DimitrisEfr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Λοιπόν ξεκινάω αυτό το θέμα καθώς βλέπω πως απασχολεί όλο και πιο πολλούς άντρες . Είμαι 25 και ασχολούμαι εντατικά με το φλερτ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχω αρκετή εμπειρία, όμως βλέπω από τους συνομηλίκους μου ( και όχι μόνο ) πώς δυσκολεύονται σε αυτό το κομμάτι . Άλλωστε η αρχή του pareto 80 -20 δηλώνει πώς όλο και περισσότεροι άντρες μένουν στο ράφι καθώς οι γυναίκες επιλέγουν τους πιο ωραίους, πετυχημένους κλπ. Πιστεύετε το φλερτ θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους άντρες όσο περνούν τα χρόνια ; 1 3
DimitrisEfr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Πότε πήγε Παρασκευή? Επειδή είμαι καινουργιος , αυτό είναι κάποιο inside joke με την Παρασκευή ; Χαχα
Dante80 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, DimitrisEfr said: Λοιπόν ξεκινάω αυτό το θέμα καθώς βλέπω πως απασχολεί όλο και πιο πολλούς άντρες . Είμαι 25 και ασχολούμαι εντατικά με το φλερτ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχω αρκετή εμπειρία, όμως βλέπω από τους συνομηλίκους μου ( και όχι μόνο ) πώς δυσκολεύονται σε αυτό το κομμάτι . Άλλωστε η αρχή του pareto 80 -20 δηλώνει πώς όλο και περισσότεροι άντρες μένουν στο ράφι καθώς οι γυναίκες επιλέγουν τους πιο ωραίους, πετυχημένους κλπ. Πιστεύετε το φλερτ θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους άντρες όσο περνούν τα χρόνια ; Στις δύο και μισή τα ξημερώματα Τετάρτης γράφτηκες στο Insomnia για να ανοίξεις θέμα σχετικά με τον φαινομενικό ρυθμό αύξησης των incels στην Ελληνική επικράτεια; Εύγε παιδί μου! 6.7/10. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2024 από Dante80 4 1
andreas1gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, DimitrisEfr είπε Είμαι 25 και ασχολούμαι εντατικά με το φλερτ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όταν λες "εντατικά"; Σα να λέμε τέσσερις φορές την ημέρα; 9
Thulogur Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Οταν λες ασχολεισαι εντατικα με το φλερτ ; ζητας ινσταγκραμ ή τικτοκ λογαριασμο για να παρακολουθεις τι κανει η αλλη; 1
makiss8 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 μαλλον βγηκε σε αδεια και ειπε να το γιορτασει, καλα θα παει αυτο στο θεμα μας, η νεολαια καλα κρατει χωνεται οι 37+ δεν μπορουν κανουν τιποτα πλεον
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, DimitrisEfr είπε Επειδή είμαι καινουργιος , αυτό είναι κάποιο inside joke με την Παρασκευή ; Χαχα Πικάντικα θέματα υγρό πυρ και συμβουλές προσέγγισης αγνών παρθένων αποκλειστικά Παρασκευή ώστε να μην έχει ο κόσμος δουλειά ΣΚ και να απολαύσει το καφεδάκι του διαβάζοντας τα θέματα. 2
milos_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, DimitrisEfr είπε Λοιπόν ξεκινάω αυτό το θέμα καθώς βλέπω πως απασχολεί όλο και πιο πολλούς άντρες . Είμαι 25 και ασχολούμαι εντατικά με το φλερτ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχω αρκετή εμπειρία, όμως βλέπω από τους συνομηλίκους μου ( και όχι μόνο ) πώς δυσκολεύονται σε αυτό το κομμάτι . Άλλωστε η αρχή του pareto 80 -20 δηλώνει πώς όλο και περισσότεροι άντρες μένουν στο ράφι καθώς οι γυναίκες επιλέγουν τους πιο ωραίους, πετυχημένους κλπ. Πιστεύετε το φλερτ θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους άντρες όσο περνούν τα χρόνια ; Το φλερτ έχει δυσκολέψει και γιαυτό φταίνε τα σόσιαλ. Η κάθε πατσαούρα που πριν 20 χρόνια θα ήταν στο ράφι πλέον στο παίζει θεά. Βγάζει 100 φωτό για να ανεβάσει μία που θα πάρει 1000 Like και νομίζει πως έγινε μοντέλο. Προσοχή μιλάω για φλέρτ ζωντανά, όχι μέσω σόσιαλ. Παρατηρήστε το στα καφέ - μπαρ -κλαμπ - όπου συχνάζει ο καθένας. Ποια γυναίκα παίζει με τα μάτια? Καμία. Όλες (και όλοι) καρφωμένοι στο κινητό. Κι αν πας να μιλήσεις σε βγάζουν σαρδανάπαλο. 7
