poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 13 hours ago, comfuzio said: Γιατί δεν βάζεις skins; Εγώ έχω βάλει το pipboy από fallout για αστειο το ειπα για τον αστυνομο σαινη.δεν φοραω καν smartwatches και γενικα ρολοι.δεν το μπορω.
panagi0tisgr Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 7 ώρες πριν, paredwse είπε Υπάρχει τέτοια επίσημη τοποθέτηση; Γιατί, για παράδειγμα, το iPhone 5c είχε πλαστικό περίβλημα, δεν νομίζω ότι υπήρχε πρόβλημα. Και φυσικά αρκετά από τα λουράκια του Apple Watch είναι σιλικόνης (i.e. πλαστικό) - και δεν αναφέρομαι σε 3rd-party λουράκια... Πόσο πιο επίσημο το θες ; Έχει θέσει στόχο μέχρι το 2030. Οπότε λίγο δύσκολο να βγάλει πλαστικό ρολόι. Θα είναι για κλάματα. Περισσότερο δηλαδή από τώρα
EchiDNA Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 18 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε Πόσο πιο επίσημο το θες ; Έχει θέσει στόχο μέχρι το 2030. Οπότε λίγο δύσκολο να βγάλει πλαστικό ρολόι. Θα είναι για κλάματα. Περισσότερο δηλαδή από τώρα Μπορεί να βγάλει vegan πλαστικό και να είναι όλοι χαρούμενοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα