Nikosgiann Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα σοβαρό θέμα με τον αριθμό μου, κινητής. Με έχουν καλέσει συνολικά 3 φορές διαφορετικοί άνθρωποι και με έχουν ενημερώσει πως βρήκαν κλήσεις από τον αριθμό μου. Μάλιστα δεν έχουν κάνει λάθος τον αριθμό μου, καθώς έκαναν επανάκληση. Δεν υπάρχει σενάριο να χρησιμοποίησε κάποιος τη συσκευή μου καθώς μένω μόνος και τις ώρες που γίναν οι υποτιθέμενες κλήσεις από εμένα, μόνο εγώ είχα προσβαση στη συσκευή μου. Έστειλα και μηνυμα στην Cosmote να το ψάξει αν πρόκειται για τεχνικό θέμα ή για κακοβουλη χρήση οπως κανα id spoofing, αλλά λέω μηπως έχει κανείς κάποια ιδέα εδώ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου υπαρχει και στο ινσομνια τεραστιο θεμα. spoofing.δεν μπορεις να κανεις κατι On 06/08/2024 at 15:27, Nikosgiann said: Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα σοβαρό θέμα με τον αριθμό μου, κινητής. Με έχουν καλέσει συνολικά 3 φορές διαφορετικοί άνθρωποι και με έχουν ενημερώσει πως βρήκαν κλήσεις από τον αριθμό μου. Μάλιστα δεν έχουν κάνει λάθος τον αριθμό μου, καθώς έκαναν επανάκληση. Δεν υπάρχει σενάριο να χρησιμοποίησε κάποιος τη συσκευή μου καθώς μένω μόνος και τις ώρες που γίναν οι υποτιθέμενες κλήσεις από εμένα, μόνο εγώ είχα προσβαση στη συσκευή μου. Έστειλα και μηνυμα στην Cosmote να το ψάξει αν πρόκειται για τεχνικό θέμα ή για κακοβουλη χρήση οπως κανα id spoofing, αλλά λέω μηπως έχει κανείς κάποια ιδέα εδώ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα