Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.  Ακολουθεί ερώτηση προς τους γνωρίζοντες τα ηλεκτρολογικά. Έχω ένα ψυγείο-ντουλάπα Bosch με τεχνολογία inverter το οποίο σταμάτησε να δουλεύει και σύμφωνα με τον ψυκτικό χρειάζεται αλλαγή πλακέτας συμπιεστή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά τέτοια πλακέτα. Η Bosch μας είπε "λυπούμαστε, έχει καταργηθεί ο κωδικός, δεν γίνεται τίποτα" και ότι δεν υπάρχει άλλη πλακέτα συμβατή, πράγμα που δεν το πιστεύω. Επειδή μάλλον θα πρέπει να ψάξω στο ebay για generic ανταλλακτικό, αλλά δεν βρίσκω άκρη με τους κωδικούς που δίνονται από τους πωλητές, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιόν κωδικό πρέπει να κοιτάξω στην πλακέτα που έχω ήδη;Screenshot_20240807-105047_Gallery.jpg.a1ddd2fa0a0e8a7fc1c2b8b3de62f39c.jpg

Επεξ/σία από ΜΑRIA
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ΜΑRIA είπε

Καλημέρα.  Ακολουθεί ερώτηση προς τους γνωρίζοντες τα ηλεκτρολογικά. Έχω ένα ψυγείο-ντουλάπα Bosch με τεχνολογία inverter το οποίο σταμάτησε να δουλεύει και σύμφωνα με τον ψυκτικό χρειάζεται αλλαγή πλακέτας συμπιεστή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά τέτοια πλακέτα. Η Bosch μας είπε "λυπούμαστε, έχει καταργηθεί ο κωδικός, δεν γίνεται τίποτα" και ότι δεν υπάρχει άλλη πλακέτα συμβατή, πράγμα που δεν το πιστεύω. Επειδή μάλλον θα πρέπει να ψάξω στο ebay για generic ανταλλακτικό, αλλά δεν βρίσκω άκρη με τους κωδικούς που δίνονται από τους πωλητές, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιόν κωδικό πρέπει να κοιτάξω στην πλακέτα που έχω ήδη;Screenshot_20240807-105047_Gallery.jpg.a1ddd2fa0a0e8a7fc1c2b8b3de62f39c.jpg

Σε Miele 20 ετιας παρόμοιο θέμα  , βγήκε η πλακέτα και τη έφτιαξα σε ηλεκτρονικό . 

Τα ίδια ακριβώς μου έλεγαν και εμένα και πλέον είχε καταργηθεί ανταλλακτικό .

Κάνε μια ερώτηση και εδω για ανταλλακτικό : www.eaparts.gr , εάν δε βρεις λύση πρώτα σε ηλεκτρονικό να δει τη υπάρχουσα πλακέτα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...