neon5o Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Είδα την διαφήμιση της Εθνικής για online προσθήκη συνδικαιούχου που θα μου έλυνε τα χέρια και θα γλίτωνα ταξίδια σε τράπεζες αλλά ενώ έκανα τη διαδικασία και απάντησα στο χαζό τους ερωτηματολόγιο στο τέλος μου πετάει ότι δεν γίνεται και να πάω από εκεί. Κατάφερε κανείς να το κάνει; Μου θυμίζει όταν η Πειραίως διαφήμιζε ότι μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό online και τελικά είτε από το σάιτ είτε από το app θα έπρεπε να πάω από κοντά αν ήθελα νέο λογαριασμό.
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, neon5o είπε Είδα την διαφήμιση της Εθνικής για online προσθήκη συνδικαιούχου που θα μου έλυνε τα χέρια και θα γλίτωνα ταξίδια σε τράπεζες αλλά ενώ έκανα τη διαδικασία και απάντησα στο χαζό τους ερωτηματολόγιο στο τέλος μου πετάει ότι δεν γίνεται και να πάω από εκεί. Κατάφερε κανείς να το κάνει; Μου θυμίζει όταν η Πειραίως διαφήμιζε ότι μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό online και τελικά είτε από το σάιτ είτε από το app θα έπρεπε να πάω από κοντά αν ήθελα νέο λογαριασμό. Δε ξέρω για την Εθνική αλλά στη Πειραιώς έχω ανοίξει λογαριασμό online (είχα βέβαια ήδη άλλο λογαριασμό εκεί αρα είμουν "πιστοποιημένος"). Δε ξέρω πως είναι το σύστημα της Εθνικής αλλά αυτό που υποθέτω οτι σημαίνει "προσθήκη συνδικκαιούχου online" θα προαπαιτεί και οι δύο να είναι ήδη χρήστες του web-banking με δικούς τους λογιασμούς, όχι να προσθέσεις κάποιον άσχετο με τη τράπεζα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2024 από DrLo
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Στην πειραιώς απαιτεί όλοι οι συνδικαιούχοι να έχουν Ebanking. Οπότε, έχουν όλοι και στην εθνική?
Nabuko Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Πώς προσθέτω νέο συνδικαιούχο στον καταθετικό μου λογαριασμό; 1.Μέσω του Internet Banking σας, επιλέγετε τον λογαριασμό στον οποίο θέλετε να προσθέσετε νέο συνδικαιούχο και πατάτε «Προσθήκη νέου δικαιούχου». 2.Εισάγετε τα στοιχεία του νέου συνδικαιούχου και ολοκληρώνετε την αίτησή σας, με την εισαγωγή OTP. 3.Εάν υπάρχει ήδη άλλος συνδικαιούχος στον λογαριασμό σας, χρειάζεται να αποδεχτεί πρώτα εκείνος την αίτηση προσθήκης του νέου συνδικαιούχου, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. 4.Ο νέος συνδικαιούχος ενημερώνεται σχετικά με email και συνδέεται στο Internet Banking του για να αποδεχτεί ή να απορρίψει την αίτησή σας. Σημειώνεται ότι πρέπει να είναι ήδη πελάτης της Εθνικής Τράπεζας.
neon5o Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλά τα λέτε και συμφωνώ αλλά δεν φτάνω καν στο σημείο να προσθέσω συνδικαιούχο δηλαδή να βάλω τα στοιχεία κλπ. Πάτησα στην επιλογή προσθήκη συνδικαιούχου, μου ζήτησε ταυτοποίηση μέσω gov, το έκανα. Βγάζει το ερωτηματολόγιο, το έκανα. Μετά σου λέει κάνε τώρα την προσθήκη και όταν πατάς την επιλογή βγάζει το μήνυμα που έβαλα εδώ. Το ίδιο πράγμα σε 3 λογαριασμούς που είναι ήδη πιστοποιημένοι μέσω gov, με ebanking και όλα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2024 από neon5o
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Έχει ο λογαριασμός άλλον συνδικαιούχο ήδη? Αν ναι έχει web banking αυτός; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2024 από DrLo
sdikr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Εγώ ήθελα να ανοίξω λογαριασμό, αλλά δεν με είχε αφήσει, τελικά πριν πολλά πολλά χρόνια με είχε βάλει κάποιος συνδικαιούχο σε λογαριασμό μόνο με αρ.ταυτότητας και ονοματεπώνυμο και αυτό το πράγμα χτυπούσε τώρα που ήθελα ανοίξω λογαριασμό. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις απο την παλιά εθνική, να φανταστείς η καρτέλα μου ήταν σε κατάστημα που και να ήθελα δεν θα μπορούσα να είχα πάει. Τελικά πήγα εκεί, κάναμε την πιστοποίηση σωστα, μου έδωσε κωδικούς ebanking μόνο γιατί θέλανε να με χρεώσουν για λογαριασμούς και διπλή κάρτα και πήγα σπίτι και έκανα μετά απο εκεί την διαδικασία. Στην Πειραιως όταν είχαν ανοίξει λογαριασμό (και id πελάτη) το είχα κάνει Online, πριν κάποιους μήνες άνοιξα και νέο λογαριασμό πάλι Online
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα