοξικότητας. Τρομάζω γιατί θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι βρισκόμαστε στην εποχή όπου οτιδήποτε γράφουμε, αποθηκεύεται σε βάσεις δεδομένων προς μελλοντική χρήση από τους νέους τύραννους που θα καταδυναστεύσουν τον κόσμο μας. 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, JcD είπε Σου τα έδωσα ήδη, εκτός κι αν πιστεύεις ότι η Αγγλία έχει γηγενείς έγχρωμους ή ότι οι Άγγλοι είναι μαύροι από καταβολής. Με τόσες αποικίες και προσμίξεις, από τον 17 αιώνα, μου κάνει εντύπωση η άποψη ότι οι Άγγλοι είναι μόνο λευκοί… Περίεργη τοποθέτηση… 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 6 minutes ago, AtiX said: Με τόσες αποικίες και προσμίξεις, από τον 17 αιώνα, μου κάνει εντύπωση η άποψη ότι οι Άγγλοι είναι μόνο λευκοί… Περίεργη τοποθέτηση… Τον 17ο αιώνα και μέχρι το 1920 η μαύρη κοινότητα της Βρετανίας είχε περίπου 15 με 30.000 ανθρώπους, τώρα πλέον είναι 2.5 εκκατομυρια και αυτό επειδή διπλασιαστηκαν τα τελευταία 30 χρόνια με τα τελευταία μεταναστευτικα κύματα, αποτι καταλαβαίνεις οι Βρετανοί δεν θεωρούν αυτούς που ήρθαν τα τελευταία 30 χρόνια Βρετανούς και επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά ευθύνονται για την συντριπτική πλειοψηφία της εγκληματικοτητας αγανακτουν, προφανώς η προσπάθεια των αρχων να φανεί ότι η μετανάστευση δεν συμβάλει στην εγκληματικοτητα είναι αστεία. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 29 minutes ago, panther_512 said: Προσωπικά, ο συγκεκριμένος κύριος μου προκαλεί πλέον τρόμο. Είναι πασηφανές ότι πάσχει από Messiah Syndrome, hubris syndrome, πράγματα που τα λέγαμε πρίν από χρόνια, όταν η συμπεριφορά του ήταν πιό μετριοπαθής. Διαβάζω τα πόστ του και πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Μιλάμε για προώθηση fake news, ακραίες απόψεις, ακόμα και ψέματα για τα προσωπικά του (δείτε αυτά που έλεγε για τον γιό του, και τις απαντήσεις που πήρε μετά από την ίδια). Το Χ έχει μετατραπεί σε οχετό τοξικότητας. Τρομάζω γιατί θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι βρισκόμαστε στην εποχή όπου οτιδήποτε γράφουμε, αποθηκεύεται σε βάσεις δεδομένων προς μελλοντική χρήση από τους νέους τύραννους που θα καταδυναστεύσουν τον κόσμο μας. 😆🤣😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, JcD είπε Τον 17ο αιώνα και μέχρι το 1920 η μαύρη κοινότητα της Βρετανίας είχε περίπου 15 με 30.000 ανθρώπους, τώρα πλέον είναι 2.5 εκκατομυρια και αυτό επειδή διπλασιαστηκαν τα τελευταία 30 χρόνια με τα τελευταία μεταναστευτικα κύματα, αποτι καταλαβαίνεις οι Βρετανοί δεν θεωρούν αυτούς που ήρθαν τα τελευταία 30 χρόνια Βρετανούς και επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά ευθύνονται για την συντριπτική πλειοψηφία της εγκληματικοτητας αγανακτουν, προφανώς η προσπάθεια των αρχων να φανεί ότι η μετανάστευση δεν συμβάλει στην εγκληματικοτητα είναι αστεία. Το τι θεωρεί ο κάθε αουμπαλος Άγγλος “μετανάστη” ή τους μπερδεύει με τους παράνομους, νομίζω δεν έχει θέση στην κουβέντα μας, πόσο μάλλον όταν αυτή η άποψη αριθμητικά είναι μικρότερη ακόμα και από τους “μετανάστες”… αν δεν καταλαβαίνεις το λόγο υποκίνησης όλων αυτών των αναταραχών και πιστεύεις ότι αντιδρά στο τεράστιο ποσοστό 40/1.000.000, τι να πω… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 minute ago, AtiX said: Το τι θεωρεί ο κάθε αουμπαλος Άγγλος “μετανάστη” ή τους μπερδεύει με τους παράνομους, νομίζω δεν έχει θέση στην κουβέντα μας, πόσο μάλλον όταν αυτή η άποψη αριθμητικά είναι μικρότερη ακόμα και από τους “μετανάστες”… αν δεν καταλαβαίνεις το λόγο υποκίνησης όλων αυτών των αναταραχών και πιστεύεις ότι αντιδρά στο τεράστιο ποσοστό 40/1.000.000, τι να πω… Τι να σου πω εγώ παρέθεσα την άποψη μου περί του θέματος με βάση την απορία σου 🤷♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, JcD είπε Τι να σου πω εγώ παρέθεσα την άποψη μου περί του θέματος με βάση την απορία σου 🤷♂️ Όχι εσύ παρέθεσες άποψη με βάση παραπλανητικά στοιχεία και πεποιθήσεις μερίδας που δημιουργεί πρόβλημα… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 hour ago, JcD said: Καθημερινά μπορεί να γίνονται ίδιας απέχθειας... μπλα μπλα αλλά όχι με την ίδια συχνότητα, τα στατιστικά από κάτω είναι του statista. Μεταξύ 2019 και 2022, το ποσοστό ανθρωποκτονιών για άτομα της Μαύρης εθνοτικής ομάδας ήταν 39,7 ανθρωποκτονίες ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Αγγλία και την Ουαλία, πολύ υψηλότερο από αυτό της λευκής εθνοτικής ομάδας, η οποία ήταν 8,9 θύματα ανά εκατομμύριο πληθυσμού για την ίδια χρονική περίοδο. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να δώσεις μια πηγή για αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 12 minutes ago, JcD said: Τι να σου πω εγώ παρέθεσα την άποψη μου περί του θέματος με βάση την απορία σου 🤷♂️ Good luck. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 9 minutes ago, AtiX said: Όχι εσύ παρέθεσες άποψη με βάση παραπλανητικά στοιχεία και πεποιθήσεις μερίδας που δημιουργεί πρόβλημα… Δικαίωμα σου να αμφισβητείς το statista και τα στοιχεία περί έγχρωμου πληθυσμού στην Βρετανία από το wiki 🤷♂️ 5 minutes ago, apostolisd said: Θα μπορούσες σε παρακαλώ να δώσεις μια πηγή για αυτό; https://www.statista.com/statistics/1214177/homicide-rates-in-england-and-wales-by-ethnicity/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, JcD είπε Δικαίωμα σου να αμφισβητείς το statista και τα στοιχεία περί έγχρωμου πληθυσμού στην Βρετανία από το wiki 🤷♂️ https://www.statista.com/statistics/1214177/homicide-rates-in-england-and-wales-by-ethnicity/ Γιατί δεν έχει την Σκωτία και την Βόρεια Ιρλανδία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, JcD είπε Δικαίωμα σου να αμφισβητείς το statista και τα στοιχεία περί έγχρωμου πληθυσμού στην Βρετανία από το wiki 🤷♂️ Ποια στοιχεία βρε φίλε μου, το μέγα και άκρως προβληματικό στατιστικό στοιχείο του 40 προς 1.000.000 που έκανε έξαλλους τους Άγγλους κατά των μεταναστών ή το ότι επιμένεις ότι θεωρούν οι Άγγλοι μετανάστες όσους έχουν προπάππους από αποικίες? Μην το συνεχίζεις… όπως πάντα μισές αλήθειες, από την μια, λογικά άλματα και προσωπικές απόψεις από την άλλη μπας και ταιριάξει στο ποίημα… Επεξ/σία 7 Αυγούστου από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 6 minutes ago, AtiX said: Ποια στοιχεία βρε φίλε μου, το μέγα και άκρως προβληματικό στατιστικό στοιχείο του 40 προς 1.000.000 που έκανε έξαλλους τους Άγγλους κατά των μεταναστών ή το ότι επιμένεις ότι θεωρούν οι Άγγλοι μετανάστες όσους έχουν προπάππους από αποικίες? Μην το συνεχίζεις… όπως πάντα μισές αλήθειες, από την μια, λογικά άλματα και προσωπικές απόψεις από την άλλη μπας και ταιριάξει στο ποίημα… Όχι ξύπνησαν το πρωί και αποφάσισαν να λιντσαρουν τον λόρδος από την Ρουάντα επειδή ήταν κακός ο καφές 😄 Ας βγάλει ο καθείς τα συμπεράσματα του από τα σχόλια! Καλή συνέχεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις