SeaLion Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 4 ώρες πριν, aypnia είπε Φίλε αυτά είναι τα μεγέθη των apps για τα αρχεία εγκατάστασης τους. Αν βάλεις τα δεδομένα που δημιουργούν για τη λειτουργία τους θέλουν GB και πολλά. To Stremio των 194 ΜΒ σαν app, θέλει 2 GB διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για να κάνει caching το torrent για καλύτερο buffering. Αν δεν τα βρει προσπαθεί με αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα να δουλέψει. Το αποτέλεσμα είναι χειρότερο buffering. Και βλέπεις αγανακτισμένους χρήστες να λένε ότι φταίει το Stremio κι όχι αυτό που πήγαν και αγόρασαν. Ε ναι, σχεδόν 3GB δεν τα τρώνε μόνο τα apps μόνα τους. Και όντως το Stremio δεν κάνει buffering παρά μόνο 1-2 λεπτά (αν κάνεις rewind 2’ περιμένεις ξανά) αλλά γενικά άνετα βλέπεις, δεν έχει glitches ή αναίτιο buffering. Οι υπόλοιπες εφαρμογές δεν χρειάζονται πολύ χώρο για την λειτουργία τους. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας αναλόγως την χρήση που επιθυμεί, εγώ από συσκευή των 40€ δεν έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις.
whoever81 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 hours ago, SeaLion said: Και εννοείται πως δεν αρκούν για την αύξηση τιμής τα έξτρα GB σε storage/ram, δε νομίζω να χρησιμοποιήσουν και τα πιο γρήγορα... Θα περίμενα και πιο γρήγορο chip. Εχει 22% πιο γρήγορο soc διάβασα...Μιλάμε για πύραυλο όχι αστεία. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από whoever81 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα