Προς το περιεχόμενο

Γιατι ξανασκάβει η ΔΕΗ τον δρομο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και περιπου εναν χρονο εχει περασει ο ΟΤΕ το δικτυο οπτικων στην περιοχη.

Την προηγουμενη εβδομαδα πλακωσαν παλι τα συνεργεια και αρχισαν να ξανασκαβουν στα ιδια σημεια. Ειχαν αφησει χαρτακια οτι ειναι απο τις οπτικες της ΔΕΗ

Πριν μπει η ΔΕΗ ειχε παρει ο καθε παροχος μια περιοχη που θα εκανε την εγκατασταση, τωρα θα ερθει η ΔΕΗ και θα ξανασκαβει πανω απο ολους? Και αν ερθει και αλλος παροχος θα σκαβει και αυτος?

Ο προβληματισμος μου ειναι για την διπλη ταλαιπωρια με κλειστους δρομους, σκονες θορυβο κτλ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, imr είπε

Την προηγουμενη εβδομαδα πλακωσαν παλι τα συνεργεια και αρχισαν να ξανασκαβουν στα ιδια σημεια. Ειχαν αφησει χαρτακια οτι ειναι απο τις οπτικες της ΔΕΗ

Πριν μπει η ΔΕΗ ειχε παρει ο καθε παροχος μια περιοχη που θα εκανε την εγκατασταση, τωρα θα ερθει η ΔΕΗ και θα ξανασκαβει πανω απο ολους? Και αν ερθει και αλλος παροχος θα σκαβει και αυτος?

Ο προβληματισμος μου ειναι για την διπλη ταλαιπωρια με κλειστους δρομους, σκονες θορυβο κτλ

Καινούργιος στην Ελλάδα;

• Like 1
  • Haha 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βρεις την απάντηση στο ερώτημα "Γιατί η κότα διέσχισε το δρόμο" θα βρεις και γι αυτό το ερώτημα.

https://www.madata.gr/diafora/stranges/169392-giati-to-kotopoylo-perase-to-dromo.html

Επεξ/σία από micos000
  • Haha 1

2 hours ago, imr said:

α.αν θελει ενας παροχος ναι μπορει να σκαψει. μπορει επισης ενας παροχος ναμην σκαψει για ftth αλλα να σκαψει για metro ethernet . κατα τα αλλα welcome to greece.σε κανα τριμηνο που θα χειμωνιασει θα ερθουν και για το φυσικο αεριο :P

και σε κανα 6 μηνο μπορει να ερθει και η Inalan αφου αυτη περναει δικες τις ινες.

• Like 2

Έχω μια εντύπωση ότι μόνο ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΚ μπορούν να σκάψουν δρόμους. Ο μόνος ιδιωτικός παροχο;, πέρα από αυτούς, που είχε άδεια να σκάψει ήταν η cyta γιατί είχε αναλάβει να περάσει οπτικές ίνες.

1 hour ago, poulinos said:

α.αν θελει ενας παροχος ναι μπορει να σκαψει. μπορει επισης ενας παροχος ναμην σκαψει για ftth αλλα να σκαψει για metro ethernet . κατα τα αλλα welcome to greece.σε κανα τριμηνο που θα χειμωνιασει θα ερθουν και για το φυσικο αεριο :P

και σε κανα 6 μηνο μπορει να ερθει και η Inalan αφου αυτη περναει δικες τις ινες.

Ειναι μεχρι τον διπλα δρομο η ιναλαν θα παρουν και αυτοι σειρα λογικα..

Απο οτι θυμαμαι πριν καποια χρονια ειχαν χωρισει τις περιοχες οι παροχοι για να μην σκαβουν ολοι μαζι παντου, τελικα δεν πηγε πολυ καλα αυτο.

Κατα σειρα οσα θυμαμαι τα τελευταια δυο χρονια

Εσκαψε το αεριο, εσκαψε ο Οτε, εσκαψε ο Δημος για αντυπλυμηρικα, τωρα σκαβει η ΔΕΗ στα ιδια του Οτε

1 hour ago, micos000 said:

Έχω μια εντύπωση ότι μόνο ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΚ μπορούν να σκάψουν δρόμους. Ο μόνος ιδιωτικός παροχο;, πέρα από αυτούς, που είχε άδεια να σκάψει ήταν η cyta γιατί είχε αναλάβει να περάσει οπτικές ίνες.

αδεια ζητας απο τον δημο και σκαβεις οπως ετσι φαινεται κανει και η Inalan.

13 minutes ago, imr said:

Ειναι μεχρι τον διπλα δρομο η ιναλαν θα παρουν και αυτοι σειρα λογικα..

Απο οτι θυμαμαι πριν καποια χρονια ειχαν χωρισει τις περιοχες οι παροχοι για να μην σκαβουν ολοι μαζι παντου, τελικα δεν πηγε πολυ καλα αυτο.

Κατα σειρα οσα θυμαμαι τα τελευταια δυο χρονια

Εσκαψε το αεριο, εσκαψε ο Οτε, εσκαψε ο Δημος για αντυπλυμηρικα, τωρα σκαβει η ΔΕΗ στα ιδια του Οτε

ε ναι.να γινει κατι μαζικα δεν παιζει. το χειροτερο δεν ειναι οτι σκαβουν 10 φορες.το χειροτερο ειναι οτι η αποκατασταση ειναι χαλια και το ακομα χειροτερο οτι σκαβει ο ενας και κοβει τις οπτικες του αλλου.τωρα με το Ftth δεν ξερεις ποσα καλωδια εχουν κοψει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, imr said:

Μια από τα ίδια και εδώ, με την διαφορά πως έσκαψε και η ΕΥΔΑΠ, και πως η ΔΕΗ έσκαψε για ηλεκτρολογικές εργασίες. Για οπτικές ίνες η ΔΕΗ δεν έχει περάσει ακόμα.

54 minutes ago, poulinos said:

...το χειροτερο δεν ειναι οτι σκαβουν 10 φορες.το χειροτερο ειναι οτι η αποκατασταση ειναι χαλια...

Πριν χρόνια ο Δήμος είχε φτιάξει τα πεζοδρόμια στον έναν δρόμο από τους δύο κεντρικούς, και με το που τελείωσε, σε 10-15 μέρες έσκαψε η ΔΕΗ και άλλαξε τις εγκαταστάσεις της παράλληλα στο πεζοδρόμιο! Φυσικά η αποκατάσταση δεν ήταν όπως τα είχε φτιάξει ο Δήμος.

Επεξ/σία από sakis.kom

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, poulinos είπε

Αυτό που έκανε η Inalan το βλέπω πρώτη φορά, πέρασε την οπτική στην μια πλευρά του δρόμου, και με καρφάκια περνάει το καλώδιο από την μία οικοδομή στην άλλη χωρίς να σκάψει, το καλώδιο στον "αέρα" περνάει 3 οικοδομές, ποιος τους δίνει άδεια για αυτά τα τσαντήρια;

Χάλασε την πρόσοψη από 3 πολυκατοικίες. 

Επεξ/σία από Billator

3 hours ago, Billator said:

Αυτό που έκανε η Inalan το βλέπω πρώτη φορά, πέρασε την οπτική στην μια πλευρά του δρόμου, και με καρφάκια περνάει το καλώδιο από την μία οικοδομή στην άλλη χωρίς να σκάψει, το καλώδιο στον "αέρα" περνάει 3 οικοδομές, ποιος τους δίνει άδεια για αυτά τα τσαντήρια;

κανεις δεν τους δινει αδειακαι απαγορευται.πας ανετα τους κατεβαζεις το καλωδιο απο την προσοψη της πολυκατοικιας και τρεχουν μετα.το ιδιο και με τον οτε πλεον.πρεπει να δωσει απο κολωνα και οχι απο τοιχο σε τοιχο. οπως ειπες το κανει γιατι γλυτωνει σκαψιμο.εδω την αλλη φορα εσκαψαν στο πεζοδρομιο αντι για δρομο.

21 hours ago, sakis.kom said:

Πριν χρόνια ο Δήμος είχε φτιάξει τα πεζοδρόμια στον έναν δρόμο από τους δύο κεντρικούς, και με το που τελείωσε, σε 10-15 μέρες έσκαψε η ΔΕΗ και άλλαξε τις εγκαταστάσεις της παράλληλα στο πεζοδρόμιο! Φυσικά η αποκατάσταση δεν ήταν όπως τα είχε φτιάξει ο Δήμος.

δυστυχως οχι μονο ειναι μονιμο αλλα η αποκατασταση ειναι οτι να ναι ειδικα στις οπτικες ινες

• Like 1

37 λεπτά πριν, poulinos είπε

κανεις δεν τους δινει αδειακαι απαγορευται.πας ανετα τους κατεβαζεις το καλωδιο απο την προσοψη της πολυκατοικιας και τρεχουν μετα.το ιδιο και με τον οτε πλεον.πρεπει να δωσει απο κολωνα και οχι απο τοιχο σε τοιχο. οπως ειπες το κανει γιατι γλυτωνει σκαψιμο.εδω την αλλη φορα εσκαψαν στο πεζοδρομιο αντι για δρομο.

Μόλις έγινε ότι είπες 😋 

Σήμερα το πρωί, ξηλώθηκε όλο το καλώδιο. Και από ότι μου είπε ο γείτονας φώναξαν αστυνομία γιατι έτσι όπως το περνούσαν (οι 2 απο τις 3 πολυκατοικίες έχουν μικρά μαγαζιά από κάτω γιατί είναι σε πολύ κεντρικό δρόμο) , έπεσε όλος ο σοβάς πάνω από το κούφωμα της βιτρίνας από το ένα μαγαζί. 

Τώρα με αυτά που έγιναν, δεν θέλω να έχω πρόβλημα κ εγώ γιατί εγώ ήμουν αυτός που έκανε αίτηση στην inalan.

Το κουτί τους είναι μισό μέτρο μακριά από την δική μου πολυκατοικία, για να γίνει σωστά η δουλειά και τυπικά πως πρέπει να φτάσει σε εμένα το καλώδιο;

4 hours ago, Billator said:

Αν γίνεται, ανέβασε μας καμιά φωτογραφία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sakis.kom είπε

Αν γίνεται, ανέβασε μας καμιά φωτογραφία.

Σάκη έπρεπε να το βγάλω χθες, σήμερα ξηλώθηκε ολο, σκέψου καλώδιο λαϊκής που βάζουν τις λάμπες. Γύρισα πριν λίγο και το βρήκα το καλώδιο τυλιγμένο γύρω από το κουτί τους. 

Ήταν χαλαρό με κοιλιά σε κάθε κενό (γιατί σε 4 σημεία βρισκόταν στον αέρα) και τον είχαν περάσει σε 3 πολυκατοικίες έτσι. (Ήρθε το σκάψιμο από παράλληλο στένο, κάλυψαν την κάθετο ΟΛΗ έτσι, και έφτασε σαν Πι από την άλλη ακριβώς πλευράς του).

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

Εκείνη την ώρα που το τοποθέτησαν, δεν το πήρε είδηση κάποιος από τα διαμερίσματα να τους βάλει χέρι να σταματήσουν?

Και, οι πολυκατοικίες είναι φάτσα στον δρόμο χωρίς κάγκελα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...