aypnia Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, AtiX είπε και στα 30 και 50 δολάρια των Chromecast, τα ίδια επώνυμα προϊόντα έπαιρνες… τώρα εαν εσένα σου πάει η καρδιά να δώσεις αλλά 50 δολάρια για 2GB επιπλέον ram και 24 GB επιπλέον χώρο αποθήκευσης, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα rebrand μόνο και μόνο για να αυξήσει την τιμή πώλησης ενός ουσιαστικά ίδιου προϊόντος… Ναι μου πάει γιατί μπορώ πια να βάλω ότι app γουστάρω, να μη χρειάζεται κάθε εβδομάδα να καθαρίζω cache στα apps. Και να έχω πλέον ένα επώνυμο android box στα specs του shield στα 100 δολάρια. Μια χαρά τιμή είναι. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από aypnia
freegr Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Κατάλαβαν μάλλον ότι το χαζοκούτι δεν προσφέρει τίποτα παρα μόνο όταν έχει λίγο Ίντερνετ αλλά και πάλι ο κόσμος το αποφεύγει. Διότι απλά κολλάνε στα κινητά και στα laptop 2
SeaLion Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 3 ώρες πριν, aypnia είπε Αν πας σε όλες τις κριτικές για τα Chromecast θα δεις ότι αυτό που φώναζαν όλοι είναι για τα 8 GB. 4 GB είχες για τα apps, τα άλλα 4 πάνε στο λειτουργικό. 4 GB με το ζόρι έφταναν. Με τόσες υπηρεσίες που υπάρχουν σήμερα. Και ένα Stremio ή Kodi να βάλεις, γέμισαν τα διαθέσιμα 4 GB μόνο με αυτά. Όπως και να έχει η τιμή με διπλάσια και τετραπλάσια specs είναι λογικότατη. Στο δικό μου Chromecast: 4.7GB διαθέσιμα, 1.9GB ελεύθερα με αρκετές streaming εφαρμογές.Δεν έχω Kodi, αλλά έχω Plex. Stremio μια χαρά λειτουργεί, αν κ δεν το προτιμώ γενικά. Δε λέω κιόλας πως έχει πολύ χώρο, προφανώς, αλλά δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις μία τυπική εφαρμογή - ενδεικτικά: Apple TV: 43.81MB, COSMOTE TV: 25.54MB, Disney+ 68.01MB, Plex 140MB, Στρεμιο 194ΜΒ, SmartTube 99.96MB ... Δεν ξέρω αν τυχόν δεν καλύπτει ανάγκες μέσου αμερικάνου σε apps, αλλά εδώ ΟΚ καλά την δουλειά του. Και εννοείται πως δεν αρκούν για την αύξηση τιμής τα έξτρα GB σε storage/ram, δε νομίζω να χρησιμοποιήσουν και τα πιο γρήγορα... Θα περίμενα και πιο γρήγορο chip. 2
infin1tyGR Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 hour ago, freegr said: Κατάλαβαν μάλλον ότι το χαζοκούτι δεν προσφέρει τίποτα παρα μόνο όταν έχει λίγο Ίντερνετ αλλά και πάλι ο κόσμος το αποφεύγει. Διότι απλά κολλάνε στα κινητά και στα laptop Καλή προσπάθεια. Δοκίμασε τώρα να διαβάσεις όλο το άρθρο. 4
Thanasis159 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η νέα συσκευή ξεπερνάει ή όχι το Nvidia Shield
seithan Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Εχω το 4κ αλλά θεωρώ ότι κοστίζει πολλά για αυτά που προσφέρει. Πολύ καλύτερα 100-120€ απο Κίνα ένα miniPC με Ν100.
jack124 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 hour ago, Thanasis159 said: Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η νέα συσκευή ξεπερνάει ή όχι το Nvidia Shield Δεν το ξεπερνάει για κανένα λόγο. Είναι απλά μια άχρηστη αναβάθμιση. Δεν υποστηρίζει καν dts-hd. Μόνο dolby digital και atmos
harispao Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Χαχαχαχ γελάει ο κόσμος όλος με τους γελοίους της Google... Ένα ωραίο (λέμε τώρα )μηχάνημα βγάλατε ρε άνθρωποι και το σταματάτε...και μετά απορειτε που φυλοροεί ο κόσμος προς Apple...τι να πω...
aypnia Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Thanasis159 είπε Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η νέα συσκευή ξεπερνάει ή όχι το Nvidia Shield Εννοείται ότι δεν το ξεπερνάει. Για αυτό και το Shield έχει 200 δολάρια κι όχι 100. Η τιμή του Google TV Streamer είναι η τιμή που θα έπρεπε να έχει με τα χαρακτηριστικά που έχει. Ούτε υπερκοστολογημένο είναι ούτε τίποτα. Όποιος δεν θέλει να το δει δικαίωμα του. Δεν θα το συγκρίνω με κινέζικα box, αλλά με επώνυμα κουτιά. Πχ το νέο Roku Ultra που έχει τα ΙΔΙΑ ακριβώς χαρακτηριστικά με το Google TV Streamer μαντέψτε τη τιμή έχει. 100 δολάρια έχει και το Roku.
SeaLion Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 4 ώρες πριν, coast2coast είπε ποιο Chromecast εχει av1 ? Το Chromecast with Google TV HD μόνο, όχι το 4Κ μοντέλο καθώς είναι πιο παλιό. Πιστεύω θα δουλέψει για πολύ καιρό. 1
aypnia Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 17 ώρες πριν, SeaLion είπε Στο δικό μου Chromecast: 4.7GB διαθέσιμα, 1.9GB ελεύθερα με αρκετές streaming εφαρμογές.Δεν έχω Kodi, αλλά έχω Plex. Stremio μια χαρά λειτουργεί, αν κ δεν το προτιμώ γενικά. Δε λέω κιόλας πως έχει πολύ χώρο, προφανώς, αλλά δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις μία τυπική εφαρμογή - ενδεικτικά: Apple TV: 43.81MB, COSMOTE TV: 25.54MB, Disney+ 68.01MB, Plex 140MB, Στρεμιο 194ΜΒ, SmartTube 99.96MB ... Δεν ξέρω αν τυχόν δεν καλύπτει ανάγκες μέσου αμερικάνου σε apps, αλλά εδώ ΟΚ καλά την δουλειά του. Και εννοείται πως δεν αρκούν για την αύξηση τιμής τα έξτρα GB σε storage/ram, δε νομίζω να χρησιμοποιήσουν και τα πιο γρήγορα... Θα περίμενα και πιο γρήγορο chip. Φίλε αυτά είναι τα μεγέθη των apps για τα αρχεία εγκατάστασης τους. Αν βάλεις τα δεδομένα που δημιουργούν για τη λειτουργία τους θέλουν GB και πολλά. To Stremio των 194 ΜΒ σαν app, θέλει 2 GB διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή για να κάνει caching το torrent για καλύτερο buffering. Αν δεν τα βρει προσπαθεί με αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα να δουλέψει. Το αποτέλεσμα είναι χειρότερο buffering. Και βλέπεις αγανακτισμένους χρήστες να λένε ότι φταίει το Stremio κι όχι αυτό που πήγαν και αγόρασαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα