Axlmon Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη θα μπορούσε να αποτελεί η νέα, πλαστική πρόταση της Apple, με ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα. Είναι εντυπωσιακό να παρακολουθεί κανείς την Apple να διαθέτει στην αγορά πρακτικά το ίδιο σχέδιο του Apple Watch κάθε χρόνο, προσθέτοντας ορισμένα νέα στοιχεία εδώ κι εκεί, χωρίς όμως καμία ουσιαστική αλλαγή στη συνολική εμφάνισή του. Είναι, επίσης, μια απολύτως θεμιτή προσέγγιση, καθώς κανείς δεν χρειάζεται πραγματικά να αγοράζει καινούργιο ρολόι κάθε χρόνο, όμως το αποτέλεσμα είναι κάπως χλιαρό όταν ανακοινώνεται η ετήσια ανανέωση της συσκευής. Αυτή τη φορά, όμως, κυκλοφορεί μια φήμη η οποία θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα: το πλαστικό Apple Watch SE. Η ενδιαφέρουσα φήμη άρχισε να κυκλοφορεί από τον περασμένο μήνα, μέσα από ρεπορτάζ του Bloomberg, με το Μαρκ Γκέρμαν να επανέρχεται στο θέμα, αναφέροντας ότι η Apple επέλεξε το πλαστικό, προκειμένου να καταστήσει το ρολόι "περισσότερο φιλικό προς τα παιδιά", συμπληρώνοντας ότι "έτσι θα μπορούσε να προκύψει μια καλύτερη γκάμα χρωμάτων". Κι αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε μπροστά στην πλέον συναρπαστική ανανέωση του Apple Watch εδώ και χρόνια. Προφανώς, το Apple Watch είναι μια ωραιότατη συσκευή, και τα χρώματα στα οποία ήδη διατίθεται είναι εξαιρετικά. Όμως, είναι κάπως κουραστικό να έρχεται κανείς αντιμέτωπος με τις ίδιες παραλλαγές μιας ήπιας χρωματικής παλέτας εδώ και χρόνια. Κάτι σε μαύρο. Ασημί. Ενδεχομένως κάποια απόχρωση του ροζ. Και το Starlight (δηλαδή επίσης ασημί, αλλά με μια υποψία κίτρινου). Το κόκκινο είναι η μόνη επιλογή για όσους θα ήθελαν κάτι τολμηρότερο. Σε άλλα προϊόντα της η Apple πειραματίζεται με τα χρώματα, οπότε προέκυψε ένα εξαιρετικό iMac. Επίσης, ορισμένα από τα πιο ζωηρόχρωμα iPhone, εκτός της σειράς pro, είχαν εξαιρετικές χρωματικές επιλογές, όπως για παράδειγμα το πράσινο του αφρού της θάλασσας, στο iPhone 12 mini. Φανταστείτε το τι θα μπορούσε να προκύψει, εφόσον η Apple αποφάσιζε να καταστήσει το Watch SE φιλικότερο προς τα παιδιά. Είναι μάλλον απίθανο η Apple να στρεφόταν στα φανταστικά χρώματα των παιδικών σειρών, όμως τίποτε δεν αποκλείεται. Το μόνο θέμα είναι πως, σε τελική ανάλυση, μιλάμε για το SE: πρόκειται για ένα εξαιρετικό smartwatch, σε πολλά επίπεδα, όμως στερείται στοιχεία τα οποία είναι δύσκολο να αποχωριστεί κανείς, από τη στιγμή που θα δοκιμάσει τη βασική σειρά. Οι επιπλέον αισθητήρες που παρακολουθούν την υγεία του χρήστη είναι κάτι που δεν θεωρείται απολύτως απαραίτητο, όμως η ταχύτητα απόκρισης της Siri ή η ενεργοποίηση λειτουργιών με διπλό άγγιγμα είναι πολύ χρησιμότερες δυνατότητες. Από την άλλη, αν η Apple αποφασίσει να ενσωματώσει μία ή και τις δύο αυτές λειτουργίες στο SE, σε συνδυασμό με μερικές τολμηρές χρωματικές επιλογές, δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέο αγοραστικό κοινό, για ένα οικονομικότερο και, γιατί όχι, φιλικότερο προς τα παιδιά, smartwatch. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το πλαστικό Apple Watch SE θα μπορούσε να απευθύνεται σε παιδιά με ανταλλαγη ενα παιδικο νεφρο 😛 ωραια χρωματα παντως περα απο την πλακα ότι η Apple επέλεξε το πλαστικό, προκειμένου να καταστήσει το ρολόι "περισσότερο φιλικό προς τα παιδιά και φτηνοτερο στην κατασκευη.. αν δεν βγει σε σχεδιο μικρο μου πονυ εγω δεν αγοραζω .εναλλακτικα ενα με αστυνομο σαινη 😛 Επεξ/σία 6 Αυγούστου από poulinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τώρα φταίει η Xiaomi να βγει και να πει ότι την αντιγράφει η Apple??? Επεξ/σία 6 Αυγούστου από AtiX 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου αν και κάτοχος iphone 15 pro max ρολόι με μπαταρία κάτω απο εβδομάδα για μένα ειναι ΟXI το iPhone μου το λειτουργώ παρέα με ενα amazfit gts 4 πούλησα το apple watch series 8 που είχα και με την χρήση που κάνω στο ρολοι δεν μου έχει λειψει καθόλου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 3 hours ago, poulinos said: Το πλαστικό Apple Watch SE θα μπορούσε να απευθύνεται σε παιδιά με ανταλλαγη ενα παιδικο νεφρο 😛 ωραια χρωματα παντως περα απο την πλακα ότι η Apple επέλεξε το πλαστικό, προκειμένου να καταστήσει το ρολόι "περισσότερο φιλικό προς τα παιδιά και φτηνοτερο στην κατασκευη.. αν δεν βγει σε σχεδιο μικρο μου πονυ εγω δεν αγοραζω .εναλλακτικα ενα με αστυνομο σαινη 😛 Γιατί δεν βάζεις skins; Εγώ έχω βάλει το pipboy από fallout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Νέο ! οικολογικό και βιοδιασπώμενο apple watch, μόνο 999.99€! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagi0tisgr Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Αυτοί δεν έχουν βγει και λένε ότι όλα τους τα προϊόντα δεν θα έχουν πλαστικό; Πώς θα κάνουν ένας πλαστικό ρολόι; Θα βγει η μαυρουλα γη που είχαν στην παρουσίαση κ θα του κυνηγάει 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, panagi0tisgr είπε Αυτοί δεν έχουν βγει και λένε ότι όλα τους τα προϊόντα δεν θα έχουν πλαστικό; Πώς θα κάνουν ένας πλαστικό ρολόι; Θα βγει η μαυρουλα γη που είχαν στην παρουσίαση κ θα του κυνηγάει 😅 Άκουσαν κάποιους εδω στο insomnia που έλεγαν ότι το πλαστικό είναι πιο ακριβό από το αλουμίνιο , θεωρώντας τα iPhone και τα Apple Watch φύκια για μεταξωτές κορδέλες, όποτε για να τους ηρεμήσουν , είπαν να βγάλουν και κάτι πλαστικό να καλύψει τις « ανησυχίες»…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Πάντος εκτός του πλαστικού αν πάρουμε παράδειγμα ποιος φοράει ρολοι για να βλέπει απλός την ώρα μάλλον σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχει έλλειψη από ενήλικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 hour ago, panagi0tisgr said: Αυτοί δεν έχουν βγει και λένε ότι όλα τους τα προϊόντα δεν θα έχουν πλαστικό; Πώς θα κάνουν ένας πλαστικό ρολόι; [...] Υπάρχει τέτοια επίσημη τοποθέτηση; Γιατί, για παράδειγμα, το iPhone 5c είχε πλαστικό περίβλημα, δεν νομίζω ότι υπήρχε πρόβλημα. Και φυσικά αρκετά από τα λουράκια του Apple Watch είναι σιλικόνης (i.e. πλαστικό) - και δεν αναφέρομαι σε 3rd-party λουράκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Άμα δε φτιάξετε το θέμα μπαταρία, ότι και να κάνετε δεν... Όχι μόνο η Apple αλλά και όλοι οι υπόλοιποι με κάτω της βδομάδας μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DelsinGR Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Ας φτιάξουν και τη μπαταρία βέβαια, γιατί βλέπω μαζί με το πλαστικό να σου ζητάνε να το φορτίζεις ανά μισή ημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Από μικρά στα ναρκωτικά, τα καημένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 9 ώρες πριν, PLHROPPP είπε αν και κάτοχος iphone 15 pro max ρολόι με μπαταρία κάτω απο εβδομάδα για μένα ειναι ΟXI το iPhone μου το λειτουργώ παρέα με ενα amazfit gts 4 πούλησα το apple watch series 8 που είχα και με την χρήση που κάνω στο ρολοι δεν μου έχει λειψει καθόλου. Yep ο λόγος που και εγώ ενώ έχω iPhone, δεν παίρνω Apple Watch. Δεν αντιλέγω από αυτά που ακούω ότι είναι το καλύτερο smart watch, αλλά θεωρώ κακόγουστο αστείο το να πρέπει να το φορτίζεις κάθε μέρα, ειδικά από την στιγμή που ο ανταγωνισμός κρατάει από 4 μέρες μέχρι 1 εβδομάδα+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου είναι στη φάση "unapologetic πλαστικό" ή απλό πλαστικό;;;; 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα