Προς το περιεχόμενο

Μήνες αφότου ο Ίλον είπε στους διαφημιστές "σάλτα γ*μηθείτε", η Χ κινείται νομικά εναντίον τους επειδή έκαναν αυτό ακριβώς

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ο Elon έχει αρχίσει και γίνεται από του πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον πλανήτη…

Ενας μαλάκας απο τους πολλούς είναι,το επικίνδυνο είναι οτι είναι ο πιο πλούσιος απο αυτούς.

• Like 16
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, AtiX said:

Αυτή είναι μια άποψη, η άλλη είναι ότι δικαίωμα του κάθε ενός που θα διαφημιστεί…

Μα δεν έγινε αγωγή σε εταιρία που αποφάσισε να μην διαφημιστεί στο Twitter. Αλλά σε αυτούς που πείθουν τις εταιρίες να μην διαφημίζονται εκεί.

Για παράδειγμα, είναι σαν να έχω εγώ ένα μαγαζί και έναν πελάτη. Κι εκεί που που τα πάμε καλά, ο πελάτης δεν ξαναπατά στο μαγαζί μου απαιτώντας να πουλάω μόνο συγκεκριμένα προιόντα επειδή αυτό τον συμβουλεύει η διαφημιστική του εταιρία. Η απάντησή μου είναι "μην σώσεις και ξαναγοράσεις απο εμένα, που θα μου επιβάλεις τι να κάνω".

Η αγωγή μετά γίνεται προς την διαφημιστική εταιρία που επιβάλει τέτοιες αθέμιτες πολιτικές.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 14
  • Haha 3

• Super Moderators
3 minutes ago, Sorath said:

Μα δεν έγινε αγωγή σε εταιρία που αποφάσισε να μην διαφημιστεί στο Twitter. Αλλά σε αυτούς που πείθουν τις εταιρίες να μην διαφημίζονται εκεί.

Για παράδειγμα, είναι σαν να έχω εγώ ένα μαγαζί και έναν πελάτη. Κι εκεί που που τα πάμε καλά, ο πελάτης δεν ξαναπατά στο μαγαζί μου απαιτώντας να πουλάω μόνο συγκεκριμένα προιόντα επειδή αυτό τον συμβουλεύει η διαφημιστική του εταιρία. Η αγωγή γίνεται προς την διαφημιστική εταιρία που επιβάλει τέτοιες αθέμιτες πολιτικές.

https://wfanet.org/leadership/garm/about-garm

"The Global Alliance for Responsible Media (GARM) is a cross-industry initiative established in 2019 by the World Federation of Advertisers (WFA) to help the industry address the challenge of illegal or harmful content on digital media platforms and its monetization via advertising."

• Like 6
  • Thanks 1

10 minutes ago, Sorath said:

Παραπλανητικός τίτλος και συμπέρασμα του άρθρου μιας και είναι έντονη η προσωπική πινελιά/άποψη του αρθογράφου.

Ο Μασκ είπε οτι είπε στις εταιρίες (κυρίως στην Disney). Η νομική ενέργεια έγινε απέναντι στην κοινοπραξία διαφημιστικών εταιριών, που προσπαθούν να περάσουν γραμμή στους πελάτες τους, ώστε να μην συμμετέχουν σε κοινωνικά δίκτυα που δεν είναι "politically correct" ή που δεν ελέγχεται ο λόγος.

Ο τίτλος είναι απόλυτη αποτύπωση αυτου που έγινε, ο Μασκ μίλησε συγκεκριμένα για μποικοταζ διαφημιστικών εταιριών που θα καταστρέψει το Χ αλλα αυτός απαντάει "go fuck yourselves" και ο δικαστής (judge) θα είναι το κοινό.

Βασιλιάς της κωλοτούμπας. Καμία έκπληξη.

https://www.youtube.com/watch?v=U_M_uvDChJQ

• Like 10

2 λεπτά πριν, Sorath είπε

Για παράδειγμα, είναι σαν να έχω εγώ ένα μαγαζί και έναν πελάτη. Κι εκεί που που τα πάμε καλά, ο πελάτης δεν ξαναπατά στο μαγαζί μου απαιτώντας να πουλάω μόνο συγκεκριμένα προιόντα επειδή αυτό τον συμβουλεύει η διαφημιστική του εταιρία. Η απάντησή μου είναι "μην σώσεις και ξαναγοράσεις απο εμένα, που θα μου επιβάλεις τι να κάνω".

Η αγωγή μετά γίνεται προς την διαφημιστική εταιρία που επιβάλει τέτοιες αθέμιτες πολιτικές.

"Εσύ" έβαλες κόκκινο φωτάκι απο έξω απο το μαγαζί σου.Και του είπε η γυναίκα του πελάτη  ότι δεν πρέπει να πηγαίνει στο μαγαζί "σου" γιατί τον συζητάνε στην γειτονιά.Θα είχες δίκιο να απαιτεις να επιστρέψει; 

• Like 3
  • Confused 1

Μόλις τώρα, Sorath είπε

Για παράδειγμα, είναι σαν να έχω εγώ ένα μαγαζί και έναν πελάτη. Κι εκεί που που τα πάμε καλά, ο πελάτης δεν ξαναπατά στο μαγαζί μου απαιτώντας να πουλάω μόνο συγκεκριμένα προιόντα επειδή αυτό τον συμβουλεύει η διαφημιστική του εταιρία. Η αγωγή γίνεται προς την διαφημιστική εταιρία που επιβάλει τέτοιες αθέμιτες πολιτικές.

Μα ποιες αθέμιτες πρακτικές? Εκεί είναι καθημερινά με πιο πρόσφατο το ξεbanάριστα ακροδεξιού στελέχους στην Αγγλία για να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή… 

αν εσύ γουστάρεις να είσαι με έναν τέτοιο άνθρωπο συνομιλητής, πόσο μάλλον να διαφημίζεσαι, δικαίωμα σου, επέτρεψε όμως στους υπόλοιπους να μην θέλουν…

Είχα πει και παλιότερα ότι ο Elon είναι ένας εκβιαστής και για αυτό αγόρασε το Χ… ήθελε αυτή την δύναμη, ε ας λουστεί και τα αποτελέσματα των πράξεων του…

• Like 9
  • Confused 1

Να κάνουνε όλοι μήνυση σε όλες τις εταιρίες συμβούλων τότε, αν διαφωνούνε...

χαχαχαα

α ρε μασκ, φίλε της ελευθερίας λόγου*

* αρκεί να είναι σε συμφωνία με τα συμφέροντά του, βεβαίως βεβαίως

• Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, απλά εξήγησα τι συμβαίνει. Οτι η αγωγή (και το σκεπτικό αυτής) γίνεται προς τον συνεταιρισμό των διαφημιστικών εταιριών, και όχι προς τις εταιρίες/πελάτες που έχει πει ο Musk να πάνε να ....

Απο εκεί και πέρα ούτε έχω κάποια συγκεκριμένη άποψη για το Musk, ούτε έκρινα αν αυτή η κίνηση έχει βάση ή όχι.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 3
  • Haha 1

5 minutes ago, Ukforthemoment said:

"Εσύ" έβαλες κόκκινο φωτάκι απο έξω απο το μαγαζί σου.Και του είπε η γυναίκα του πελάτη  ότι δεν πρέπει να πηγαίνει στο μαγαζί "σου" γιατί τον συζητάνε στην γειτονιά.Θα είχες δίκιο να απαιτεις να επιστρέψει; 

Ναι ρε τυπε, το κοκκινο φωτακι υπηρχε και πριν και δεν τους πειραζε, ο Ιλον το ξεβρωμισε και τωρα τους πειραξε.

• Like 3
  • Haha 2

Απαραδεκτο αρθρο που παρουσιαζει προσωπικες αποψεις ως πραγματικα γεγονοτα. Την ελαχιστη δημοσιογραφική δεοντολογια να έχουν οι διαχειριστές θα πρέπει να το κατεβάσουν

• Like 14
  • Thanks 3
  • Sad 1

• Super Moderators
1 minute ago, Shinji ikari said:

Τα τρια κοριτσακια που σκοτωσε ο ξερεις ποιος; τα ειδαμε, δεν κρυβονται αυτα πιά.

Γιατί τα 3 κοριτσάκια από το Λονδίνο έχουν περισσότερη αξία από αν ήταν 3 κοριτσάκια από το Σουδάν βεβαίως βεβαίως... Και άρχισαν μετά να ποστάρουν στο twitter συντονισμένα ένα κάρο μπούρδες και ανακρίβειες με σκοπό να κάψουν την πόλη, γιατί με αυτή την ονείρωξη ζουν... 

Θέλει η αποτέτοια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

• Like 7

Μόλις τώρα, Shinji ikari είπε

Ναι ρε τυπε, το κοκκινο φωτακι υπηρχε και πριν και δεν τους πειραζε, ο Ιλον το ξεβρωμισε και τωρα τους πειραξε.

Δεν ξέρω σε ποιο λεξικό αυτό που έκανε αναγράφεται σαν ξεβρωμισμα. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...