greekfragma Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 5 hours ago, DimitrisEfr said: Λοιπόν ξεκινάω αυτό το θέμα καθώς βλέπω πως απασχολεί όλο και πιο πολλούς άντρες . Είμαι 25 και ασχολούμαι εντατικά με το φλερτ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχω αρκετή εμπειρία, όμως βλέπω από τους συνομηλίκους μου ( και όχι μόνο ) πώς δυσκολεύονται σε αυτό το κομμάτι . Άλλωστε η αρχή του pareto 80 -20 δηλώνει πώς όλο και περισσότεροι άντρες μένουν στο ράφι καθώς οι γυναίκες επιλέγουν τους πιο ωραίους, πετυχημένους κλπ. Πιστεύετε το φλερτ θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους άντρες όσο περνούν τα χρόνια ; δες αυτό και γράψε μου τι πιστεύεις για το βίντεο 1
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 7 λεπτά πριν, milos_ είπε Το φλερτ έχει δυσκολέψει και γιαυτό φταίνε τα σόσιαλ. Η κάθε πατσαούρα που πριν 20 χρόνια θα ήταν στο ράφι πλέον στο παίζει θεά. Βγάζει 100 φωτό για να ανεβάσει μία που θα πάρει 1000 Like και νομίζει πως έγινε μοντέλο. Προσοχή μιλάω για φλέρτ ζωντανά, όχι μέσω σόσιαλ. Παρατηρήστε το στα καφέ - μπαρ -κλαμπ - όπου συχνάζει ο καθένας. Ποια γυναίκα παίζει με τα μάτια? Καμία. Όλες (και όλοι) καρφωμένοι στο κινητό. Κι αν πας να μιλήσεις σε βγάζουν σαρδανάπαλο. True 1
haris_216 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 6 ώρες πριν, DimitrisEfr είπε Λοιπόν ξεκινάω αυτό το θέμα καθώς βλέπω πως απασχολεί όλο και πιο πολλούς άντρες . Είμαι 25 και ασχολούμαι εντατικά με το φλερτ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχω αρκετή εμπειρία, όμως βλέπω από τους συνομηλίκους μου ( και όχι μόνο ) πώς δυσκολεύονται σε αυτό το κομμάτι . Άλλωστε η αρχή του pareto 80 -20 δηλώνει πώς όλο και περισσότεροι άντρες μένουν στο ράφι καθώς οι γυναίκες επιλέγουν τους πιο ωραίους, πετυχημένους κλπ. Πιστεύετε το φλερτ θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους άντρες όσο περνούν τα χρόνια ; Μετά το υπογραμμισμένο όλο το υπόλοιπο κείμενο..."θόλωσε". Σκέφτομαι διάφορα σαν απάντηση, κάποια "φλερτάρουν" με το ban , οπότε θα μείνω σιωπηλός 1
Mhdenistis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, DimitrisEfr είπε Λοιπόν ξεκινάω αυτό το θέμα καθώς βλέπω πως απασχολεί όλο και πιο πολλούς άντρες . Είμαι 25 και ασχολούμαι εντατικά με το φλερτ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχω αρκετή εμπειρία, όμως βλέπω από τους συνομηλίκους μου ( και όχι μόνο ) πώς δυσκολεύονται σε αυτό το κομμάτι . Άλλωστε η αρχή του pareto 80 -20 δηλώνει πώς όλο και περισσότεροι άντρες μένουν στο ράφι καθώς οι γυναίκες επιλέγουν τους πιο ωραίους, πετυχημένους κλπ. Πιστεύετε το φλερτ θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους άντρες όσο περνούν τα χρόνια ; Άν δεν μπορείς να βρεις σύντροφο από γνωστούς ξέχνα τις άγνωστες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Κα_ό Κα_ο_αί_ι! 😎 1 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις