Προς το περιεχόμενο

Γιατι ξανασκάβει η ΔΕΗ τον δρομο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, sakis.kom είπε

Εκείνη την ώρα που το τοποθέτησαν, δεν το πήρε είδηση κάποιος από τα διαμερίσματα να τους βάλει χέρι να σταματήσουν?

Και, οι πολυκατοικίες είναι φάτσα στον δρόμο χωρίς κάγκελα?

Από ότι έμαθα χτυπούσαν τα κουδούνια για να βρουν τον διαχειριστή, και τους απάντησε μία κυρία 70χρονών (έχει μια μικρή γκαρσωνιέρα) , και τους είπε ότι δεν θέλει να χαλάσει τα πλακάκια της πυλωτής (η πολυκατοικία η αλήθεια είναι σχετικά καινούρια 2010 και υπερβολικά περιποιημένη), αλλά σιγά μην κατάλαβε η κυρία αυτή τι ήθελαν να κάνουν από την Inalan.

Δηλαδή πχ σήμερα ήρθαν σήμερα έπρεπε να πάρουν απάντηση. 

Δεν έχει κάγκελα όχι, (σε καμία βασικά εδώ σε εμάς δεν έχει ίσως επειδή δεν υπάρχει χώρος), ανοιχτή πυλωτή ενωμένη με το πεζοδρόμιο, έχει μόνο διαχωριστικά  κολωνάκια για να μην μπορεί κάποιον να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατάλαβα, οπότε ούτε μελέτη, ούτε ραντεβού, ούτε υπογραφή από τον διαχειριστή, τίποτα.

Μπήκαν, πέρασαν καρφωτές οπτικές και άντε γεια.

18 hours ago, Billator said:

Μόλις έγινε ότι είπες 😋 

Σήμερα το πρωί, ξηλώθηκε όλο το καλώδιο. Και από ότι μου είπε ο γείτονας φώναξαν αστυνομία γιατι έτσι όπως το περνούσαν (οι 2 απο τις 3 πολυκατοικίες έχουν μικρά μαγαζιά από κάτω γιατί είναι σε πολύ κεντρικό δρόμο) , έπεσε όλος ο σοβάς πάνω από το κούφωμα της βιτρίνας από το ένα μαγαζί. 

Τώρα με αυτά που έγιναν, δεν θέλω να έχω πρόβλημα κ εγώ γιατί εγώ ήμουν αυτός που έκανε αίτηση στην inalan.

Το κουτί τους είναι μισό μέτρο μακριά από την δική μου πολυκατοικία, για να γίνει σωστά η δουλειά και τυπικά πως πρέπει να φτάσει σε εμένα το καλώδιο;

απο καπου θα πρεπει να σκαψουν.το πως θα το βρουν αυτοι.οτι χωρις να ρωτησουν κανεναν πηγαν και περασαν καλωδιο στην προσοψη σε 3 πολυκατοικιες με ξεπερναει.και καλα εκαναν και τους το κατεβασαν.πιο χυμα πεθαινεις δηλαδη. θα μου πεις για να μην παρουν αδεια να σκαψουν δρομο την αλλη φορα ειχαν ριξει την οπτικη σε καποια σημεια στο πεζοδρομιο.

18 hours ago, sakis.kom said:

Εκείνη την ώρα που το τοποθέτησαν, δεν το πήρε είδηση κάποιος από τα διαμερίσματα να τους βάλει χέρι να σταματήσουν?

Και, οι πολυκατοικίες είναι φάτσα στον δρόμο χωρίς κάγκελα?

Πολλες πολυκατοικιες ειναι χυμα χωρις καγκελα χωρις τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...