Προς το περιεχόμενο

File Recovery ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ΡΙ ΑΠ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι SSD λογω της εντολης TRIM για να διατηρουν το performance τους καθαριζουν τα διεγραμμενα, καθιστωντας την ανακτηση τους πρακτικα αδυνατη (https://www.300dollardatarecovery.com/trim/). Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις να ανακτησεις κατι, αλλα οσο ο δισκος ειναι ενεργοποιημενος τοσο κινδυνευεις την οριστικη διαγραφη τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω χαρμόσυνο update.
Όσο και να έψαξα online για file recovery όλες οι σελίδες προτείνανε διάφορα προγράμματα (τα περισσότερα εκ των οποίων δεν ήταν και free [κάποια όπως το Disk Drill ήταν πανάκριβα] ).
Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται αυτή η λύση και πραγματικά απορώ γτ.
On to the update:

Χθες το βράδυ εκεί που έκλαιγα την μοίρα μου τρώω φλασιά και θυμάμαι ότι είχα παρατηρήσει πριν καιρό μια επιλογή που εμφανίζεται όταν πατάς δεξί click σε φακέλους και δεν είχα ψάξει τι ακριβώς κάνει.
Restore previous versions λέγεται και με έσωσε.
Δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί (αν ξέρετε ενδιαφέρομαι να μάθω) αλλά κρατάει προηγούμενες εκδοχές του φακέλου και στην δικιά μου περίπτωση είχε κρατήσει μια version στις 04/08/24 και μια στις 27/07/24.
Αυτή που κράτησε απ΄τις 04/08 είχε 100% των αρχείων που έχασα και τα έκανα απλά c/p πίσω στον φάκελο.
Ήταν πραγματικά τόσο εύκολο.
Δεν ξέρω πως ακριβώς κρατάει 2 παλιές εκδοχές ενός φακέλου (1.08TB) χωρίς να πιάνει έξτρα χώρο στον σκληρό, αλλά όπως και να χει είναι πολύ χρήσιμο feature.

Επεξ/σία από ΡΙ ΑΠ
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...